Cecchinato – Fognini Tip Estoril Open 05.04.2023

Home » Cecchinato – Fognini Tip Estoril Open 05.04.2023

Estoril Open, 2ος γύρος, Τετάρτη, 05.04.2023

Ιταλοί μονομαχούν στο τουρνουά 250 στο Estoril της Πορτογαλίας. Η αθλητική πόλη, η οποία φιλοξενεί επίσης μια ομάδα ποδοσφαίρου πρώτης κατηγορίας, μια πρώην πίστα της Formula 1 και το χωμάτινο τουρνουά, είναι η αρχή της χωμάτινης άνοιξης για πολλούς αστέρες του τένις.

Ο Fabio Fognini και ο Marco Cecchinato συναντώνται στον δεύτερο γύρο. Μια μονομαχία μεταξύ δύο Ιταλών που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονται με ήττες αντί για επιτυχίες. Ποιος θα χτυπήσει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο;

Στο tip μου Cecchinato Fognini, σας σερβίρω μια επισκόπηση και τις κατάλληλες αποδόσεις για να παίξετε με

Όχι μόνο η χώρα προέλευσης είναι ίδια, σχεδόν και η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των διαγωνιζομένων στον δεύτερο γύρο του Estoril Open. Ο Cecchinato, που βρίσκεται στην 96η θέση της κατάταξης, έχει να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Fognini (97η θέση).

Ωστόσο, οι τόποι γέννησης των δύο κορυφαίων 100 παικτών απέχουν περισσότερο μεταξύ τους. Ο Fognini γεννήθηκε στο Sanremo στα βορειοδυτικά. Ο νοτιοϊταλός Cecchinato γεννήθηκε στο Παλέρμο.

Την Τετάρτη, ο Fognini είναι το μικρό φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις. Η Bet365 προσφέρει 1.66 για τη νίκη, ενώ ο Cecchinato είναι το αουτσάιντερ: 2.20.

Για τον Cecchinato, το 2023 ήταν πιο αποτυχημένο μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα ενοχλητικό, καθώς πέρυσι τελείωσε με δύο νίκες σε τουρνουά Challenger στη Λισαβόνα και το Ρίο και επίσης δεν κατάφερε να φτάσει παρά μόνο στα ημιτελικά του Εκουαδόρ απέναντι στον Daniel Altmaier.

Στο Pune της Ινδίας, τον Ιανουάριο, αποκλείστηκε από τον Tallon Griekspoor στον δεύτερο γύρο. Στον προκριματικό αγώνα με τον Max Purcell, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Μετά από ένα μήνα διακοπής, η επιτυχία συνέχισε να του διαφεύγει. Στην Κόρδοβα και το Σαντιάγο, το τουρνουά τελείωσε και πάλι για τον 30χρονο μετά από δύο αγώνες που είχε δώσει.

Στα επόμενα τουρνουά Challenger του Μαρτίου, υπέστη δύο ήττες στον πρώτο γύρο από τους Riccardo Bonadio (6-7, 2-6) και Vit Kopriva (4-6, 4-6).

Εκπληκτικά, το έκανε ξανά μια εβδομάδα αργότερα με νίκη απέναντι στον Diego Schwartzman (6-3, 7-6): Απέναντι στον ειδικό στα χωμάτινα γήπεδα, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει για την όγδοη θέση στον κόσμο το 2020 με τις εμφανίσεις του σε αυτή την επιφάνεια.

Ωστόσο, αυτή η επιτυχία δεν έχει μεγάλη σημασία. Ο Αργεντινός παλεύει με μια ακραία πτώση φόρμας και εν τω μεταξύ έχει υποχωρήσει στην 36η θέση στον κόσμο. Ο Schwartzman έχει χάσει τους 17 από τους 20 τελευταίους αγώνες του.

Προκάλεσε επανειλημμένα τον άνθρωπο από το Μπουένος Άιρες με στάσεις στο φιλέ και στη συνέχεια πέτυχε έναν νικητή. Ωστόσο, η τακτική του Cecchinato δεν ήταν πάντα επιτυχής. Το δεύτερο σετ έληξε στο τάι μπρέικ με 10-8.

Ο άνδρας από το Παλέρμο δυσκολευόταν ξανά και ξανά με το δικό του σερβίς. Ο Schwartzman, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο για κάποια διαστήματα, είχε δώδεκα ευκαιρίες για break, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μόνο το 25% των ευκαιριών του.

Ο Cecchinato, από την άλλη, ήταν πειστικός με την αποτελεσματικότητά του, κερδίζοντας τέσσερα breaks σε έξι ευκαιρίες. Τώρα θα αντιμετωπίσει έναν ισχυρότερο σέρβερ απέναντι στον Fognini.

Αμφιβάλλω αν ο Cecchinato θα έχει ξανά τόσες πολλές ευκαιρίες για break, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να παραπαίει στο δικό του σερβίς.

Ο Fognini έχει ήδη βγάλει έναν Ιταλό από το τουρνουά στον πρώτο γύρο: τον Alessandro Giannessi. Ωστόσο, ο 32χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην 224η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν ήταν αντάξιος του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το ξεκάθαρο αποτέλεσμα: 6-2, 6-1. Ο Fognini επέτρεψε μόνο μία ευκαιρία για break, την ίδια στιγμή που εξασφάλισε στον εαυτό του έξι επιτυχημένα σε οκτώ ευκαιρίες.

Cecchinato και Fognini συναντιούνται για πέμπτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Τρεις φορές μέχρι στιγμής, ο Fognini έχει επικρατήσει. Στο Μόναχο το 2018, ο Cecchinato βγήκε νικητής.

Το 2013, ήταν 1-6, 6-1, 6-2 για τον Fognini στη Νίκαια και 6-4, 7-6 στο Σάο Πάολο το 2017. Οι Ιταλοί συναντήθηκαν για τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο στο Βελιγράδι. Ο Fognini ήταν και πάλι ο νικητής μετά από τρία σετ.

Όλοι οι αγώνες μέχρι τον σημερινό αγώνα διεξήχθησαν σε πρώτο γύρο και σε χώμα. Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες πήγαν πάνω από τρία σετ. Για ένα στοίχημα στα τρία σετ έχετε απόδοση 2,30 στην Bet3000.

Συνολικά, βλέπω τον Fognini σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Παρόλο που έχει κερδίσει μόνο δύο αγώνες, έχει χάσει και από φορμαρισμένα αστέρια του tour.

Στο Ρίο, ο Fognini κέρδισε ακόμα και ένα σετ απέναντι στον υψηλά ιστάμενο Carlos Alcaraz. Ο πρώτος αγώνας στο Εστορίλ έδωσε επίσης μια εικόνα της τρέχουσας φόρμας του. Ο Fognini κέρδισε με αυτοπεποίθηση και ο Cecchinato δέχτηκε δώδεκα break points.

Ο Fognini έχει κερδίσει τις τρεις από τις τέσσερις μονομαχίες μέχρι στιγμής. Είμαι πεπεισμένος ότι η πέμπτη νίκη στον έκτο αγώνα θα προστεθεί σε αυτό.

Η συμβουλή μου Cecchinato Fognini είναι επομένως: Νίκη για τον Fabio Fognini.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!