Λειψία – Μπάγερν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

Home » Λειψία – Μπάγερν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 30.09.2023 Bundesliga

RB Λειψία – Μπάγερν Μονάχου

Η 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα επιφυλάσσει αυτή τη φορά πολλά συναρπαστικά παιχνίδια για τους φίλους του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο κορυφαίος αγώνας το βράδυ του Σαββάτου ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά του αυτή την εβδομάδα. Στις 18:30, η μεγαλύτερη πόλη της Σαξονίας θα φιλοξενήσει τη μονομαχία που είδαμε ήδη στο φετινό Supercup. Το αν θα υπάρξει ανάλογο αποτέλεσμα και αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να το διαπιστώσετε στο προγνωστικό μας Λειψία – Μπάγερν.

Στα χαρτιά, οι καλύτερες αυτή τη στιγμή γερμανικές ομάδες θα συναντηθούν στη Σαξονία το Σάββατο. Από το καλοκαίρι του 2021, και οι επτά εθνικοί τίτλοι έχουν κατακτηθεί είτε από την FC Bayern, με δύο πρωταθλήματα και ισάριθμους τίτλους στο Σούπερ Καπ, είτε από την RB Leipzig, με δύο κατακτήσεις του DFB Cup και έναν θρίαμβο στο Σούπερ Καπ.

Στον τρέχοντα πίνακα, ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν κατέχουν ακριβώς αυτό το καθεστώς. Η Μπάγερν, πάντως, επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, όπως αναμενόταν, και υπογράμμισε αυτή την ιδιότητα και την προηγούμενη εβδομάδα με το εντυπωσιακό 7:0 επί της Μπόχουμ. Οι Σάξονες είναι επίσης εκεί πάνω, αλλά είναι μόλις τέταρτοι στον πίνακα μετά από δώδεκα βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Λειψία – Μπάγερν πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 30.09.2023, 18:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Red Bull Arena, Λειψία
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 6η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Leipzig Form & Balance Check

Η

RB Leipzig εμπνέει και πάλι τους φιλάθλους της με γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η ΡάσενΜπαλσπορ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ στην αρχή της φετινής σεζόν, με επιβλητική νίκη με 3-0 επί των προσεχών αντιπάλων της από το Μόναχο. Εξαιτίας αυτού του αγώνα, η RB έπρεπε να παίξει στο κύπελλο μέσα στην εβδομάδα, όπου επικράτησε με 3:2 της Βισμπάντεν από τη 2η Bundesliga.

Ο πρώτος αγώνας στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο, κάθε άλλο παρά ιδανικός ήταν για την ομάδα του προπονητή Μάρκο Ρόουζ. Στο Λεβερκούζεν η Ράσενμπαλσπορτ έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2:3. Στη συνέχεια, όμως, η Λειψία βρήκε όλο και καλύτερα τον δρόμο της και κέρδισε τα επόμενα πέντε σερί παιχνίδια. Αυτό συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι Σάξονες κέρδισαν με 1-0 την Γκλάντμπαχ.

Power football à la Leipzig

Για άλλη μια φορά, οι Σάξονες διαθέτουν και φέτος άφθονο ρυθμό και τεχνική κατάρτιση στην επίθεση. Ωστόσο, η RB δρα πολύ πιο αποτελεσματικά στη νέα σεζόν μέχρι στιγμής από ό,τι τις προηγούμενες σεζόν.

Η Λειψία έχει το πιο αποτελεσματικό ποσοστό ολοκλήρωσης στην Μπουντεσλίγκα, με το εντυπωσιακό +6,7, και παρόλο που η τιμή xG είναι μόλις 7,3, οι Σάξονες έχουν ήδη πετύχει 14 γκολ. Μεγάλο σημείο στο επιθετικό παιχνίδι είναι και οι ακριβείς σέντρες. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Ράουμ έχει τις περισσότερες σέντρες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα με 20 μέχρι στιγμής.

