Χάιντενχαϊμ – Χόφενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 26.08.2023 Bundesliga

Home » Χάιντενχαϊμ – Χόφενχαϊμ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 26.08.2023 Bundesliga

1. FC Heidenheim 1846 – TSG Hoffenheim

Για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga, η ανεβασμένη ομάδα από το Χάιντενχαϊμ θα φιλοξενήσει την TSG στην Voith Arena. Και οι δύο σύλλογοι έχασαν την πρεμιέρα τους. Ενώ η FCH έχασε εκτός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ με μηδέν, η TSG δεν κατάφερε να κερδίσει την Φράιμπουργκ στην έδρα της. Πάνω απ’ όλα η Χόφενχαϊμ πρέπει να σκοράρει απέναντι στους πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας για να αποφύγει το στραβοπάτημα. Δείτε ποιους βλέπουμε μπροστά στο ματς στο tip μας για το Χάιντενχαϊμ – Χόφενχαϊμ.

Heidenheim – Hoffenheim πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 26.08.2023, 15:30 Uhr
  • Πόλη διεξαγωγής του αγώνα: Voith Arena, Heidenheim
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 2η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Heidenheim Form & Balance Check

Η ευφορία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας είναι ακόμα μεγάλη, αλλά το έργο της παραμονής στην κατηγορία είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η FCH στην πρώτη της σεζόν στην Bundesliga είναι από τους πρώτους υποψήφιους για υποβιβασμό και θα πρέπει να παλέψει επίπονα για τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι Λύκοι δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Η Χάιντενχαϊμ βγήκε από τα αποδυτήρια με κίνητρο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις λιγοστές ευκαιρίες της.

Πρεμιέρα της ομοσπονδιακής λίγκας

Στη συνέχεια οι Λύκοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, αν και δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα με 2:0. Η FCH ήταν εμφανώς προσπαθητική και σίγουρα χρειάζεται να της δοθούν μερικά παιχνίδια ακόμα για να συνηθίσει την 1. Bundesliga, αλλά θα είναι μια μάχη μέχρι τέλους για τους Βάδην Βυρτεμβέργιους.

Heidenheim facts & analysis
  • Πρώτη σεζόν στην ιστορία της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε 0:2 από τη Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα
  • Πρωταθλητής δεύτερης κατηγορίας 2022/23

Hoffenheim form & balance check

Μετά από ένα έρημο Hinrunde υπό τον Breitenreiter, ο Ματαράτσο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και να ολοκληρώσει τη σεζόν στη 12η θέση του πίνακα. Αν και η απόδοση μέχρι το τέλος δεν ήταν άψογη, υπήρχε τουλάχιστον μια ανοδική τάση. Για την πρεμιέρα, η TSG υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες στο Europa League από την Μπρέισγκαου και στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ήττα με 1:2.

Αποτυχία της Γουέγκχορστ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ανοιχτά και οι δύο ομάδες είχαν μερίδιο στο παιχνίδι μέχρι που τελικά η Φράιμπουργκ μπήκε όλο και καλύτερα στο παιχνίδι. Τρία γκολ από αλουμίνιο για τη Φράιμπουργκ μίλησαν από μόνα τους και παρότι ο Καμπάκ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ του φινάλε, οι μπρεϊσγκάουερς δεν άφησαν τίποτα να πάει χαμένο και εξασφάλισαν τους τρεις βαθμούς. Επιπλέον, η απώλεια του Wout Weghorst ως δανεικού προκάλεσε φυσικά ένα μικρό hangover στην TSG. Ωστόσο, η απουσία αυτή λέγεται ότι θα είναι μόνο βραχυπρόθεσμη

Hoffenheim facts & analysis
  • Στη 12η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πίνακα της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε με 1:2 από τη Φράιμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Κέρδισε τον 1ο γύρο στο Κύπελλο DFB

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 24 Αυγούστου 2023

Χάιντενχαϊμ – Χόφενχαϊμ απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ η μία την άλλη σε υποχρεωτικούς αγώνες. Οι μόνες αναμετρήσεις ήταν δύο φιλικά παιχνίδια το 2021 και το 2022. Η FCH κέρδισε τη μία μονομαχία με 1-0, την τελευταία αναμέτρηση κέρδισε η TSG με 2-0.

  • Νικητής της τελευταίας αναμέτρησης ήταν η TSG Hoffenheim.
  • Και οι δύο ομάδες έχασαν την τελευταία τους αναμέτρηση.
  • Ο μέσος όρος των γκολ στο πρώτο ημίχρονο στους αγώνες μεταξύ 1. FC Heidenheim 1846 και TSG Hoffenheim είναι 2.33.
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!