Sinner – Medvedev Tip Miami Masters Final 02.04.2023

Home » Sinner – Medvedev Tip Miami Masters Final 02.04.2023

ATP Masters in Miami, Final, Sunday, 02.04.2023

Είναι το είδος του τελικού που θα ευχόταν κανείς στο Μαϊάμι: δύο απόλυτοι σούπερ σταρ να κοντράρονται! Ο ένας έχει επιτέλους τα νεύρα του υπό έλεγχο, ο άλλος βλέπει τον εαυτό του στον πέμπτο συνεχόμενο τελικό του.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τρόπαιο που θα απονεμηθεί εδώ το βράδυ της Κυριακής και ιδού: στην Bet365, με αρκετά παρόμοιες αποδόσεις, προφανώς περιμένουν μια πολύ κλειστή υπόθεση! Έτσι, στο tip μου για τον αμαρτωλό Μεντβέντεφ, θα αποκαλύψω τώρα γιατί θα πάω για τρία σετ εδώ!

Το νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετωπίζει το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης – αυτό το ζευγάρι αξίζει σίγουρα τον τελικό του Μαϊάμι! Ο Jannik Sinner και ο Daniil Medvedev θα είναι αυτοί που θα ελπίζουν σε μια επιτυχημένη βραδιά την Κυριακή.

Πολύ πιο ψηλά διακοσμημένος, βέβαια, είναι ο Ρώσος, ο οποίος έχει πιάσει σχεδόν τους πάντες μετά την πρόωρη αποχώρησή του στο Australian Open. Αν ξεκινήσω την ανάλυσή μου με τον 27χρονο, υπάρχουν φυσικά πολλά για τα οποία θα τον επαινέσω.

Έχει κατακτήσει τον τίτλο τρεις συνεχόμενες φορές, μεταξύ των οποίων και μια νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς. Φάνηκε σαν ο Μεντβέντεφ να έχει επιστρέψει στον παλιό του εαυτό, ο οποίος κάποτε είχε ξεπεράσει τον Τζόκερ στα τρία σετ στο US Open.

Στο Indian Wells, όμως, το νικηφόρο σερί του έσπασε. Μετά από κάποιες προβληματικές αναμετρήσεις, βρήκε τον δάσκαλό του στο πρόσωπο του Carlos Alcaraz στο 3-6, 2-6, δεν είχε καμία τύχη. Είναι χαρούμενος που ο Ισπανός έχασε τον τελικό στο Μαϊάμι;

Στο Μαϊάμι, εν πάση περιπτώσει, είχε κανείς την εντύπωση ότι δεν χρειάστηκε να φτάσει στα όριά του ακόμα, τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό. Το 6-1, 6-2 του απέναντι στον Roberto Carballes ήταν στην καλύτερη περίπτωση ένας ελαφρύς καλπασμός, και στη συνέχεια ο Alex Molcan ξέφυγε.

Μετά το 6-4, 6-2 επί του Quentin Halys και το επόμενο 6-3, 7-5 επί του qualifier Christopher Eubanks, περίμενε ο συμπατριώτης του Karen Khachanov, ο οποίος θα έβαζε τον Medvedev σε μια πραγματικά σκληρή δοκιμασία.

Στο τέλος, το φαβορί πανηγύρισε, αλλά χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει με 7-6, 3-6, 6-3. Όσον αφορά τους κερδισμένους πόντους αλλά και τους κερδισμένους πόντους ως ανατροπές, ωστόσο, δεν ήταν καλύτερος σε κάθε περίπτωση!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να έχει διαφορετική έκβαση. Στον πρώτο του τελικό στο Μαϊάμι, θα αντιμετωπίσει τώρα έναν παίκτη απέναντι στον οποίο έχει ακόμα αψεγάδιαστο ρεκόρ.

Πέντε φορές έχει παίξει με τον Jannik Sinner, πέντε φορές έχει κερδίσει! Ήταν μόλις πριν από περίπου έξι εβδομάδες που οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό του Ρότερνταμ. Ο Medvedev κέρδισε τότε με 5-7, 6-2, 6-2, λάμποντας με 85% επιτυχημένα πρώτα σερβίς.

