Μάιντς – Φρανκφούρτη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 27.08.2023 Bundesliga

Home » Μάιντς – Φρανκφούρτη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 27.08.2023 Bundesliga

FSV Mainz – Eintracht Frankfurt

Η Bundesliga μπαίνει στη 2η αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήδη από την Παρασκευή και το Σάββατο μπορούμε να περιμένουμε συνολικά επτά συναρπαστικά παιχνίδια. Την Κυριακή, οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου μπορούν να περιμένουν δύο τοπικές μονομαχίες. Η πρώτη θα διεξαχθεί στις 3:30 μ.μ. στην MEWA Arena του Mainz. Το προγνωστικό μας Μάιντς – Φρανκφούρτη θα σας πει αν η SGE θα συνεχίσει να γλιστράει στο δρόμο της νίκης στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Για τη μονομαχία με την FSV, η Άιντραχτ πρέπει να ταξιδέψει σε άλλο ομόσπονδο κρατίδιο. Παρόλα αυτά, η μονομαχία με τους Nullfünfer είναι ένα πραγματικό ντέρμπι. Μεταξύ των δύο γηπέδων απέχουν μόλις 31 χιλιόμετρα. Πιο πρόσφατα, πάντως, η Μάιντς δεν είχε πολλά να χαμογελάσει απέναντι στη Φρανκφούρτη, καθώς η Nullfünfer δεν κέρδισε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην SGE. Ο προπονητής Μπο Σβένσον περιμένει ακόμα την πρώτη του νίκη απέναντι στην τοπική αντίπαλο.

Ωστόσο, η φόρμα της πρώτης αγωνιστικής δεν μιλάει απαραίτητα υπέρ της Μάιντς. Οι Nullfünfer αντιμετώπισαν την Union Βερολίνου που συμμετέχει στο Champions League και ηττήθηκαν με 4-1, ένα κάπως ατυχές αποτέλεσμα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Darmstadt 98 στο ντέρμπι της Έσσης. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, η SGE κράτησε τελικά το πάνω χέρι και ξεκίνησε με νίκη 1:0 τη νέα σεζόν στην Bundesliga.

Mainz – Frankfurt Info:

  • Ημερομηνία & ώρα: 27.08.2023, 15:30 μ.μ.
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: MEWA Arena, Mainz
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 2η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: DAZN

Μέιντζ Φόρμα & έλεγχος υπολοίπου

Mainz 05 προχώρησε στην ομάδα-έκπληξη στην προηγούμενη Rückrunde. Αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν στη δωδέκατη θέση, η FSV αποδείχθηκε σχεδόν ασταμάτητη. Κατά καιρούς, οι μηδενιστές κατάφεραν να κάνουν ακόμα και δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Στο τέλος, οι επιδόσεις ισορρόπησαν κάπως και η Μάιντς ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ένατη θέση.

Την τρέχουσα σεζόν, ο προπονητής Μπο Σβένσον προσπαθεί και πάλι να κάνει την ομάδα του εξαιρετικά δυσάρεστη για να παίξει κανείς εναντίον της. Στον πρώτο της αγωνιστικό αγώνα της σεζόν, η FSV δυσκολεύτηκε στο κύπελλο απέναντι στην ανεβασμένη στη δεύτερη κατηγορία Elversberg, αλλά τελικά κέρδισε με 1-0. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της στην Bundesliga την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Union Berlin, οι Nullfünfer ηττήθηκαν με 1-4.

Αμυντική άμυνα

Η Mainz 05 βρισκόταν στο χείλος του υποβιβασμού στη 2. Bundesliga όταν ανέλαβε ο Bo Svensson. Όμως ο Δανός έδωσε νέα πνοή στο Nullfünfern και έσωσε την FSV από τον υποβιβασμό. Οι βασικές αρετές της Μάιντς ήταν πάντα το μαχητικό πνεύμα και η συμπαγής άμυνα.

Αυτές οι αρετές, ωστόσο, έχουν παραμεληθεί επανειλημμένα από την FSV στα τελευταία παιχνίδια. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της Bundesliga για δύο αγωνιστικές, η Mainz δέχτηκε 19 γκολ και κατάφερε να πάρει μόνο έναν βαθμό. Η FSV εξασφάλισε αυτόν τον ένα βαθμό την 34η αγωνιστική της σεζόν 2022/23, από όλα τα μέρη, στο Ντόρτμουντ, ο οποίος τελικά βοήθησε την Μπάγερν να πάρει το πρωτάθλημα

