Προγνωστικά Βρέμης – Μπάγερν – 18/08/2023 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Βρέμης – Μπάγερν – 18/08/2023 Bundesliga

Werder Bremen – Bayern München

Εχουν περάσει κάτι λιγότερο από τρεις μήνες από την τελευταία φορά που κύλησε η μπάλα στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Στις 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν της Bundesliga. Τώρα όμως το ποδόσφαιρο επιστρέφει επιτέλους στα γήπεδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά και πάλι. Η νέα σεζόν ξεκινά στο μακρινό βορρά της χώρας. Η κυρίαρχη πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει στην SV Βέρντερ Βρέμης για την έναρξη της σεζόν.

Ωστόσο, και οι δύο ομάδες θέλουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το εναρκτήριο λάκτισμα της Bundesliga την Παρασκευή για να επανορθώσουν άμεσα. Οι φιλοξενούμενοι από το Μόναχο τα θαλάσσωσαν εντελώς στο ξεκίνημα του πρώτου τους αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα. Οι πρωταθλητές ρεκόρ έχασαν με 3-0 στο Σούπερ Καπ από τη Λειψία εντός έδρας και συνέχισαν την αρνητική πορεία από το προηγούμενο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Βρέμη, από την άλλη πλευρά, υπέστη ντροπή στο DFB Cup. Οι Βορειογερμανοί ηττήθηκαν με 3-2 από τη Βικτόρια Κολωνίας της 3ης κατηγορίας και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του κυπέλλου για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Ωστόσο, οι παίκτες της SVW θα βασιστούν στους οπαδούς τους για να τους ξεσηκώσουν την Παρασκευή στο γήπεδό τους. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Weserstadion βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον επίσημο εναρκτήριο αγώνα. Το 2004, η Βέρντερ θριάμβευσε επί της Σάλκε με το στενό 1:0. Ο αγώνας χρειάστηκε να ξεκινήσει με 65 λεπτά καθυστέρηση λόγω βλάβης στους προβολείς. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής στο ματς της Παρασκευής που ελπίζουμε να ξεκινήσει εγκαίρως, μπορείτε να το μάθετε στο προγνωστικό μας Βρέμη – Μπάγερν.

Βρέμη – Μπάγερν πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 18.08.2023, 20:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Wohninvest-Weserstadion, Βρέμη
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 1η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική κάλυψη: DAZN, Σάββατο 1

Bremen Form & Balance Check

Μετά από ένα χρόνο στη 2. Bundesliga, η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στην Bundesliga την περασμένη σεζόν και ήταν σχεδόν εντελώς απαλλαγμένη από τους φόβους του υποβιβασμού. Τελικά, η Βέρντερ Βρέμης εξασφάλισε μια επιβλητική 13η θέση στο πρωτάθλημα. Την ερχόμενη σεζόν, οι Βορειογερμανοί προσπαθούν πλέον να εδραιωθούν πιο ψηλά στην κατηγορία και να κάνουν το επόμενο βήμα προς τα εμπρός.

Ωστόσο, η έναρξη της νέας σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα κάθε άλλο παρά όπως είχε σχεδιαστεί αποδείχθηκε. Μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Άμος Πίπερ στο ενδέκατο λεπτό, η SVW έπαιξε σχεδόν όλο το ματς στο κύπελλο απέναντι στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας Βικτόρια Κολωνία. Τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Βέρντερ και ηττήθηκε με 2:3.

Αμυντικά προβλήματα

Ο τρόπος παιχνιδιού της Βέρντερ Βρέμης επικεντρώνεται αναμφίβολα στην εντυπωσιακή επίθεση. Υπό την ηγεσία του Όλε Βέρνερ, ένα πραγματικό επιθετικό θέαμα εκτυλίχθηκε στο Βέσερ. Η SVW πέτυχε την περασμένη σεζόν εντυπωσιακά 51 γκολ, ισοφαρίζοντας τις κορυφαίες ομάδες Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου.

Ωστόσο, αυτός ο επιθετικός προσανατολισμός αποκάλυπτε ξανά και ξανά αδυναμίες στην άμυνα. Σχεδόν δεν πέρασε παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ η Βέρντερ. Με 64 γκολ που δέχθηκε, η Βέρντερ είχε την τέταρτη πιο αδύναμη άμυνα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Επιπλέον, η SVW δέχθηκε μόνο τέσσερα γκολ την περασμένη σεζόν. Τα ίδια προβλήματα ήταν εμφανή και στον αγώνα κυπέλλου με τη Βικτόρια Κολωνίας το περασμένο Σάββατο.

