Musetti – Gaston tip ATP Marrakech 05.04.2023

Home » Musetti – Gaston tip ATP Marrakech 05.04.2023

ATP Tournament in Marrakech, Round of 16, Wednesday, 05.04.2023

Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγούμε στο χώμα! Στη σεζόν τένις 2023, αφήνουμε πίσω μας τα σκληρά γήπεδα για τις επόμενες εβδομάδες, οι καλύτεροι στον κόσμο επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου στην προετοιμασία για το επερχόμενο Γαλλικό Όπεν.

Μεταξύ άλλων, θα παίξουν αυτές τις μέρες στο Μαρακές, όπου ένας Ιταλός είναι seeded στη θέση 1. Γιατί προηγείται μόλις και μετά βίας στην Bwin για τη φάση των 16 και γιατί αποφεύγω επίσης μια στενή νίκη, αποκαλύπτω τώρα στο tip μου για τον Musetti Gaston!

Έχει χαρακτηριστεί ως σούπερ ταλέντο, ένας παίκτης που κάποτε έχει μπροστά του μια σπουδαία καριέρα με τίτλους όλων των ειδών. Ο Λορέντζο Μουσέτι, 21 ετών πλέον, παλεύει με αυτό το στάτους, αδυνατώντας προς το παρόν να το βγάλει στον αγωνιστικό χώρο.

Ήδη στα τέλη της περασμένης χρονιάς, σκόνταψε στους τελικούς του Next Generation και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πολύ νωρίς. Προφανώς, δεν έχει βελτιωθεί αρκετά κατά την αλλαγή του έτους.

Απέτυχε απευθείας στον Lloyd Harris στο Australian Open και ούτε στη συνέχεια επανήλθε σε φόρμα. Ή όπως θα μπορούσε επίσης να το θέσει κανείς: Ο Musetti κέρδισε έναν μόνο αγώνα το 2023!

Στο Μπουένος Άιρες κέρδισε έναν συγκεκριμένο Pedro Cachin, όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί γι’ αυτόν. Τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αποκλεισμούς παρεμπιπτόντως είχαν το αποτέλεσμα 4-6, 4-6 να προσφέρουν, αρκετά ενδιαφέρον.

Παρ’ όλα αυτά, δεν παίζει με τον ίδιο τρόπο μέρα με τη μέρα. Στο Μαϊάμι, αποκλείστηκε από τον Jiri Lehecka και είχε μόνο μία ευκαιρία για break. Πριν από αυτό, στο Indian Wells, ο Adrian Mannarino του πρόσφερε έντεκα ευκαιρίες, εννέα από τις οποίες έχασε.

Είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μετά τα τελευταία του αποτελέσματα. Τώρα αγωνίζεται στο Marakkech για δεύτερη φορά μετά το 2022, ελπίζοντας σε μια ανατροπή.

Το 2021, είχε ήδη την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία του Hugo Gaston, αν και όχι σε κυρίως ταμπλό. Και οι δύο παίκτες έχουν από μία νίκη και δεν απέχουν τόσο πολύ μεταξύ τους στις αποδόσεις στοιχημάτων μας.

Κατά μέσο όρο, ο Musetti πηγαίνει στον αγώνα με προβάδισμα 1,55 προς 2,40, οπότε θα πρέπει να υπάρχουν πολλά και για τον Gaston. Και αυτό, αν και στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να έχει καμία πιθανότητα, καθαρά βάσει της κατάταξης (βρίσκεται στην 104η θέση).

Σε αντίθεση με τον Μουσέτι, ο Γάλλος έχει ήδη έναν αγώνα πίσω του. Από γερμανικής πλευράς, πρέπει να πούμε: Δυστυχώς, κέρδισε και αυτόν, επειδή έπαιξε με τον Jan-Lennard Struff στον 1ο γύρο.

3-6, 6-4, 7-5, ο απίστευτα κλειστός αγώνας κατέληξε υπέρ του Gaston. Και οι δύο παίκτες σημείωσαν σχεδόν ίδια στατιστικά στοιχεία, οπότε η πρόκριση συνδέθηκε και με την τύχη να είναι εκεί στις κρίσιμες στιγμές.

Η ακριβής σύγκριση με τον Musetti είναι σχετικά δύσκολη, επειδή ο Gaston ήταν συχνά εκτός έδρας σε άλλα τουρνουά. Στο Challenger της Vina del Mar πριν από λίγες ημέρες, έφτασε στον τελικό αλλά τον έχασε.

Με ύψος 1,73 μ., ο Gaston είναι σαφώς μικρότερος από τον μέσο όρο, αλλά πηγαίνει στο φιλέ ακόμα πιο δυνατά. Στο Μαρακές, αγωνίζεται τώρα για πρώτη φορά, και το να φτάσει στα προημιτελικά θα του έδινε μια καλή αρχή αμέσως.

My Musetti Gaston Tip

Ο Hugo Gaston νίκησε τον Jan-Lennard Struff στο Μαρακές, επιστρέφοντας δυναμικά από το εις βάρος του σκορ. Τώρα αντιμετωπίζει το Νο. 1 του τουρνουά, αλλά, όπως κατέστησε σαφές η ανάλυσή μου, είναι εντελώς εκτός φόρμας.

Ο Lorenzo Musetti είναι αυτή τη στιγμή σκιά του παλιού του εαυτού, έχει κερδίσει μόνο έναν αγώνα φέτος. Ως εκ τούτου, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να επικρατήσει εύκολα την Τετάρτη και γι’ αυτό ποντάρω:

Gaston θα κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!