Leipzig facts & analysis
  • Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Bundesliga
  • Τετάρτη θέση στο πρωτάθλημα
  • Πραγματικοί νικητές του Κυπέλλου DFB

Μπάγερν φόρμα και έλεγχος υπολοίπου

Η FC Bayern αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για ενδέκατη συνεχόμενη φορά στην προετοιμασία, έστω και κάπως ευτυχώς, και θα ήθελε πολύ να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα για δωδέκατη φορά τον ερχόμενο Μάιο. Και μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές ρεκόρ φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές και μάλιστα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Η μοναδική ισοπαλία της σεζόν μέχρι στιγμής ήρθε απέναντι στη Λεβερκούζεν, η οποία τερμάτισε δεύτερη σε βαθμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, η FCB έκανε πολλά για το goal ratio της, όταν ο πρωταθλητής ρεκόρ επικράτησε με 7:0 της Μπόχουμ. Στη συνέχεια, μέσα στην εβδομάδα, υπήρξε ένα επιβλητικό 4:0 στο DFB Cup απέναντι στη Münster.

Πτώση της άμυνας

Στην προετοιμασία, η FCB δεν παρείχε μόνο την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά είχε και την ισχυρότερη άμυνα μαζί με την Union Berlin. Φέτος, οι πρωταθλητές ρεκόρ είναι μόλις δεύτεροι σε αυτό το στατιστικό, πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με μόλις τρία γκολ παθητικό, αλλά το ρεκόρ των τεσσάρων γκολ παθητικό σε πέντε παιχνίδια είναι αρκετά αξιοπρεπές.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι και το πλεόνασμα κεντρικών αμυντικών κορυφαίας κλάσης. Οι Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano και Min-jea Kim θα ήταν πιθανότατα απόλυτοι βασικοί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Bundesliga. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όμως, και οι τρεις απουσίαζαν από την κατάκτηση του κυπέλλου στο Münster λόγω τραυματισμού, αφήνοντας τους Noussair Mazraoui και Leon Goretzka να καλύψουν αυτές τις θέσεις. Κόντρα στη Λειψία, ωστόσο, και οι τρεις βασικοί παίκτες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και πάλι σε θέση να αγωνιστούν.

Bayern facts & analysis
  • Ακόμα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα
  • Η καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα
  • Προηγείται στο πρωτάθλημα

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 28 Σεπτεμβρίου 2023


Η Λειψία θα παραταχθεί και πάλι με σύστημα 4-4-2, με τους κεντρικούς μέσους να τοποθετούνται λίγο πιο συγκρατημένα. Ωστόσο, η απώλεια του Όλμο είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη για την ομάδα. Ο τερματοφύλακας Gulácsi πιθανότατα θα επιστρέψει στον πάγκο μετά την επιστροφή του στο κύπελλο.

Η Μπάγερν θα δοκιμάσει και πάλι ένα 4-2-3-1 στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Ο Σερζ Γκνάμπρι, πάντως, θα λείψει για την Μπάγερν το επόμενο διάστημα με κάταγμα στο αντιβράχιο. Οι κεντρικοί αμυντικοί, που ταλαιπωρούνται το τελευταίο διάστημα, αναμένεται πάντως να είναι και πάλι έτοιμοι το Σαββατοκύριακο. Ο Χάρι Κέιν θα επιδιώξει τώρα να πετύχει το πρώτο του γκολ στο δεύτερο παιχνίδι του με την FCB απέναντι στην RB στο κέντρο της επίθεσης.

Λειψία – Μπάγερν απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Στις 18 μονομαχίες μεταξύ των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, η RB Λειψίας έχει σημειώσει μόλις τρεις νίκες απέναντι στην Μπάγερν. Ο τελικός του Κυπέλλου DFB του 2019, τον οποίο κέρδισε η Μπάγερν με 3-0, παραμένει ιδιαίτερα χαραγμένος στις μνήμες των οπαδών. Στο τελευταίο Σούπερ Καπ, πάντως, η RasenBallsport κέρδισε 3-0 στο Μόναχο.

  • Duell της 1ης θέσης εναντίον της 4ης θέσης
  • Η Μπάγερν δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Λειψία
  • Όταν η Μπάγερν προηγείται με 1-0 σε εκτός έδρας παιχνίδια, κερδίζει το 78% αυτών.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!