Γερμανία – Ιαπωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις Παγκόσμιο Κύπελλο 25.08.2023

Home » Γερμανία – Ιαπωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις Παγκόσμιο Κύπελλο 25.08.2023

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, Όμιλος Ε την Παρασκευή, 25.08.2023

Την Παρασκευή ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2023 και την 1η ημέρα της διοργάνωσης η επιλογή της DBB είναι περιζήτητη.

Ωστόσο, ο εναρκτήριος αγώνας μου Γερμανία Ιαπωνία tip θα πρέπει να μοιάζει περισσότερο με ένα απαιτητικό τεστ για την ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή Γκόρντον Χέρμπερτ. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά από ακυρώσεις και τραυματισμούς, ακριβώς στην ώρα της έναρξης του τουρνουά.

2019 Η Γερμανία κατέκτησε εκπληκτικά το χάλκινο μετάλλιο. Το αν θα υπάρξει παρόμοια βαθιά ώθηση στο τουρνουά αυτή τη φορά εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ενθαρρυντική.

Η ομάδα έχει καλή ισορροπία! Με τον Dennis Schröder, κατάφεραν μάλιστα να φέρουν στην προετοιμασία έναν λαμπρό σταρ του NBA, ο οποίος έχει δύο εξαιρετικούς παρτενέρ στο καλάθι, τον Franz Wagner και τον Moritz Wagner των Orlando Magic.

Ο Daniel Theis από τους Indiana Pacers θα πρέπει επίσης να κάνει καλή δουλειά στο ταμπλό με το 2.04 του. Μόνο ο πρόσφατος τραυματισμός του Justus Hollatz επισκιάζει κάπως αυτό που υπόσχεται να είναι ένα ευοίωνο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην prime time (τοπική ώρα, 14:10 CET) ).

Σε μια σύγκριση των ομάδων, οι Ιάπωνες αποκαλύπτουν τις μεγαλύτερες ελλείψεις. Στο ταμπλό, τους λείπει ένας δυνατός, ισχυρός σέντερ, ο οποίος να διαθέτει και την απαραίτητη αγωνιστική ποιότητα για να τα βάλει με τα μακριά τεντωμένα πόδια των Γερμανών.

Παράλληλα, ο πιο σημαντικός παίκτης των Ασιατών, ο Rui Hachimura, αποφάσισε να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό από μόνο του θα περιορίσει μαζικά τη δυνατότητα της αουτσάιντερ να στήσει το παιχνίδι με τάξη.

Οι οικοδεσπότες θα ξεκινήσουν με μια ομάδα που θα στελεχωθεί σχεδόν αποκλειστικά από παίκτες με συμβόλαιο στο εγχώριο πρωτάθλημά τους. Δεν υπάρχει βάθος ομάδας όπως στην ομάδα της DBB, οπότε περιμένω το παιχνίδι να είναι αρκετά μονόπλευρο.

Όταν ο Γκάβιν Έντουαρντς έπαιζε για τους Ιάπωνες, μπορούσαν τουλάχιστον να παρατάξουν έναν γεροδεμένο σέντερ. Αλλά μετά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, υπάρχει ένα τεράστιο κενό σε αυτή τη θέση.

Το πόσο δύσκολα μπορούν να κουρελιάσουν οι Ασιάτες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν έναν συνδυασμό εύστροφων επιθετικών και ενός κυρίαρχου σέντερ αποδεικνύεται από το τελευταίο τεστ με τη Σλοβενία, το οποίο χάθηκε καθαρά με 68:103.

Από την άλλη, ειλικρινά περιμένω από τους Γερμανούς την Παρασκευή μια παρόμοια κυρίαρχη εμφάνιση με αυτή των Λούκα Ντόντσιτς & Co – τόσο λόγω της υπεροχής στις προαναφερθείσες θέσεις-κλειδιά όσο και λόγω των πρόσφατων εμφανίσεων του ίδιου του DBB

Οι δύο δοκιμαστικοί αγώνες στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA πρέπει να αποτιμηθούν δηλαδή θετικά, αν και η νίκη με 84:71 επί της Ελλάδας θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στο S5 των Ελλήνων.

Στη συνέχεια η ομάδα του DBB έχασε από τις ΗΠΑ με 91:99, αλλά και εδώ πρέπει να την χειροκροτήσουμε. Εξάλλου, οι ΗΠΑ είναι οι ΗΠΑ και η αγωνιστική απόδοση της ομάδας του Χέρμπερτ πρέπει να επαινεθεί σε κάθε περίπτωση.

Τη διαφορά στο τέλος έκανε ο Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος πέτυχε 34 πόντους, υπερδιπλάσιους από τον δεύτερο και τον τρίτο καλύτερο σκόρερ του αγώνα μαζί – τον Φραντς Βάγκνερ (17) και τον Ταϊρίς Χάλιμπερτον (16) για την ακρίβεια.

Αλλά οι Ιάπωνες δεν έχουν καν έναν παίκτη σαν αυτόν των Τίμπεργουλβς, ο οποίος δεν μπορούσε να ελεγχθεί από την επιλογή του DBB.

Η κλήση των αποδόσεων Γερμανίας-Ιαπωνίας μέσω μιας εφαρμογής αθλητικού στοιχήματος με έκανε να φαίνομαι σκυθρωπός. Επειδή οι Γερμανοί πάροχοι στοιχημάτων δεν φαίνεται να θέλουν να με διευκολύνουν τόσο πολύ.

Η νίκη της ομάδας DBB είναι τόσο προφανής που εδώ κλήθηκε μια σχεδόν συμβολική απόδοση στοιχήματος περίπου 1,04.

Σε αυτό το σημείο θα συνιστούσα ένα στοίχημα χάντικαπ στους -19,5 πόντους. Διότι οι Γερμανοί θα πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν εύκολα την αναντιστοιχία στην πεντάδα για να παίξουν μια διαφορά δύο δεκάδων πόντων εδώ.

Συμπεράσματα: Η Γερμανία θα ξεκινήσει με νίκη αυτό το τουρνουά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Το μόνο ερώτημα που έχω είναι πόσο υψηλή θα είναι τελικά αυτή η νίκη. Σε κάθε περίπτωση, λόγω των ξεκάθαρων πλεονεκτημάτων μεγέθους στο ταμπλό, υποθέτω ότι η διαφορά θα είναι περίπου δύο δεκάδες πόντους.

Οι Ιάπωνες θα στερηθούν μακράν του καλύτερου παίκτη τους, ενώ οι Γερμανοί θα έχουν τα κατάλληλα εργαλεία με τους αδερφούς Βάγκνερ και Σρέντερ για να μην δώσουν καμία απολύτως ευκαιρία στους γηπεδούχους.

Η πρόβλεψή μου Γερμανία Ιαπωνία: Νίκη DBB με HC -19,5.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024