Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 26.08.2023 Bundesliga

Home » Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 26.08.2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

Το ερχόμενο Σάββατο, η δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα υπόσχεται μια ακόμη συναρπαστική αναμέτρηση. Το αποκορύφωμα αυτής της αγωνιστικής θα είναι η μονομαχία της Ρηνανίας, η οποία θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Borussia-Park. Εκεί, η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ θα υποδεχθεί την αντίπαλο της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους οπαδούς τους μια καλύτερη εμφάνιση, αφού στην πρεμιέρα τους κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο ισοπαλία 4-4 από την Άουγκσμπουργκ.

Ο Ζεράρντο Σεοάνε αντιμετωπίζει τώρα την πρώην ομάδα του, τη Λεβερκούζεν, στο ντεμπούτο του ως προπονητής της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ στην έδρα της. Οδήγησε την Μπάγερν στην τρίτη θέση τη σεζόν 2021/22, αλλά ένα ανώμαλο ξεκίνημα στη σεζόν τον ανάγκασε να αποχωρήσει μετά από οκτώ αγωνιστικές την περασμένη περίοδο.

Η Βέρκελφ, πάντως, θα πάει στη μονομαχία της Ρηνανίας με πλατύ στήθος. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θεωρείται ένα από τα κρυφά φαβορί για το πρωτάθλημα και την προηγούμενη αγωνιστική ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με νίκη 3-2 επί της Λειψίας. Μάθετε στα προγνωστικά μας για το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν αν η Βέρκελ θα πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στη σεζόν στο δεύτερο παιχνίδι.

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 26.08.2023, 18:30 Uhr
  • Περιφέρεια: Borussia-Park, Mönchengladbach
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 2η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Gladbach Form & Balance Check

Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ κυριολεκτικά περίμεναν με ανυπομονησία το τέλος της σεζόν πέρυσι. Για τα “φουγάρα”, εδώ και καιρό δεν είχε γίνει τίποτα στο πρωτάθλημα. Στο τέλος, η Γκλάντμπαχ κατέληξε στη δέκατη θέση του πίνακα. Η Μπορούσια πέτυχε μόλις πέντε νίκες στο δεύτερο μισό της σεζόν, γεγονός που δεν έδωσε και πολλούς λόγους στους οπαδούς να ενθουσιαστούν.

Με τον νέο προπονητή Ζεράρντο Σεοάν, αναμένεται πλέον να επιστρέψει περισσότερη σταθερότητα στον Κάτω Ρήνο. Ήδη στον πρώτο ανταγωνιστικό αγώνα της νέας σεζόν, πολλοί μηχανισμοί λειτούργησαν ομαλά. Η Μπορούσια κέρδισε πειστικά με 7:0 την ομάδα της Oberliga Bersenbrück, ενώ η επίθεση λειτούργησε καλά και στην πρεμιέρα της Bundesliga κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Παρ’ όλα αυτά, η VfL κατάφερε μόνο να αποσπάσει ισοπαλία με 4-4.

Ο Cvancara θα λείψει

Το καλοκαίρι, η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ βρέθηκε αντιμέτωπη με την αποχώρηση του πρώτου της σκόρερ. Ο Μάρκους Θούραμ πέτυχε 13 γκολ, ο Γιόνας Χόφμαν, που μετακόμισε στους αντιπάλους από τη Λεβερκούζεν, σκόραρε 12 φορές. Και οι αποχωρήσαντες Στιντλ και Μπενσεμπαϊνί ήταν επίσης στην κορυφή της λίστας των σκόρερ.

Ο Tomas Cvancara είναι ένας από τους νεοφερμένους επιθετικούς των “φαλακρών”. Ο νεαρός Τσέχος ήρθε από τη Σπάρτα Πράγας και στην προετοιμασία σημείωσε δυνατά δώδεκα γκολ σε 23 συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του στην Bundesliga με τα “Φώτα”, ο 23χρονος σκόραρε επίσης δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Κόντρα στη Βέρκελ, ωστόσο, ο Τσβανκάρα θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.

