Lehecka – Musetti Tip Miami Masters 25/03/2023

Home » Lehecka – Musetti Tip Miami Masters 25/03/2023

Miami Masters, 2ος γύρος, Σάββατο, 25/03/2023

Το Σάββατο έρχεται η μονομαχία δύο νέων ταλέντων. Ο Jiri Lehecka θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Musetti στον δεύτερο γύρο του Miami Masters. Ο Ιταλός είναι seeded στην Sunshine State και μόνο τώρα πρέπει να μπει στο τουρνουά.

Ο Lehecka κέρδισε τον Federico Coria στα δύο σετ. Ο Λορέντζο Μουσέτι, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο έργο. Στο tip μου για το Lehecka – Musetti, συζητώ αν μπορεί να το καταφέρει;

Είχα δίκιο με την πρότασή μου για τον αγώνα του Jiri Lehecka στον πρώτο γύρο

Δύο πρώιμα break για την έναρξη των σετ έδωσαν το έναυσμα για τη νίκη του Τσέχου με 6-3, 6-4. Ήταν κυρίαρχος στα δικά του σερβίς. Ο Αργεντινός δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για break.

Μόνο τρεις από τους 35 πόντους μετά το πρώτο σερβίς του Lehecka μπόρεσε ο Coria να μετατρέψει σε πόντο για τον εαυτό του. Συνολικά, ο Lehecka πέτυχε εννέα άσους στο σκληρό γήπεδο. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι το 69% όλων των πρώτων σερβίς ήρθε.

Η φόρμα φαίνεται να είναι σωστή στην Sunshine State. Ωστόσο, ο Coria δεν έχει αποτελέσει πραγματικά σημείο αναφοράς ως ένας σχεδόν καθαρός παίκτης χωμάτινων γηπέδων.

Αν και ο επερχόμενος αντίπαλός του Musetti έχει επίσης το υψηλότερο ποσοστό νικών στο κόκκινο χώμα, έχει περισσότερες αρετές στο σκληρό γήπεδο από τον Αργεντινό.

Σε γενικές γραμμές, ο 21χρονος από την Carrara της Ιταλίας είναι πιο δυνατός στα χαρτιά και βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Lehecka βρίσκεται αυτή τη στιγμή 23 θέσεις πιο πίσω, αλλά είναι το φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, λόγω των δυνατών αγώνων του κόντρα στον Musetti τους τελευταίους μήνες.

Ο προημιτελικός στο φετινό Australian Open έχει απόδοση 1.40 για τη νίκη στην Bet365, ενώ ένα στοίχημα στον Musetti (3.00) μπορεί να τριπλασιάσει το ποντάρισμα αν κερδίσει.

Ένα πρακτικό χαρακτηριστικό της Bet365 είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του Miami Masters ζωντανά μέσω livestream, συμπεριλαμβανομένων όλων των αγώνων ανδρών και γυναικών, καθώς και των μονομαχιών στα διπλά.

Είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι ένας παίκτης που είναι σημαντικά καλύτερος από τον αντίπαλό του στην παγκόσμια κατάταξη έχει απόδοση 3,00.

Πέρα όμως από το γεγονός ότι ο Lehecka παίζει τακτικά στους επαγγελματίες μόλις από την άνοιξη του περασμένου έτους και ότι μόλις τώρα ανεβαίνει περισσότερο στην κατάταξη, παίζει ρόλο και η πρόσφατη κακή φόρμα του Musetti.

Ο Musetti έχει κερδίσει μόνο έναν από τους επτά τελευταίους αγώνες του. Στο Australian Open, έχασε από τον Lloyd Harris στον πρώτο γύρο.

Στο Μπουένος Άιρες, κέρδισε τον Pedro Cachin πριν ο Juan Pablo Varillas (6-4, 6-4) αποκλείσει τον Musetti από το τουρνουά στα προημιτελικά.

Ακολούθησαν άλλες δύο ήττες στον πρώτο γύρο στο χώμα, στο Ρίο (εναντίον του Nicolas Jarry 4-6, 1-6) και στην πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγο (εναντίον του Jaume Munar 4-6, 4-6).

Στο Indian Wells, επέστρεψε σε σκληρό γήπεδο για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, αλλά και εκεί έχασε στα δύο σετ στον πρώτο του αγώνα (vs. Adrian Mannarino 4-6, 4-6).

Οι τελευταίοι αγώνες δίνουν λίγες ελπίδες στους οπαδούς του Musetti για επιτυχία απέναντι στον Lehecka, ο οποίος είχε επίσης χάσει τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες του πριν από τη νίκη του επί του Coria, αλλά έδειξε σημαντική βελτίωση στην απόδοσή του απέναντι στον Coria.

Εντυπωσιακό: Και οι έντεκα αγώνες με νίκη σε δύο σετ έληξαν επίσης μετά από δύο σετ. Σύμφωνα με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, ένα στοίχημα στο “Ακριβώς 2 σετ” στον αγώνα θα ήταν ταιριαστό. Η Betano προσφέρει απόδοση 1,57.

Στην πρώτη και μοναδική συνάντηση μεταξύ των δύο παικτών, ωστόσο, το στοίχημα θα ήταν άστοχο. Ο Lehecka κέρδισε τον Φεβρουάριο του 2022 στο Ρότερνταμ μετά από τρία σετ (6-3, 1-6, 7-5).

Summary: Ο Lehecka πραγματοποίησε μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Coria, δεν επέτρεψε καμία ευκαιρία για break, εξασφάλισε ένα πρώιμο break στην αρχή των σετ και έπαιξε προς τη νίκη χωρίς να κινδυνεύσει.

Οι πρόσφατοι αγώνες του Μουσέτι ήταν τελείως διαφορετικοί και βρίσκεται σε κρίση φόρμας με έξι ήττες σε επτά αγώνες. Θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτήν απέναντι στον Τσέχο;

Αμφιβάλλω και περιμένω ότι ο Λεέκα θα κερδίσει τον αγώνα στα δύο σετ. Για αυτό προτείνω νίκη με 2:0 στο tip μου Lehecka – Musetti.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!