Ενδιαφέρον: Στο Μαϊάμι, μόνο μία φορά πέτυχε ποσοστό πάνω από 80%. Ο Jannik Sinner θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Ρώσος δεν είναι πάντα τόσο συνεπής όσον αφορά το σερβίς, όπως ήταν το 2021.

Ο Νοτιοτυρολέζος αντιμετωπίζει μια καθοριστική Κυριακή, θα μπορούσε να προσφέρει ένα highlight στην καριέρα του.

Στο Indian Wells είχε χάσει από τον Carlos Alcaraz στα ημιτελικά μετά από έναν μεγάλο αγώνα, αλλά αυτή τη φορά ανέτρεψε τα δεδομένα. Θα ξετυλίξω το γήπεδο από πίσω, ας πούμε, και θα ξεκινήσω με την πιο πρόσφατη εμφάνιση του Sinner στο Μαϊάμι.

Αν και έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ από τον Alcaraz, είχε τα νεύρα του πολύ καλά στα χέρια του. Αντέδρασε, άρπαξε ένα 6-4, 6-2 και, έκπληξη για κάποιους, έβγαλε νοκ άουτ τον κορυφαίο seeded!

Έδωσε στον αντίπαλό του δώδεκα ευκαιρίες για break, αλλά κατάφερε να αποκρούσει εννέα από αυτές. Από την άλλη πλευρά, εκμεταλλεύτηκε τις μισές από τις δώδεκα ευκαιρίες του. Ο Sinner είχε ήδη καταφέρει να πείσει πριν από αυτή τη νίκη.

Κέρδισε τον Grigor Dimitrov με 6-3, 6-4, ήταν κορυφαίος στο 6-2, 6-4 απέναντι στον Andrey Rublev και επίσης δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον Emil Ruusuvuori (6-3, 6-1). Επίσης, δεν υπήρχαν πολλά πράγματα να κριτικάρει κανείς στην πρεμιέρα του με 6-4, 6-2 απέναντι στον Laslo Djere.

Ο νεαρός Νοτιοτυρολέζος έχει χάσει μόνο ένα σετ και μάλιστα στο τάι μπρέικ απέναντι στο νούμερο 1 του κόσμου! Αναμφίβολα, παίζει ένα απίστευτο τουρνουά εδώ και θα άξιζε και με το παραπάνω τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.

Ενώ είναι ο πρώτος τελικός στο Μαϊάμι για τον Medvedev, ο Sinner ξέρει πώς είναι ένας τελικός εδώ. Πριν από δύο χρόνια, ήταν μόλις 19 ετών, μονομάχησε εδώ με τον καλό του φίλο Hubert Hurkacz.

Έχασε πολύ δύσκολα με 6-7, 4-6, αλλά κατάφερε να παίξει το δρόμο του στις καρδιές των φιλάθλων τότε στον τελικό των δύο εκπλήξεων. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κακός οιωνός για την Κυριακή το γεγονός ότι είχε ήδη αποκλείσει τον Emil Ruusuvuori και το 2021.

My Sinner Medvedev Tip

Daniil Medvedev ή Jannik Sinner, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του Μαϊάμι; Και οι δύο έχουν πείσει, αλλά ο Νοτιοτυρολέζος έχει καταφέρει σαφώς να αποκλείσει τους καλύτερους αντιπάλους. Θα του δώσει αυτό ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα;

Φυσικά, ο Daniil Medvedev δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, αλλά ο αγώνας με τον Karen Khachanov στα ημιτελικά το έδειξε: Κάποιος ταλαντεύεται! Δεδομένου ότι ο Sinner εξακολουθεί να δίνει στους αντιπάλους του πάρα πολλές ευκαιρίες για break, πιστεύω σε έναν κλειστό, μακρύ αγώνα και στοίχημα:

Sinner και Medvedev πάνε στα τρία σετ!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!