Mainz facts & analysis
  • Περασμένη σεζόν στην 9η θέση του πίνακα της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε με 1:4 από την Ουνιόν Βερολίνου την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Καλή προετοιμασία έπαιξε

Φρανκφούρτη έλεγχος φόρμας και ισορροπίας

Η Άντραχτ έπαιξε μέχρι τη χειμερινή διακοπή της προετοιμασίας τον εαυτό της και ήταν ακριβώς στην κορυφή του πίνακα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, όμως, η ομάδα του προπονητή Όλιβερ Γκλάσνερ έπεσε σε κρίση φόρμας και κινδύνεψε ακόμη και να πέσει εντελώς εκτός ευρωπαϊκής κατάταξης. Τελικά, όμως, η SGE εξασφάλισε την έβδομη θέση και μπορεί πλέον να αγωνιστεί στη φετινή Conference League.

Και για να προκριθεί σε αυτή τη διοργάνωση, η Άιντραχτ ταξίδεψε την Πέμπτη στη Σόφια. Εκεί, όμως, οι “αετοί” δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το ισόπαλο 1-1. Στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη Κυριακή υπήρξε το ντέρμπι της Έσσης με την Ντάρμσταντ, το οποίο η SGE κέρδισε με σκληρή δουλειά με 1-0.

Νέα τριάδα στην αμυντική γραμμή του Μέιν

Δύο βασικοί παίκτες της κεντρικής άμυνας των τελευταίων ετών αποχώρησαν από τον σύλλογο το καλοκαίρι. Ο Αλμπαμί Τουρέ έβαλε τέλος στην παρουσία του στην Άιντραχτ μετά από κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια. Αντίστοιχα, ο Έβαν Ν’Ντίκα αποχώρησε μετά από πέντε χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι αντικαταστάτες για αυτές τις κεντρικές θέσεις είναι αρκετά αξιόλογοι.

Μια νέα άφιξη είναι ο Γουίλιαν Πάτσο από τη Ρόγιαλ Αντβέρπ. Ο 21χρονος Εκουαδοριανός έλαμψε με εντυπωσιακές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και εξασφάλισε το πρωτάθλημα Βελγίου. Επιπλέον, ο Ρόμπιν Κοχ επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα. Μετά τον υποβιβασμό της Λιντς Γιουνάιτεντ από την Πρέμιερ Λιγκ, ο οκτώ φορές διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής εντάχθηκε το καλοκαίρι στην Άιντραχτ με τη μορφή δανεισμού. Το ζευγάρι άφησε καλές εντυπώσεις στα πρώτα του παιχνίδια.

Frankfurt facts & analysis
  • Πρώτη εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.
  • Νίκη με 1:0 επί της Ντάρμσταντ την προηγούμενη εβδομάδα
  • Κατέλαβε την 7η θέση στην Bundesliga την περασμένη σεζόν

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 26 Αυγούστου 2023


Ο Μέιντζ θα βασιστεί και πάλι στη δοκιμασμένη τακτική του συστήματος 3-4-2-1. Στην επίθεση, ο Αγιορκ θέλει να χτίσει πάνω στις δυνατές εμφανίσεις του από το δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο, η Μάιντς θα πρέπει να στερηθεί την Κυριακή τον Αντρέας Χάντσε-Όλσεν στην κεντρική άμυνα, καθώς και τον αρχηγό Σίλβαν Βίντμερ, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παίξει με ένα είδος 3-5-2, όπως έκανε και κόντρα στην Ντάρμσταντ. Ωστόσο, τα δύο οκτάρια θα λειτουργήσουν λίγο πιο επιθετικά. Ο Ελίς Σκίρι θα παίξει πιθανότατα και πάλι ως μοναδικό εξάρι. Ο επιθετικός Kolo Muani δεν αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα την Κυριακή.

Μαϊντζ – Φρανκφούρτη απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε 42 αγωνιστικές αναμετρήσεις μέχρι στιγμής. Η SGE έχει θριαμβεύσει σε 15 αναμετρήσεις, ενώ οι Nullfünfer έχουν σημειώσει δέκα νίκες μέχρι στιγμής. Η τελευταία τους συνάντηση στο Μάιντς έληξε ισόπαλη 1-1. Οι σκόρερ εκείνης της αναμέτρησης ήταν οι Jonathan Burkardt και Randal Kolo Muani.

  • Η Mainz δεν έχει κερδίσει κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φρανκφούρτη.
  • ΗMainz δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 3 από τα 17 εντός έδρας παιχνίδια της στην προετοιμασία της Bundesliga.
  • Τις δύο ομάδες χώριζαν τέσσερις βαθμοί στην προετοιμασία
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!