Μπάγερν – Μπόχουμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 23/09/2023 Bundesliga

Home » Μπάγερν – Μπόχουμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 23/09/2023 Bundesliga

Μπάγερν Μονάχου – VfL Μπόχουμ

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε στη μεγάλη ευρωπαϊκή σκηνή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς ξεκίνησε η φάση των ομίλων του Champions League. Για τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες, ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο επιστρέφουν στην καθημερινότητα της Bundesliga. Για την πρωταθλήτρια του ρεκόρ, ο τρίτος σερί εντός έδρας αγώνας είναι προγραμματισμένος τότε για το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο, ο αντίπαλος αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι από το Μάντσεστερ, αλλά από την περιοχή του Ρουρ. Το αν η FCB θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με την Τετάρτη, μπορείτε να το διαπιστώσετε στο προγνωστικό μας Μπάγερν – Μπόχουμ.

Η Μπάγερν δεν τα πηγαίνει εξαιρετικά μόνο στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και στην Μπουντεσλίγκα, όπου δεν έχει χάσει ακόμα ματς. Πριν από την 5η αγωνιστική, η FCB βρίσκεται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς μόνο και μόνο λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι από την Μπόχουμ, από την άλλη, περιμένουν ακόμα την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Στουτγκάρδη, πάντως, η VfL πήρε πρόσφατα τρεις σταθερές ισοπαλίες στη σειρά.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την Μπάγερν αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι το Oktoberfest. Κι αυτό γιατί η εντός έδρας επίδοση των πρωταθλητών ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα κατά τη διάρκεια της Βίζνας είναι πιο αδύναμη, με ποσοστό νικών 64%, σε σύγκριση με τα παιχνίδια εκτός εορταστικής περιόδου, όπου το ποσοστό νικών είναι 75%.

Μπάγερν – Μπόχουμ πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 23.09.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Allianz Arena, Μόναχο
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 5η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: Sky

Bayern Form & Balance Check

Αφού πέρυσι επικρατούσε μεγάλο χάος στην FC Bayern τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, η ομάδα του Μονάχου θέλει να αποκαταστήσει τη συνηθισμένη κυριαρχία της στην Bundesliga τη φετινή σεζόν. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο, οι πρωταθλητές ρεκόρ βρίσκονται μόλις στη δεύτερη θέση της κορυφαίας γερμανικής κατηγορίας.

Παρ’ όλα αυτά, το ξεκίνημα της Μπάγερν είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Μονάχου κέρδισε τα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε Βρέμη, Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ με περισσότερο ή λιγότερο επιβλητικό τρόπο. Στο παιχνίδι κορυφής με τη Λεβερκούζεν την περασμένη Παρασκευή, η FCB έχασε οριακά τη νίκη. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης, πέτυχε νίκη με 4:3 επί της Μαν Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της.

Το πρόβλημα των πέναλτι της Μπάγερν

Όταν ο Leon Goretzka πέτυχε το 2-1 για την Μπάγερν λίγο πριν το τέλος την περασμένη Παρασκευή, πολλοί παρατηρητές πίστεψαν ότι ήταν το γκολ της νίκης. Όμως στις καθυστερήσεις, η FCB δέχτηκε την καθυστερημένη ισοφάριση, μετά από ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι. Αλλά αυτό το ατύχημα γίνεται όλο και πιο συχνό για τους πρωταθλητές ρεκόρ στο πρόσφατο παρελθόν.

Στα τελευταία 33 παιχνίδια της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου έχει προκαλέσει έντεκα πέναλτι. Επτά διαφορετικοί παίκτες ήταν οι υπαίτιοι. Είναι αξιοσημείωτο ότι η FCB δέχθηκε ακριβώς τον ίδιο αριθμό πέναλτι εις βάρος της στα 112 παιχνίδια πριν από αυτό.

Bayern facts & analysis
  • Μπουντεσλίγκα δεύτερη στον πίνακα
  • Επαιξε 2-2 με τη Λεβερκούζεν την τελευταία αγωνιστική
  • Τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι

Μπόχουμ φόρμα &; έλεγχος ισολογισμού

Η VfL Bochum μπαίνει για τρίτη συνεχόμενη φορά στη φάση της Bundesliga, κάτι που από μόνο του θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Ρουρ. Πρώτη προτεραιότητα παραμένει η παραμονή στην κατηγορία τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, το ξεκίνημα της νέας σεζόν κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρο ήταν.

Τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Κυπέλλου DFB από την Αρμίνια Μπίλεφελντ από την 3η κατηγορία ακολούθησε η καθαρή ήττα στον πρώτο αγώνα της Μπουντεσλίγκα από την VfB Στουτγάρδης. Στα τρία τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, η VfL έδειξε βελτιωμένη απόδοση και απέσπασε από έναν βαθμό κόντρα σε Ντόρτμουντ, Άουγκσμπουργκ και Φρανκφούρτη. Κόντρα στην Μπάγερν, η ομάδα του Μπόχουμ θα ελπίζει τώρα για τον τέταρτο συνεχόμενο βαθμό της.

Απομακρύνεται η αδύναμη Μπόχουμ

Για την VfL Bochum, η ατμόσφαιρα των εντός έδρας αγώνων έχει ιδιαίτερη σημασία τα τελευταία χρόνια. Το Ruhrstadion αποτελεί απόρθητο οχυρό για την ομάδα της Μπόχουμ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, καθώς δεν έχει δεχτεί ακόμα ήττα εκεί. Ακόμα και την περασμένη σεζόν, ο εντός έδρας απολογισμός ήταν θετικός, με περισσότερες νίκες από ήττες στο γήπεδο της Castroper Straße.

Σε ξένο έδαφος, ωστόσο, η Μπόχουμ παρουσιάζεται υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Στις 12.11.2022, η ομάδα από τη βαθιά δύση κέρδισε με 1-0 την FC Augsburg και λιγότερο από τέσσερις μήνες αργότερα με 2-0 την Κολωνία. Ωστόσο, αυτές τις δύο νίκες ακολούθησαν μόλις τρεις ισοπαλίες στην προετοιμασία, καθιστώντας τη VfL τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Τη νέα σεζόν, αυτό το στατιστικό θα πρέπει να είναι και πάλι πιο θετικό και η νίκη στον πόντο στο Άουγκσμπουργκ ήταν ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Bochum facts &; analysis
  • Η χειρότερη άμυνα του περσινού πρωταθλήματος.
  • Κατέλαβε την 13η θέση στο πρωτάθλημα
  • Ακόμα χωρίς νίκη φέτος

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 21 Σεπτεμβρίου 2023


Ο Τόμας Τούχελ θα στείλει και πάλι την Μπάγερν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Μπόχουμ με 4-2-3-1. Ο Χάρι Κέιν θα προσφέρει και πάλι κινδύνους μπροστά. Και επίσης κατά τα άλλα περιμένουμε ελάχιστο ροτέισον στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τη μονομαχία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, πάντως, θα μπορούσε να μετακινηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Στο παιχνίδι με την VfL Bochum, θα δούμε και πάλι το γνωστό 3-5-2. Λίγες ή καθόλου αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα περιμένουμε και για τους φιλοξενούμενους από την Castroper Straße. Η διπλή κορυφή θα αποτελείται πιθανότατα και πάλι από τους Hofmann και Asano

Μπάγερν – Μπόχουμ απευθείας σύγκριση &; στατιστικά

Σε 79 προηγούμενες συναντήσεις με την VfL Bochum, η FC Bayern έχει κερδίσει εντυπωσιακά 53 αγώνες. Η ομάδα του Μπόχουμ, από την άλλη, έχει κερδίσει μόλις δέκα φορές τους πρωταθλητές ρεκόρ. Η τελευταία νίκη της VfL στο Μόναχο χρονολογείται στις 28 Αυγούστου 1991. Την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο, η Μπόχουμ έχασε από τους πρωταθλητές ρεκόρ αθροιστικά στα δύο παιχνίδια με 0:10.

  • Η Μπόχουμ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπάγερν στην Allianz Arena.
  • Η Μπόχουμ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 37 εκτός έδρας παιχνίδια της στην έδρα της Μπάγερν
  • Η Μπάγερν κερδίζει το 63% των ημιχρόνων, η Μπόχουμ το 17%
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!