Βόλφσμπουργκ – Ένωση Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 16.09.2023 Bundesliga

Home » Βόλφσμπουργκ – Ένωση Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 16.09.2023 Bundesliga

VfL Βόλφσμπουργκ – Ένωση Βερολίνου

Αφού οι καλύτερες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες αγωνίστηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις την περασμένη εβδομάδα, τα βλέμματα στρέφονται τώρα πίσω στην Bundesliga. Η 4η αγωνιστική είναι προ των πυλών και οι φίλαθλοι προσβλέπουν σε συναρπαστικά παιχνίδια. Ανάμεσά τους και η αναμέτρηση μεταξύ της VfL Wolfsburg και της Union Berlin το ερχόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης.

Αν ρίξουμε μια ματιά στον πίνακα, θα δούμε ότι οι γηπεδούχοι από το Βόλφσμπουργκ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση με έξι βαθμούς. Οι “λύκοι” ξεκίνησαν με δύο νίκες, αλλά έχασαν στο τελευταίο τους παιχνίδι από τη Χόφενχαϊμ με 1:3. Η φιλοξενούμενη από την Κέπενικ ξεκίνησε επίσης με δύο νίκες τη νέα σεζόν και πριν από δύο εβδομάδες γνώρισε την ήττα με 0:3 από τη Λειψία στο γήπεδό της. Έτσι, οι Eisernen βρίσκονται στην πέμπτη θέση πριν από την τέταρτη αγωνιστική.

Αφού ο Χάνσι Φλικ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι ως ομοσπονδιακός προπονητής στη Volkswagen Arena πριν από μία εβδομάδα, τώρα συναντώνται δύο προπονητές που βρίσκονται σταθερά στη σέλα. Το αν οι θεατές μπορούν να περιμένουν ένα εξίσου συναρπαστικό ματς με αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιαπωνία το Σάββατο, μπορείτε να το μάθετε στο tip Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν.

Βόλφσμπουργκ – Ένωση Πληροφορίες

  • Ημερομηνία & ώρα: 16.09.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής: Volkswagen Arena, Wolfsburg
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 4η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: Sky

Wolfsburg Form & Balance Check

Ο προπονητής Νίκο Κόβατς είναι πλέον πολύ ασφαλής στη σέλα του προπονητή της Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε πάντα κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Λύκους. Η VfL είχε ένα ανώμαλο ξεκίνημα την περασμένη σεζόν μετά την ανάληψη του τιμονιού από τον Κροάτη. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, οι Κάτω Σάξονες πήραν μόλις δύο βαθμούς. Όσο προχωρούσε η σεζόν, ωστόσο, οι Κάτω Σάξονες βελτιώνονταν σταθερά και κατέληξαν στην όγδοη θέση.

Στη νέα σεζόν, οι Λύκοι έκαναν καλό ξεκίνημα. Μετά τη νίκη με 6:0 στον πρώτο γύρο του κυπέλλου επί της Μακάμπι Βερολίνου, ακολούθησε η νίκη με 2:0 επί της Χάιντενχαϊμ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Ακολούθησε νίκη με 2-1 στην Κολωνία, πριν την ήττα με 3-1 από την TSG Hoffenheim στο Sinsheim.

Ο Άρνολντ μόνο αναπληρωματικός;

Τα τελευταία χρόνια, ο Maximilian Arnold ήταν συνήθως ο βασικός παίκτης στη μεσαία γραμμή της VfL Wolfsburg. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 29 ετών, φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είναι έτσι ένας από τους νεότερους αρχηγούς της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει τον γενικότερο προσανατολισμό της ομάδας της VfL, η οποία είναι μία από τις νεότερες ομάδες της Bundesliga με μέσο όρο ηλικίας 24,4 έτη ανά παιχνίδι.

Παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, ο Maximilian Arnold αποτελεί απόλυτη φιγούρα αναγνώρισης για τον σύλλογο. Φοράει τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ με το νούμερο 27 για περισσότερα από έντεκα χρόνια, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος των “λύκων” και στα νιάτα του. Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, ο μέσος δεν ήταν πάντα στο αρχικό σχήμα και το τελευταίο διάστημα λειτουργεί περισσότερο ως ένα είδος ευγενούς μπαλαντέρ υπό τον προπονητή Κόβατς.

