Φράιμπουργκ – Λειψία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 06.05.2023 Bundesliga

Home » Φράιμπουργκ – Λειψία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 06.05.2023 Bundesliga

SC Freiburg – RB Leipzig

Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν τη διάσκεψη της Bundesliga το Σάββατο θα βιώσουν πιθανότατα ένα déjà vu. Για την 31η αγωνιστική της Bundesliga, η SC Freiburg και η RB Leipzig θα αναμετρηθούν στο Europa-Park Stadion του Breisgau. Πρόκειται ακριβώς για τον αγώνα που διεξήχθη την Τρίτη για το DFB Cup. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι από τη Σαξονία επικράτησαν κάτι παραπάνω από καθαρά με 5:1 και ζάλισαν κατά διαστήματα την άμυνα της SCF.

Δεν είναι όμως μόνο η ήττα στο κύπελλο που θα πρέπει να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Η Λειψία βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει δύο βαθμούς λιγότερους στο ενεργητικό της από την SCF. Ωστόσο, η Φράιμπουργκ έχει αντιμετωπίσει τις πέντε σημερινές πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος σε έξι αγώνες φέτος και έχει χάσει τα πέντε από αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Μπουντεσλίγκα.

Η αντίπαλος σε αυτή την απευθείας μονομαχία για τις θέσεις πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι επίσης πειστική στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα. Οι Σάξονες έχουν κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στην Μπουντεσλίγκα και έτσι επιστρέφουν στο ρυθμό τους, πάνω στην ώρα για το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Ειδικά ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόουζ, θα περιμένει με ανυπομονησία τη νέα μονομαχία με την SCF. Στην προπονητική του καριέρα, ο 46χρονος έχει κερδίσει τις πέντε από τις οκτώ μονομαχίες του με τον σύλλογο του Μπρέισγκαου. Μάθετε αν ο Ρόουζ και η ομάδα του θα είναι επιτυχημένοι το Σάββατο στα προγνωστικά μας για το Φράιμπουργκ – Λειψία.

Πληροφορίες για το Φράιμπουργκ – Λειψία:

  • Ημερομηνία & ώρα: 06.05.2023, 15:30 Uhr
  • Θέση διεξαγωγής του αγώνα: Europa-Park Stadion, Φράιμπουργκ
  • Διαγωνισμός: Bundesliga, 31η αγωνιστική
  • Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Freiburg Form & Balance Check

Ακόμα κι αν δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του προπονητή Κρίστιαν Στράιχ να φτάσει ξανά στον τελικό του κυπέλλου, η SCF εξακολουθεί να παίζει μια δυνατή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, ο αθλητικός σύλλογος βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και στο Europa League, ο σύλλογος του Breisgau έφτασε επίσης στους 16, όπου ηττήθηκε από τη Γιουβέντους Τορίνο.

Στην Bundesliga, εν τω μεταξύ, η SCF έχει συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές χωρίς να χάσει βαθμό. Επομένως, η SC Freiburg βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα φέτος και έχει ήδη 56 βαθμούς στο ενεργητικό της. Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός βαθμών που έχει πετύχει ο σύλλογος από το Breisgau από την εισαγωγή του κανόνα των τριών βαθμών το 1995. Ωστόσο, απομένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια στα οποία η Sport-Club μπορεί να βελτιώσει αυτό το νούμερο.

Η Φλέκεν κρατάει το μηδέν

Η SC Freiburg έχει ήδη πραγματοποιήσει εντυπωσιακές 12 φορές χωρίς να δεχτεί γκολ στη φετινή Bundesliga, καμία άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει αυτό το κατόρθωμα πιο συχνά. Το ρεκόρ του συλλόγου των 13 αγώνων χωρίς γκολ είναι ακόμα σε απόσταση αναπνοής. Ο τερματοφύλακας Mark Flekken έχει βρεθεί στο τέρμα της ομάδας του Breisgau και στα δώδεκα αυτά παιχνίδια.

Οι επιδόσεις του Ολλανδού έχουν προκαλέσει την επιθυμία και συλλόγων άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Η αποχώρηση του 29χρονου το καλοκαίρι γίνεται όλο και πιο πιθανή. Ο διάδοχός του θα μπορούσε τότε να προέλθει από τις τάξεις του συλλόγου. Ο Noah Atubolu είναι τακτικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας U21 της Γερμανίας και πραγματοποιεί δυνατές εμφανίσεις εβδομάδα με την εβδομάδα για τη δεύτερη ομάδα της SCF στην 3η κατηγορία.

