Ένωση – Φράιμπουργκ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 13.05.2023 Bundesliga

Home » Ένωση – Φράιμπουργκ Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 13.05.2023 Bundesliga

Ένωση Βερολίνου – SC Freiburg

Στη διοργάνωση της Bundesliga διεξάγονται πέντε παιχνίδια το απόγευμα του Σαββάτου. Στο Köpenick, έρχεται μια ενδεχομένως καθοριστική μονομαχία για το Champions League. Η γηπεδούχος Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη Φράιμπουργκ στην πέμπτη. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα πικάντικη, καθώς οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στους βαθμούς.

Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνει ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα προς την κορυφή, ενώ η ηττημένη θα πρέπει πιθανότατα να αρκεστεί στο Europa League. Την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι κάθε άλλο παρά βασιλικές είναι. Μάθετε ποιος προπονητής θα είναι χαρούμενος για τρεις σημαντικούς βαθμούς στο τέλος της ημέρας στο προγνωστικό μας για το Γιούνιον – Φράιμπουργκ.

Οι Eisernen έχασαν με 0:1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δυσκολεύονται να διαμορφώσουν οι ίδιοι το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι από το Φράιμπουργκ, από την άλλη, έχασαν 0:1 στην έδρα τους στο Europa-Park Stadium από την RB Λειψία. Η μονομαχία ανάμεσα στην Ουνιόν Βερολίνου και τη Φράιμπουργκ είναι και η αναμέτρηση δύο εξαιρετικών προπονητών. Το Σάββατο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι μακροβιότεροι προπονητές της Μπουντεσλίγκα. Ο Κρίστιαν Στράιχ είναι επικεφαλής της SC από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2011, ενώ ο Ούρς Φίσερ βρίσκεται στην Union από το καλοκαίρι του 2018 και διανύει παρόμοια εποχή με τον ομόλογό του από το Μπρέισγκαου. Στα 57 τους χρόνια ο καθένας, είναι επίσης οι γηραιότεροι προπονητές στην τρέχουσα Bundesliga.

Ενωση – Φράιμπουργκ πληροφορίες:

  • Ημερομηνία & ώρα: 13.05.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Stadion An der Alten Försterei, Βερολίνο
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 32η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Έντυπο και έλεγχος υπολοίπου της Ένωσης

Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι η Eisernen ξεμένει λίγο από δυνάμεις στο τελευταίο διάστημα της σεζόν. Η Ουνιόν κέρδισε μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, η FCU εξακολουθεί να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έτσι έχει ακόμα όλες τις πιθανότητες να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία. Η μονομαχία με την SC Freiburg, η οποία βρίσκεται ισόβαθμη βαθμολογικά από κάτω της, θα είναι επομένως ένας μικρός τελικός.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Köpenicker σπατάλησε την ευκαιρία της για μια καλύτερη θέση εκκίνησης. Η ομάδα του Ούρος Φίσερ δεν κατάφερε να επιβληθεί απέναντι στην ισχυρή εντός έδρας Άουγκσμπουργκ και τελικά ηττήθηκε με 1-0 στο Φούγκερσταντ.

Δυνατή συλλογικότητα

Η Ουνιόν Βερολίνου ζει φέτος από μια δυνατή συλλογικότητα. Ο προπονητής Urs Fischer εκτιμά μια συμπαγή ομαδική απόδοση στην οποία όλοι εργάζονται για όλους. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η FCU έχει τη δεύτερη καλύτερη αγωνιστική επίδοση σε ολόκληρη την Bundesliga. Μόνο η 1. FC Köln έχει τρέξει 24 χιλιόμετρα περισσότερα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Κανένας παίκτης δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα ούτε μεταξύ των σκόρερ της Eisernen. Ο Σεράλντο Μπέκερ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος σκόρερ της FCU στην Bundesliga με εννέα γκολ. Αλλά και οι Doekhi, Jordan, Haberer και Behrens έχουν πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ φέτος.