Gladbach facts & analysis
  • Κατέλαβε τη δέκατη θέση στην Bundesliga την περασμένη σεζόν.
  • Επαιξε 4:4 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Μόλις πέντε νίκες στην Bundesliga το 2023

Leverkusen form & balance check

Υπό τις οδηγίες του Xabi Alonso ως προπονητή, η Bayer 04 Leverkusen γνώρισε εντυπωσιακή εξέλιξη την προηγούμενη σεζόν. Στην αρχή, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Γκλάντμπαχ, Ζεράρντο Σεοάν, τα πράγματα δεν κύλησαν ιδιαίτερα ομαλά. Όμως, όσο προχωρούσε η σεζόν, η Λεβερκούζεν κέρδισε σταθερά έδαφος και έφτασε μέχρι την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τη φετινή σεζόν, οι παίκτες υπό την Μπαϊερκρούζ έχουν και πάλι στην ατζέντα τους το Europa League. Στο κύπελλο, οι Ρεϊνλανδοί ξεκίνησαν με επιτυχία με νίκη 8:0 επί της Τεουτόνια Ότενσεν. Στην Μπουντεσλίγκα, οι παίκτες υπό το Μπαγιερκρούζ ήταν επίσης πειστικοί στο ξεκίνημα και εξασφάλισαν νίκη με 3:2 επί της Λειψίας.

Επιστρέφει ο Χόφμαν

Για έναν παίκτη της Βέρκελ, η μονομαχία της Ρηνανίας με την Γκλάντμπαχ θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς. Ο Γιόνας Χόφμαν μετακόμισε το καλοκαίρι από την Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και αναμένεται να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Μούσα Ντιαμπί.

Ο 31χρονος ήταν στο παρελθόν ενεργό μέλος της Μπορούσια-Παρκ για περισσότερα από επτά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στα “Φώτα”, ο δεξιός εξτρέμ αγωνίστηκε συνολικά 214 φορές στην Μπουντεσλίγκα, συνεισφέροντας 48 γκολ και 51 ασίστ. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χόφμαν σημείωσε και την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της Βέρκελφ, όταν με ένα κόρνερ δημιούργησε το γκολ του Ταχ.

Leverkusen facts & analysis
  • Κατέλαβε την 6η θέση στην Bundesliga την περασμένη σεζόν.
  • Ξεκίνησε τη νέα σεζόν με δύο νίκες
  • Νίκησε 3:2 τη Λειψία την προηγούμενη εβδομάδα

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 24 Αυγούστου 2023


Για τα “Φάλαινα”, περιμένουμε και πάλι ένα 4-2-3-1 κόντρα στη Βέρκελφ. Η διπλή εξάδα των Βάιγκλ και Νόιχαους μάλλον δεν θα παίξει ξανά μαζί. Αντίστοιχα, ο Ιτακούρα θα παίξει πιθανότατα και πάλι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Ο νεοφερμένος παίκτης Tomas Cvancara είναι τραυματίας.

Κόντρα στην Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, περιμένουμε η Λεβερκούζεν να παίξει με τη δοκιμασμένη τριπλή αμυντική γραμμή. Στην κεντρική μεσαία γραμμή, οι Palacios και Xhaka θέλουν να επιβεβαιώσουν την καλή τους φόρμα από την 1η αγωνιστική. Ο νεοφερμένος Γιόσιπ Στάνισιτς πιθανότατα δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν απευθείας σύγκριση &amp? Στατιστικά

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν συναντηθεί σε 104 αγώνες μέχρι στιγμής. Μια πιο προσεκτική ματιά στην απευθείας σύγκριση καθιστά σαφές ότι η Bayer Leverkusen έχει σαφώς το πάνω χέρι εδώ. Η Βέρκελ έχει θριαμβεύσει σε 42 παιχνίδια, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει καταγράψει 28 νίκες. Επιπλέον, 34 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η πιο πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλη 2-2.

  • Η Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Λεβερκούζεν.
  • Τα δύο γήπεδα απέχουν μόλις 45 χιλιόμετρα μεταξύ τους.
  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Γκλάντμπαχ επί της Λεβερκούζεν ήταν στις 25-08-2018
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!