Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 19/08/2023 Bundesliga

Home » Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 19/08/2023 Bundesliga

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

Η καλοκαιρινή διακοπή στην Μπουντεσλίγκα επιτέλους τελείωσε και η ζωή επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία. Στην πρώτη σαββατιάτικη σύσκεψη της νέας σεζόν, η ενδιαφέρουσα μονομαχία ανάμεσα στην FCA και την Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στο Άουγκσμπουργκ. Οι Φουγκερστάντερ θέλουν να επανορθώσουν στους δικούς τους οπαδούς μετά τον αποκλεισμό στο DFB Cup από την Άντερχαχτινγκ.

Οι φιλοξενούμενοι από τον Κάτω Ρήνο, από την άλλη, θέλουν να πάρουν μαζί τους τη δυναμική από τη νίκη τους με 7:0 στο κύπελλο επί της TuS Bersenbrück και να συνεχίσουν να καβαλάνε το κύμα των επιτυχιών. Η Μπορούσια κέρδισε και τον τελευταίο αγώνα της προετοιμασίας. Αντίπαλός της τότε ήταν επίσης η Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, η αναμέτρηση έγινε στις 27 Μαΐου στο Mönchengladbach και τα “πετεινά” αναδείχθηκαν νικητές χάρη στα γκολ των Luca Netz και Jonas Hofmann.

Η FCA θα ήθελε σίγουρα να αποτρέψει κάτι τέτοιο αυτή τη φορά. Ωστόσο, η FC Άουγκσμπουργκ δεν έχει θριαμβεύσει ποτέ στο παρελθόν μπροστά στο κοινό της σε αγωνιστική της Bundesliga. Το 2011, υπήρξε μια ισοπαλία 2-2 με την SC Freiburg, ενώ ακολούθησαν έξι εντός έδρας ήττες χωρίς δικό της γκολ. Μάθετε αν αυτό θα αλλάξει το Σάββατο στα προγνωστικά μας για το παιχνίδι Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ.

Αουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 19.08.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: WWK ARENA, Άουγκσμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 1η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Augsburg Form & Balance Check

Η ΠΑΕ Άουγκσμπουργκ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμη δύσκολη σεζόν. Οι Φουγκερστάντερ απέφυγαν και πάλι οριακά τον υποβιβασμό στην προετοιμασία και ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής Enrico Maaßen διανύει πλέον τη δεύτερη σεζόν του στην FCA.

Ωστόσο, η πίεση για τον προπονητή είναι ήδη αρκετά υψηλή πριν από την έναρξη της νέας σεζόν της Bundesliga. Ο Maaßen δεν κατάφερε να εξελίξει αγωνιστικά την ομάδα του. Κατά συνέπεια, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε μόνο ένα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης, οι άνδρες της Λεχ γνώρισαν την ήττα στο DFB Cup από την Unterhaching από την 3η κατηγορία την προηγούμενη εβδομάδα.

Καμία νίκη με καμπανάκι

Η Άουγκσμπουργκ πέτυχε το εντυπωσιακό κατόρθωμα την προηγούμενη σεζόν να μην κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Μια φορά σημείωσε 3:2, δύο φορές 2:1 και έξι φορές θριάμβευσε με το στενό 1:0, αποτέλεσμα που πέτυχε, μεταξύ άλλων, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Μόνχενγκλαντμπαχ.

Οι τέσσερις από τις πέντε νίκες το 2023 έληξαν επίσης με αυτό το αποτέλεσμα. Τη νέα σεζόν, η Άουγκσμπουργκ θέλει πλέον να δώσει και πάλι μεγαλύτερη προσοχή στην αγωνιστική ποιότητα. Ο Tim Breithaupt, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Karlsruher SC στη 2η Bundesliga, θα μπορούσε να γίνει ένας σημαντικός παίκτης από αυτή την άποψη.