Union facts & analysis
  • Τετάρτη στον πίνακα της Bundesliga.
  • Η καλύτερη άμυνα στην Bundesliga
  • Ακόμα χωρίς εντός έδρας ήττα στη φετινή Bundesliga

Freiburg form & balance check

Αν και η SC Freiburg δεν κατάφερε να φτάσει ξανά στον τελικό του DFB Cup, η ομάδα του προπονητή Christian Streich εξακολουθεί να παρουσιάζει εντυπωσιακές επιδόσεις τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, η Sport-Club βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πίνακα και έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί σε κάποια διεθνή διοργάνωση.

Η Φράιμπουργκ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και στο Europa League και έφτασε μέχρι τη φάση των 16, όπου αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους Τορίνο. Στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο, η SCF έχασε την προηγούμενη εβδομάδα το παιχνίδι κορυφής από την RB Λειψίας με 0:1 και έτσι απομακρύνθηκε από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμπειρία στο Breisgau

Η ήττα από τη Λειψία αποκάλυψε για άλλη μια φορά το πρόβλημα της Φράιμπουργκ απέναντι σε απόλυτα κορυφαίες ομάδες. Η SCF έχει δεχτεί μόνο επτά ήττες φέτος. Ωστόσο, οι έξι από αυτές τις ήττες προήλθαν από τις Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λειψία, οι οποίες κατέχουν αυτή τη στιγμή τις τρεις πρώτες θέσεις.

Φαίνεται ότι οι παίκτες της Φράιμπουργκ δεν πλησιάζουν το αποκορύφωμα της απόδοσής τους σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό είναι κάπως περίεργο, καθώς οι παίκτες της Φράιμπουργκ έχουν μεγάλη εμπειρία στην Μπουντεσλίγκα. Κατά μέσο όρο, κάθε παίκτης της ομάδας του Μπρέισγκαου έχει 119 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Μόνο η Μπάγερν έχει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό.

Freiburg facts & analysis
  • Πέμπτη στον πίνακα της Bundesliga
  • Απέχει από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα
  • Τετάρτη καλύτερη άμυνα στην Bundesliga

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 11 Μαΐου 2023

Η Ένωση θα ξεκινήσει και πάλι τον αγώνα με την SC Freiburg με το γνωστό σύστημα 3-5-2. Ο κεντρικός αμυντικός Diogo Leite επιστρέφει στην κεντρική άμυνα μετά την κίτρινη αποβολή του την προηγούμενη εβδομάδα. Κατά τα άλλα, αναμένουμε την ίδια αρχική ενδεκάδα με αυτή που υπήρχε πριν από μία εβδομάδα.

Αναμένουμε ότι η Φράιμπουργκ θα παίξει και πάλι με 4-4-2 το Σάββατο. Ο δεξιός εξτρέμ Ρίτσου Ντοάν ταλαιπωρείται αυτή τη στιγμή από προβλήματα στο γόνατο. Ως εκ τούτου, ο Ιάπωνας παίκτης θα χάσει πιθανότατα το Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, ο Daniel-Kofi Kyereh εξακολουθεί να απουσιάζει με ρήξη χιαστών.

Ουνιόν – Φράιμπουργκ απευθείας σύγκριση & Στατιστικά

Μέχρι σήμερα, έχουν διεξαχθεί 13 ανταγωνιστικοί αγώνες μεταξύ της Union και της Freiburg. Τέσσερις από αυτούς έλαβαν χώρα στη 2. Bundesliga, ενώ δύο στο DFB-Pokal και επτά στην Bundesliga. Και οι δύο σύλλογοι κέρδισαν από πέντε μονομαχίες. Στο πρώτο παιχνίδι, η SCF διέλυσε την Eisernen με 4-1.

  • Η μοναδική νίκη της Φράιμπουργκ στο Alte Försterei ήταν στις 21.08.2004.
  • Η Ένωση παραμένει χωρίς εντός έδρας ήττα στην Bundesliga
  • Union Βερολίνου κερδίζει μόνο το 31% των ημιχρόνων της
  • Όταν η Φράιμπουργκ προηγείται με 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 75% των αγώνων
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!