Wolfsburg facts & analysis
  • Ογδοη στην κατηγορία κατά την προετοιμασία.
  • Ηττήθηκε 1:3 από τη Χόφενχαϊμ στο τελευταίο παιχνίδι.
  • Σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής

Ένωση φόρμας και έλεγχος υπολοίπου

Οι οπαδοί της Ένωσης Βερολίνου βρέθηκαν στον έβδομο ουρανό στην προετοιμασία, καθώς το μικρό ποδοσφαιρικό παραμύθι συνεχίζεται στα ανατολικά της πρωτεύουσας. Η ομάδα του Urs Fischer ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τερμάτισε την περσινή σεζόν στην τέταρτη θέση, η οποία της εξασφάλισε μια θέση στο φετινό Champions League.

Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, η FCU παρουσιάστηκε και πάλι εξαιρετικά συμπαγής και κέρδισε επάξια με 4:0 τη Walldorf. Στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα, ακολούθησαν άλλες δύο πειστικές νίκες με 4:1 εντός έδρας κόντρα στη Μάιντς και στο Ντάρμσταντ. Ωστόσο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λειψία πριν από δύο εβδομάδες γνώρισε ήττα με 3-0.

Ένας Ιταλός στο Köpenick

Η Ουνιόν ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής με μερικούς εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες. Με τους Κέβιν Βόλαντ και Ρόμπιν Γκόσενς, η FCU έφερε δύο πρώην και νυν διεθνείς. Επιπλέον, η Eisernen έφερε στο Wuhle τον Λεονάρντο Μπονούτσι, έναν 121 φορές διεθνή Ιταλό και πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο αμυντικός γνωρίζει ακόμη και τον αντίπαλο προπονητή. Ο Μπονούτσι έχει ήδη αγωνιστεί σε προκριματικό αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο του 2015 εναντίον ομάδας με προπονητή τον Νίκο Κόβατς, όταν η Ιταλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κροατία. Αυτό το Σάββατο, ο 36χρονος θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα, την Ουνιόν Βερολίνου.

Union facts & analysis
  • Προηγούμενη σεζόν στην 4η θέση της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε 0:3 από τη Λειψία στο τελευταίο παιχνίδι.
  • Η καλύτερη άμυνα της περασμένης σεζόν στην Bundesliga

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 14 Σεπτεμβρίου 2023


Για την VfL Βόλφσμπουργκ, περιμένουμε και πάλι ένα 4-3-3. Ο αρχηγός Μαξιμίλιαν Άρνολντ δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικός απέναντι στη Χόφενχαϊμ πρόσφατα και πιθανότατα θα είναι και πάλι στον πάγκο απέναντι στην Ουνιόν. Ο νεοφερμένος Amin Sarr πιθανότατα θα καθίσει επίσης εκεί προς το παρόν.

Για την Ουνιόν περιμένουμε και πάλι το συνηθισμένο 3-5-2, αφού το 3-4-3 δεν λειτούργησε πολύ καλά απέναντι στη Λειψία την προηγούμενη φορά. Ο Μπρέντον Άαρονσον επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την αποβολή του. Ωστόσο, η FCU θα πρέπει να παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Κέβιν Βόλλαντ στο Βόλφσμπουργκ.

Βόλφσμπουργκ – Union Direct σύγκριση & Στατιστικά

Αμφότερες οι ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο σε έντεκα αγωνιστικές αναμετρήσεις μέχρι στιγμής στην ιστορία τους και η άμεση σύγκριση πηγαίνει ξεκάθαρα στην VfL. Οι Κάτω Σάξονες έχουν κερδίσει πέντε παιχνίδια, ενώ η Ένωση έχει κερδίσει μόνο τρία παιχνίδια απέναντι στους Λύκους. Ωστόσο, η Union κέρδισε τόσο το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας στο Alte Försterei όσο και τον 2ο γύρο του περσινού DFB Cup. Ωστόσο, η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλη 1-1.

    Η

  • Union δεν έχει κερδίσει ακόμη ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στην Volkswagen Arena.
  • Η Ουνιόν κέρδισε τις τρεις από τις πέντε τελευταίες μονομαχίες με τη Βόλφσμπουργκ
  • Και οι δύο ομάδες με έξι βαθμούς από τα τρία πρώτα παιχνίδια
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!