Κολωνία – Στουτγκάρδη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Κολωνία – Στουτγκάρδη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

1η FC Κολωνία – VfB Στουτγκάρδη

Αρκετά ήσυχη ήταν η ποδοσφαιρική εβδομάδα για τους Γερμανούς φιλάθλους, καθώς μόνο δύο παιχνίδια στο Κύπελλο DFB ήταν προγραμματισμένα. Ως εκ τούτου, όλοι ανυπομονούν για ένα ακόμη συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στην Bundesliga. Στην Κολωνία-Müngersdorf, δεκάδες χιλιάδες οπαδοί θα προσκυνήσουν λοιπόν και πάλι το Σάββατο στο RheinEnergieSTADION, ελπίζοντας σε μια ανατροπή στην έδρα των Geißböcken. Το αν θα κερδίσουν, ωστόσο, μπορείτε να το μάθετε στο προγνωστικό μας Κολωνία – Στουτγκάρδη.

Αίσθημα επιτυχίας χρειάζεται και η Κολωνία, καθώς η FC έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα πέντε πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Η παραπαίουσα ομάδα της Βρέμης γνώρισε επίσης την ήττα με 1:2 την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, οι αντίπαλοί της από τη Σουηβία βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και βρίσκονται στην εξαιρετική τρίτη θέση του πίνακα με δώδεκα βαθμούς. Την περασμένη Παρασκευή, η VfB έκανε επίσης σύντομη δουλειά με την ανεβασμένη Ντάρμσταντ, επικρατώντας με 3-1.

Ο προπονητής της Στουτγάρδης, Sebastian Hoeneß, έχει επίσης θριαμβεύσει και στις τέσσερις αναμετρήσεις της Bundesliga με την Κολωνία. Ποτέ δεν έχει κερδίσει τόσες πολλές αναμετρήσεις εναντίον άλλου συλλόγου ως προπονητής στην Μπουντεσλίγκα. Ο σημερινός του αντίπαλος πανηγύρισε επίσης δύο νίκες ως προπονητής στα δύο πρώτα παιχνίδια με την προσεχή αντίπαλο, δηλαδή τη Στουτγάρδη. Ωστόσο, οι τρεις τελευταίες μονομαχίες με τη VfB δεν πήγαν υπέρ του Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Κολωνία – Στουτγκάρδη πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 30.09.2023, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: RheinEnergieSTADION, Κολωνία
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Κολωνία Έλεγχος φόρμας και ισοζυγίου

Ακόμη και πριν την έναρξη της σεζόν, ήταν σαφές στους οπαδούς της Κολωνίας ότι η ομάδα τους μάλλον δεν θα έπαιζε φέτος απολαυστικό ποδόσφαιρο και δεν θα επιτίθετο στις ευρωπαϊκές θέσεις. Ο στόχος της σεζόν για τους Geißböcken ήταν μάλλον να αποφύγουν την εκ νέου πτώση στη 2η Bundesliga.

Μέχρι στιγμής, όμως, η ομάδα από το Müngersdorf και ο προπονητής Steffen Baumgart το έχουν καταφέρει μόνο σε περιορισμένο βαθμό. Μετά από πέντε αγωνιστικές, η FC περιμένει ακόμα την πρώτη της νίκη στη σεζόν και βρίσκεται μόλις στη 16η θέση του πίνακα με έναν βαθμό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Geißböcke έχασε επίσης με 1:2 σε ένα κλειστό παιχνίδι από την άμεση αντίπαλό της από τη Βρέμη.

Ο Σέλκε πρέπει να το διορθώσει

Ο Ντέιβι Σέλκε, ως επιθετικός στην υπηρεσία της ΠΑΕ, έδειξε τις ικανότητές του στο τελευταίο δεύτερο μισό της σεζόν πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας του στην πόλη της Μητρόπολης. Παρά τις ανησυχίες για κάποιους τραυματισμούς στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ο 28χρονος κατάφερε να καταγράψει ένα γκολ σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Το νούμερο 27 της Κολωνίας ήταν επιτυχημένο απέναντι σε Χόφενχαϊμ και Βρέμη, και τις δύο φορές απέναντι σε πρώην συλλόγους του. Στα νιάτα του, ο επιθετικός από το Σόρντορφ είχε χτυπήσει για λίγο και για τη VfB και ως εκ τούτου θα επιδιώξει να σκοράρει το Σάββατο απέναντι στον επόμενο πρώην σύλλογό του.