Αουγκσμπουργκ γεγονότα & ανάλυση
  • Κατέλαβε πέρυσι την 15η θέση στην Bundesliga.
  • Ηττήθηκε 0:2 στο κύπελλο από την Unterhaching την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Μόνο μία νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα

Γκλάντμπαχ form & balance check

Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ κυριολεκτικά λαχταρούσαν πέρυσι να τελειώσει η σεζόν. Για τα “φουγάρα” δεν διακυβεύονταν τίποτα στο πρωτάθλημα για αρκετό καιρό. Στο τέλος, η Γκλάντμπαχ τερμάτισε δέκατη στον πίνακα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, η Μπορούσια σημείωσε μόλις πέντε νίκες, γεγονός που δεν έδωσε και πολλούς λόγους στους οπαδούς της να χαίρονται.

Με τον νέο προπονητή Ζεράρντο Σεοάνε, η μεγαλύτερη συνέπεια πρόκειται πλέον να επιστρέψει στο Niederrhein. Στον πρώτο ανταγωνιστικό αγώνα της νέας σεζόν, πολλά γρανάζια είχαν ήδη κινηθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Τα “φουγάρα” κέρδισαν πειστικά την ομάδα της Oberliga Bersenbrück με 7:0

Ανατροπή στο Γκλάντμπαχ

Το καλοκαίρι, η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ είχε να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της. Ο Marcus Thuram σημείωσε 13 γκολ, ο Jonas Hofmann σκόραρε δώδεκα φορές και οι Stindl και Bensebaini συνεισέφεραν οκτώ και έξι γκολ αντίστοιχα. Συνολικά, οι παίκτες αυτοί σημείωσαν την περασμένη σεζόν εντυπωσιακά 39 γκολ για τα “φουγάρα”. Αυτή η απόδοση σε γκολ αντιστοιχούσε στο περήφανο 75% του συνόλου των 52 τερμάτων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Tomas Cvancara, Franck Honorat, Grant-Leon Ranos και Robin Hack είναι τέσσερις νέοι παίκτες που θα πρέπει να αναπληρώσουν τις αποχωρήσεις τη νέα σεζόν. Και οι τέσσερις παίκτες ήταν επιτυχημένοι στον αγώνα του DFB Cup την προηγούμενη εβδομάδα. Ιδανικά, αυτό θα πρέπει να συμβεί και στους επόμενους αγώνες.

Gladbach facts & analysis
  • Κατέλαβε πέρυσι τη δέκατη θέση στην Bundesliga.
  • Κέρδισε 7:0 στο κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα την Μπέρσενμπρουκ.
  • Μόλις πέντε νίκες στην Bundesliga το 2023

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 17 Αυγούστου 2023

Το ερχόμενο Σάββατο είναι πιθανό να δούμε την FCA και πάλι με 4-4-2. Στο τέρμα της Άουγκσμπουργκ, ο Φιν Ντάμεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα για τους Φούγκερσταιντερ. Στην επιθετική γραμμή περιμένουμε τον Beljo. Ωστόσο, θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι Gumny και Pfeiffer.

Για την Γκλάντμπαχ, περιμένουμε ένα 4-2-3-1 για την πρεμιέρα. Ο Κο Ιτακούρα επιχειρεί το τελευταίο διάστημα στην εξάδα και πιθανότατα θα κάνει το ίδιο και στην πρεμιέρα της Bundesliga στο Άουγκσμπουργκ. Οι Λάινερ, Κράμερ και Κονέ, πάντως, δεν θα είναι διαθέσιμοι για τα “Φώτα”.

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ απευθείας σύγκριση & στατιστικά

Τα στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων μέχρι στιγμής δείχνουν μια κάποια ισορροπία. Από τις 26 προηγούμενες αναμετρήσεις, η Γκλάντμπαχ έχει κερδίσει τις δέκα, ενώ η FCA τις οκτώ. Στην τελευταία αναμέτρηση στο WWK ARENA, η Άουγκσμπουργκ στάθηκε στο ύψος της και επικράτησε δύσκολα με 1:0. Ωστόσο, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν.

  • Η Γκλάντμπαχ κέρδισε μόνο δύο από τις τελευταίες έξι μονομαχίες της με την Άουγκσμπουργκ.
  • Η τελευταία νίκη της Γκλάντμπαχ στο Άουγκσμπουργκ ήταν στις 29.02.2020
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν επίσης την 34η αγωνιστική της προετοιμασίας
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!