Bremen facts & analysis
  • Πέρυσι στην 13η θέση της Bundesliga.
  • Ηττήθηκε με 3:2 από τη Βικτόρια Κολωνία την προηγούμενη εβδομάδα.
  • Πέρυσι 51 γκολ σε 34 παιχνίδια στο πρωτάθλημα

Μπάγερν έλεγχος φόρμας και ισορροπίας

Η είδηση της αντικατάστασης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη θέση του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου ήρθε απροσδόκητα στο τελευταίο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ο σύλλογος έτρεφε ακόμα όλες τις ελπίδες για την κατάκτηση τίτλων εκείνη την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, το πρωτάθλημα δεν πήγε σύμφωνα με το πλάνο, γι’ αυτό και ο Thomas Tuchel προσλήφθηκε ως νέος προπονητής τον Μάρτιο. Στο Κύπελλο DFB, όμως, ο Τούχελ γνώρισε ήδη την ήττα στα προημιτελικά, ενώ η Μπάγερν δεν μπόρεσε τελικά να ακολουθήσει ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το πρωτάθλημα εξασφάλισε ωστόσο η FCB, έστω και με μια πρέζα τύχη. Τη νέα σεζόν, οι πρωταθλητές ρεκόρ στοχεύουν επιτέλους και πάλι στο τριπλ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν εντελώς ομαλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο Σούπερ Καπ, η ομάδα του Μονάχου ήταν κατώτερη των περιστάσεων από τη Λειψία στο γήπεδό της και έχασε με 0:3.

Ο Κέιν πρέπει να το διορθώσει

Η βασική πρόκληση στην επίθεση της Μπάγερν την περασμένη σεζόν ήταν στο κέντρο της επίθεσης. Η απώλεια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν αντισταθμίστηκε. Χωρίς έναν παραδοσιακό σέντερ φορ, το στυλ παιχνιδιού της FCB ήταν συχνά προβλέψιμο. Ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ έδειξε σταθερή απόδοση και πέτυχε δέκα γκολ στην Μπουντεσλίγκα, αλλά ο 34χρονος δεν έφτασε στο επίπεδο του Πολωνού.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, ένας πραγματικός σέντερ φορ ήταν στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων της διοίκησης της Μπάγερν. Μετά από μακρά περίοδο προβληματισμού, η FCB παρουσίασε τελικά τον επιθυμητό επιθετικό την περασμένη εβδομάδα. Ο Χάρι Κέιν μετακομίζει από την Τότεναμ Χότσπερ στο Μόναχο και έχει ως όνειρο την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του με την Μπάγερν. Τώρα στοχεύει στο πρώτο του γκολ με τους νέους του εργοδότες κόντρα στην SVW.

Μπάγερν γεγονότα & ανάλυση
  • Κατάκτηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας
  • Η καλύτερη επίθεση στην Μπουντεσλίγκα πέρυσι
  • Ηττήθηκε 0:3 από τη Λειψία την προηγούμενη εβδομάδα

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 16 Αυγούστου 2023

Η Μπρέμερ θα λειτουργήσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τρεις ποδοσφαιριστές στην αμυντική γραμμή. Ο προπονητής Όλε Βέρνερ πιθανότατα θα βασιστεί σε ένα 3-4-3 απέναντι στην FCB. Οι Füllkrug και Duksch θα παίξουν και πάλι μαζί μπροστά.

Περιμένουμε ότι η Μπάγερν θα παίξει και πάλι με 4-2-3-1, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα Κέιν να είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα στην πρεμιέρα της Bundesliga. Ο Noussair Mazraoui τα πήγε καλά αφού μπήκε ως αλλαγή στο Super Cup απέναντι στη Λειψία και θα μπορούσε να παίξει από την αρχή.

Μπρέμεν – Μπάγερν απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Η Βέρντερ Βρέμης έχει συνήθως ελάχιστες πιθανότητες απέναντι στους πρωταθλητές ρεκόρ. Στις τελευταίες 27 μονομαχίες της Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Βέρντερ Βρέμης, οι Βορειογερμανοί δεν έχουν καταγράψει ούτε μία νίκη. Την προηγούμενη σεζόν, η Μπάγερν Μονάχου είχε επικρατήσει επίσης ξεκάθαρα με 6:1 και 2:1.

  • Η τελευταία νίκη της Βρέμης επί της Μπάγερν ήταν στις 20.09.2008.
  • Η Μπρέμεν έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 23 παιχνίδια της Bundesliga με την Μπάγερν.
  • Και οι δύο ομάδες έχασαν για την έναρξη της σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!