Κολωνία γεγονότα & ανάλυση
  • Κατατάχθηκε στην 11η θέση του πρωταθλήματος κατά την προετοιμασία.
  • Ηττήθηκε 1:2 από τη Βρέμη στο τελευταίο της παιχνίδι
  • Ακόμα χωρίς νίκη στην Bundesliga

Stuttgart form & balance check

Την προηγούμενη σεζόν, η VfB Στουτγκάρδη γλίτωσε οριακά τον υποβιβασμό. Όμως φέτος, με προπονητή τον Sebastian Hoeneß, οι Σουαβοί φαίνεται πως θέλουν να φτάσουν σε εντελώς νέα ύψη. Η νίκη με 5:0 επί της Μπόχουμ είναι συμβολική της ισχυρής φόρμας της VfB.

Και ακόμη και η ήττα με 1:5 στη Λειψία την επόμενη αγωνιστική δεν έβγαλε τη Στουτγάρδη από την πορεία της. Στα τρία τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ακολούθησαν τρεις πειστικές νίκες στη σειρά για τους Σουαββούς. Αυτό συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η VfB νίκησε με 3:1 την Ντάρμσταντ και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Ένας “σιωπηλός” ήρωας;

Τις τελευταίες ημέρες, όλα τα βλέμματα στη VfB είναι λογικό να είναι στραμμένα στον Serhou Guirassy, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ μετά το μπρα ντε φερ του κόντρα στην Darmstadt. Λόγω της εξαιρετικής του φόρμας αυτή τη στιγμή, αρκετές φήμες για πιθανή χειμερινή μεταγραφή του 27χρονου είχαν ήδη βλαστήσει μέσα στην εβδομάδα.

Ωστόσο, ένας νέος παίκτης, ο οποίος βρίσκεται κάπως εκτός του ενδιαφέροντος λόγω του Γκιρασί, κινεί τα νήματα στη μεσαία γραμμή της VfB. Ο Άντζελο Στίλερ ήρθε στο Νέκαρ από τη Χόφενχαϊμ λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ήδη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κέντρου της Στουτγάρδης. Με ποσοστό παθητικό 92,65%, ο Στίλερ αποτελεί αυτή τη στιγμή την τρίτη καλύτερη τιμή από όλους τους μέσους στο πρωτάθλημα και έτσι κάνει να ξεχνιέται η αποχώρηση του Γουατάρου Έντο στους Σουαββούς.

Stuttgart facts & analysis
  • Κέρδισε με 3:1 την Ντάρμσταντ την προηγούμενη εβδομάδα
  • Στην 3η θέση της Bundesliga
  • Δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Bundesliga

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 29 Σεπτεμβρίου 2023


Ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά για την ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, ο προπονητής Στέφεν Μπάουμγκαρτ δεν μπορεί να αλλάξει πολύ την αρχική του ενδεκάδα λόγω της έλλειψης εναλλακτικών λύσεων στην ενδεκάδα. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ελάχιστες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Καθεδρικής πόλης. Ο Ράσμους Κάρστενσεν, πάντως, επιστρέφει το Σάββατο από την κίτρινη-κόκκινη τιμωρία του.

Στη VfB, ο προπονητής Sebastian Hoeneß δεν έχει λόγο να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Αναμένουμε λοιπόν την ίδια αρχική ενδεκάδα με την 1. FC Köln όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Γιόσα Βάγκνομαν, πάντως, μπορεί να επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του και να καθίσει αρχικά στον πάγκο.

Κολωνία – Στουτγκάρδη απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Στην απευθείας σύγκριση μεταξύ των δύο συλλόγων, οι γηπεδούχοι από την Κολωνία προηγούνται ελαφρώς. Οι Geißböcke έχουν κερδίσει τις 41 από τις 104 αναμετρήσεις, ενώ η Στουτγάρδη έχει κερδίσει 37 παιχνίδια. Η FC, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τις τρεις τελευταίες μονομαχίες.

  • Τις δύο ομάδες χωρίζουν έντεκα βαθμοί στο πρωτάθλημα.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Στουτγάρδης στην Κολωνία ήταν στις 20.02.2021
  • Η Κολωνία κερδίζει το 31% των ημιχρόνων, η Στουτγάρδη το 38%
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!