Altmaier – Damm Tip Miami Masters Quali 20.03.2023

Home » Altmaier – Damm Tip Miami Masters Quali 20.03.2023

ATP Masters in Miami, Qualifier, Monday, 20.03.2023

Το τελευταίο Masters έχει τελειώσει μόλις λίγες ώρες και το επόμενο περιμένει ήδη στα παρασκήνια! Αυτές τις μέρες ασχολούμαστε με τα προκριματικά του Μαϊάμι, γιατί και εδώ επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις.

Από γερμανικής πλευράς, έχουμε μερικά καυτά σίδερα στη φωτιά. Για το νούμερο 124 στον κόσμο, η περιπέτεια ξεκινάει απέναντι σε έναν τοπικό ήρωα και είναι μεγάλο φαβορί στο Betano. Το γιατί θα ποντάρω κι εγώ σε μια καθαρή νίκη, το αποκαλύπτω τώρα στο tip μου για το Altmaier Damm!

Ακόμα περιμένει την πραγματικά μεγάλη ανατροπή που θα κάνει τον γνωστό κόμπο να σκάσει! O Daniel Altmaier θέλει να κάνει το συντομότερο δυνατό το 2023 το άλμα πίσω στους 100 καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό για κάποιον που έπαιξε δυνατά, αν και έχασε με 3-6, 3-6, 7-6, 6-7 από τον Frances Tiafoe στο Australian Open.

Ο 24χρονος παρέλειψε το τουρνουά στο Indian Wells, αλλά ήταν seeded στο πολύ μικρότερο Challenger στο Puerto Vallarta. Εκεί τοποθετήθηκε πρώτος, αλλά η επιθυμητή επιτυχία δεν ήρθε.
Ο

Altmaier απέκλεισε τους συμπατριώτες του Dominik Koepfer και Elmar Ejupovic, αλλά έπεσε στα προημιτελικά από τον Yuta Shimizu με 6-3, 4-6, 3-6. Μετά τον προημιτελικό του στο Monterrey, ήταν η δεύτερη φορά που έφτασε στην πρώτη οκτάδα.

Όχι άσχημα, αλλά όχι ακόμα τόσο σταθερά όσο θα ήθελε. Στο Μαϊάμι αγωνίζεται όλη η παγκόσμια ελίτ, οπότε θα ήταν ήδη μια πρώτη επιτυχία να φτάσει έστω και στον κύριο γύρο.

Το 2021, στην πρεμιέρα του, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών, πέρυσι έχασε 4-6, 4-6 από τον J.J. Wolf. Αλλά: Αυτή τη φορά ήδη στο κυρίως ταμπλό.

Το βράδυ της Δευτέρας θα συναντήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Martin Damm. Αν είναι στο χέρι των καλύτερων στοιχηματικών εταιρειών, δύσκολα θα έχει πρόβλημα εδώ, οι μέσες αποδόσεις τουλάχιστον δείχνουν 1,15 προς 4,70.

Ο Damm μάλλον θα πρέπει να είναι σίγουρος για την υποστήριξη του κόσμου, άλλωστε αγωνίζεται για τις ΗΠΑ. Είναι 19 ετών, οπότε ένα Masters στην πατρίδα του θα πρέπει να κάνει αρκετή εντύπωση εδώ.

Έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει στην παγκόσμια κατάταξη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 426η θέση. Ο αριστερόχειρας είναι περήφανα δέκα εκατοστά ψηλότερος από τον Altmaier και θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το πλεονέκτημα, ειδικά όταν πρόκειται για το σέρβις.

Την τελευταία φορά στο Puerto Vallarta δεν πήγε τόσο καλά, για τον Damm ήταν ήδη το τέλος της γραμμής στην πρόκριση. Δεν είναι εύκολο να κατατάξει κανείς σωστά τις επιδόσεις του, άλλωστε συνήθως αγωνίζεται ακόμα και σε πολύ μικρότερες διοργανώσεις.

Παρόλο που ο Damm έχει φτάσει ήδη δύο φορές στα ημιτελικά φέτος, οι αντίπαλοι εκεί δεν σημαίνουν σχεδόν τίποτα ακόμα και για τους πραγματικά φανατικούς φίλους του τένις. Αυτό θα πρέπει να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη σωστή αξιολόγηση του Αμερικανού για τη Δευτέρα.

Πέρυσι, προσπάθησε να προκριθεί για πρώτη φορά στο Μαϊάμι, αλλά έχασε από τον Daniel Elahi Galan με 3-6, 4-6 στον πρώτο γύρο. Οπότε τουλάχιστον δεν έπεσε τελείως κάτω όσον αφορά το αποτέλεσμα.

My Altmaier Damm Tip

W

Ο Daniel Altmaier πήρε έναν αρκετά εύκολο αντίπαλο στην κλήρωση, θα πρέπει στην πραγματικότητα να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο των προκριματικών. Παρόλο που δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο για το 2023, τα πρώτα μικρά θαυμαστικά έχουν ήδη μπει.

Στην ανάλυσή μου μπόρεσα να μάθω μόνο λίγα πράγματα για τον αντίπαλό του Martin Damm. Βρίσκεται στην κατάταξη πέρα από το νούμερο 400 και παίζει μόνο σε πολύ μικρά τουρνουά. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο Γερμανός θα έχει μια σταθερή απόδοση και ποντάρω πάνω του:

Ο Altmaier κερδίζει ομαλά τον Damm!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!