Freiburg facts & analysis
  • Ταυτόν τον καιρό βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα της Bundesliga.
  • Σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα
  • Τρίτη καλύτερη ομάδα στην Bundesliga

Leipzig form & balance check

Η RB Λειψία τη φετινή σεζόν έδειξε συχνά μια ευμετάβλητη απόδοση και δέχτηκε κάποια πισωγυρίσματα. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δίνει σκληρή μάχη για να προκριθεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι διακυμάνσεις στην απόδοση κυριάρχησαν στη σεζόν των Σαξόνων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι η Λειψία βρίσκεται σε απόλυτη φόρμα, πάνω στην ώρα για την κρίσιμη φάση της σεζόν. Η RB έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Bundesliga και έτσι επιστρέφει με νύχια και με δόντια στην πρώτη τετράδα, οπότε η πρόκριση στον τρίτο σερί τελικό κυπέλλου την Τρίτη ταιριάζει απόλυτα στην τωρινή εικόνα της Λειψίας

Δυναμικό δίδυμο

Δύο παίκτες ξεχώρισαν στη νίκη της Λειψίας με 5-1 επί της Φράιμπουργκ την Τρίτη. Ο Dani Olmo και ο Dominik Szoboszlai πέτυχαν τα τρία από τα πέντε γκολ. Ο Ισπανός Olmo έστησε επίσης τα τρία από τα πέντε γκολ.

Η δημιουργικότητα του διδύμου είναι εξαιρετικά σημαντική στην επίθεση της Λειψίας. Με τις ακριβείς πάσες τους, οι δυο τους καταφέρνουν ξανά και ξανά να προετοιμάζουν το έδαφος για τους γρήγορους επιθετικούς της Λειψίας. Στην Μπουντεσλίγκα, οι Szoboszlai και Olmo έχουν ήδη συνολικά δώδεκα ασίστ.

Leipzig facts & analysis
  • Πρώτες πέντε εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα
  • Τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα
  • Ο Dominik Szoboszlai είναι ο κορυφαίος της ομάδας με 8 ασίστ

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 4 Μαΐου 2023

Ο Κρίστιαν Στράιχ αρχικά έστειλε την ομάδα του στο Κύπελλο DFB με τρεις παίκτες στα μετόπισθεν. Ωστόσο, αυτός ο υπολογισμός δεν βγήκε σε καλό. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι η Φράιμπουργκ θα επιστρέψει σε ένα 4-4-2 το Σάββατο. Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς και ο Λούκας Χόλερ θα παίξουν μαζί στο κέντρο της επίθεσης.

Η Λειψία επέστρεψε σε ένα 4-4-2 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό το τακτικό τέχνασμα λειτούργησε και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι οι Σάξονες θα λειτουργήσουν και το Σάββατο με αυτόν τον σχηματισμό. Ιδιαίτερα σημαντικοί είναι οι Dominik Szoboszlai και Dani Olmo στα άκρα, οι οποίοι προσφέρουν μεγάλη δημιουργικότητα.

Φράιμπουργκ – Λειψία άμεση σύγκριση & Στατιστικά

Η προϊστορία μεταξύ Φράιμπουργκ και Λειψίας είναι ξεκάθαρη: η SCF έχει νικήσει μόνο τέσσερις φορές, με όλες τις νίκες να έρχονται στην έδρα της. Η Λειψία, από την άλλη, έχει κερδίσει εννέα φορές τη Φράιμπουργκ, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγώνα στην Bundesliga, στον οποίο επικράτησε με 3:1. Την Τρίτη, υπήρξε άλλο ένα εμφατικό 5:1 για τη Λειψία απέναντι στη Φράιμπουργκ για το κύπελλο.

  • Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί στο πρωτάθλημα.
  • Η τελευταία νίκη της Φράιμπουργκ επί της Λειψίας ήταν στις 26/10/2019.
  • Όταν η Φράιμπουργκ προηγείται με 1-0 σε εντός έδρας παιχνίδια, κερδίζει το 77% αυτών.
  • Το ήξερες ότι η RB Λειψία πετυχαίνει το 26% των γκολ της μεταξύ 76-90 λεπτών;
Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!