Kokkinakis – Paire tip Miami Open 21/03/2023

Home » Kokkinakis – Paire tip Miami Open 21/03/2023

Miami Open, 2ος γύρος προκριματικών, Τρίτη, 21/03/2023

Ο δεύτερος προκριματικός γύρος στο Μαϊάμι συνεχίζεται. Όποιος κερδίσει τον αγώνα του θα περάσει στο κυρίως ταμπλό του Masters της Sunshine State.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον Benoit Paire. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτή τη μονομαχία; Στο tip μου Kokkinakis Paire, μπαίνω σε αυτόν τον αγώνα και δίνω μια έγκυρη πρόβλεψη.

Ο Benoit Paire απέχει πολύ από τις προηγούμενες κορυφαίες επιδόσεις του. Το 2016, ο Γάλλος βρισκόταν ακόμα στην 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τώρα συμμετέχει ως επί το πλείστον μόνο σε τουρνουά Challenger.

Από αθλητικής άποψης, ήταν τουλάχιστον επιτυχημένος στις αρχές Μαρτίου με την επιτυχία του τουρνουά στο Puerto Vallarta (130,00 δολάρια έπαθλο). Μετά από πέντε αγώνες στο Μεξικό, δεν του έμεινε αρκετή ενέργεια για τη μονομαχία με τον Leandro Riedi μια μέρα αργότερα.

Εκεί, ο ύψους 1,96 μέτρων άνδρας από την Αβινιόν απέτυχε με 1-6, 4-6. Πριν από αυτό, χρειάστηκε να παίξει τέσσερις φορές πάνω από τρία σετ στους πέντε αγώνες του στο Μεξικό.

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής, συνεχίζει τώρα με τα προκριματικά του Miami Open, όπου κέρδισε τον Gijs Brouwer με 6-2, 6-4 στον πρώτο γύρο.

Ο Κοκκινάκης είναι μια πραγματική πρόκληση στον δεύτερο γύρο και ο Paire θα τα βρει σκούρα, αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Στην Bet365, ο Αυστραλός είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον ειδικό στο σέρβις. Ο διπλός φίλος του Νικ Κύργιου έχει απόδοση νίκης 1.20. Μια νίκη του Paire (4.33) θα τετραπλασιάσει το ποντάρισμα.

Στο 2023, ο Κοκκινάκης δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Στην Αδελαΐδα, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και ηττήθηκε μόνο από τον Roberto Bautista Agut (6-7, 6-3, 3-6).

Επίσης, πέρασε όλη την απόσταση στον δεύτερο γύρο του Australian Open απέναντι στον Andy Murray (6-4, 7-6, 6-7, 3-6, 5-7).

Είχε χωνέψει τη σπατάλη ενός 2-0 στο μεγαλύτερο τουρνουά της χώρας του ένα μήνα αργότερα στο τουρνουά Challenger της Μανάμα.

Ο 26χρονος κατέκτησε τον τίτλο, παραχωρώντας μόλις δύο σετ στις πέντε νίκες του, στις οποίες περιλαμβάνονται νίκες επί των Jan-Lennard Struff και Alexei Popyrin.

Στο πρώτο Masters της χρονιάς, πέρασε από τα προκριματικά στο Indian Wells χωρίς να χάσει σετ. Μετά από άλλη μια νίκη στα δύο σετ απέναντι στον Brandon Holt (6-4, 6-1), τελείωσε τελικά απέναντι στον τελικό νικητή του τουρνουά Carlos Alcaraz (3-6, 3-6).

Στο Φοίνιξ, ο Κοκκινάκης απέτυχε τελευταία φορά να κερδίσει τον Struff στον δεύτερο γύρο με το ίδιο αποτέλεσμα, πριν ο ίδιος κερδίσει με 6-3, 6-3 τον Andrea Collarini στον πρώτο προκριματικό γύρο στο Μαϊάμι.

Τα στατιστικά στοιχεία του Αυστραλού είναι εντυπωσιακά: οι εννέα από τους δέκα τελευταίους αγώνες του διήρκεσαν μόνο δύο σετ.

Στην Bet-at-home, ακριβώς δύο σετ που παίζονται μπορούν να παιχτούν σε απόδοση 1,43. Καλές αποδόσεις για έναν αγώνα συνδυασμού.

Εξαιτίας της καλύτερης απόδοσης σε σχέση με τον Paire, ο οποίος δυσκολεύεται ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα ράλι, θα μπορούσε να επιλεγεί και η απευθείας νίκη του Κοκκινάκη με 2:0. Η Bet365 προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος 1,72.

Ο Paire ευδοκιμεί στο πρώτο του σερβίς, αλλιώς θα είναι δύσκολο να πάρει τον πόντο απέναντι στον ευκίνητο Κοκκινάκη. Στον χθεσινό αγώνα, ο Γάλλος κέρδισε το 81% των πόντων μετά το πρώτο σερβίς.

Ο Κοκκινάκης ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικός, μετατρέποντας το 86% των πρώτων του σερβίς, πετυχαίνοντας μάλιστα τρεις περισσότερους άσους από τον Paire στην πρεμιέρα του.

Κοιτάζοντας την άμεση σύγκριση, υπάρχουν δύο μονομαχίες. Και τις δύο φορές που οι δύο παίκτες συναντήθηκαν το 2022. Τον Ιανουάριο, ο Κοκκινάκης είχε ξεκάθαρα το προβάδισμα με 6-4, 6-0.

Το πρώτο σετ στη δεύτερη μονομαχία στο Σινσινάτι τον Αύγουστο πήγε επίσης στο φιλαράκι του Κύργιου, ο οποίος πέτυχε και στο δεύτερο σετ ένα πρώιμο break, επωφελούμενος από μια εγκατάλειψη του Γάλλου στο 3-1.

Summary: Ο Κοκκινάκης βελτίωσε τη φόρμα του προς το 2023, φτάνοντας σχεδόν στον τρίτο γύρο του Australian Open και κερδίζοντας στη Μανάμα.

Εκτός από το δυνατό του σερβίς, η ταχύτητά του είναι ένα όπλο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Paire στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Μαϊάμι.

Το αργότερο όταν ο άνθρωπος από την Αβινιόν δυσκολευτεί για πρώτη φορά με το σερβίς του, ο Κοκκινάκης θα χτυπήσει. Συνολικά, βλέπω λίγες πιθανότητες για ένα δικό του break παράλληλα.

Δεδομένης της διαφοράς κλάσης και των προηγούμενων αποτελεσμάτων μεταξύ των δύο παικτών, επιλέγω το ισόπαλο 2:0 στο tip Κοκκινάκης Paire σε απόδοση 1.72 στην Bet365.

Το προγνωστικό μου: Ο Κοκκινάκης κερδίζει χωρίς να χάσει σετ

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!