Ένωση – Κολωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 04/03/2023 Bundesliga

Home » Ένωση – Κολωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 04/03/2023 Bundesliga

Union Βερολίνο – 1. FC Köln

Η Μπουντεσλίγκα έχει και αυτό το Σαββατοκύριακο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο ξεκίνημα της. Αυτό το απόγευμα του Σαββάτου, η διάσκεψη της Bundesliga θα αποτελείται και πάλι από πέντε συναρπαστικά παιχνίδια. Στο Köpenick, λοιπόν, η Eisernen θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Μπάγερν. Η αντίπαλος στις 3:30 μ.μ. έρχεται από την πόλη της μητρόπολης. Το αν η ομάδα του προπονητή Ούρος Φίσερ θα παραμείνει χωρίς ήττα στο γήπεδό της στην Μπουντεσλίγκα, μπορείτε να το διαπιστώσετε στο προγνωστικό μας Γιούνιον – Κολωνία.

Την περασμένη αγωνιστική, οι πρωταθλητές ρεκόρ από το Μόναχο έδειξαν στην Έιζερν λίγο τα όριά τους. Παρ’ όλα αυτά, η Ουνιόν εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα από το Köpenick βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση και οδεύει ολοταχώς προς την πρόκριση στο Champions League.

Η 1. FC Köln, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στη δωδέκατη θέση του πίνακα. Κατά συνέπεια, η FC θα έχει λιγότερη σχέση με τις ευρωπαϊκές θέσεις τη φετινή σεζόν. Στη νέα χρονιά, οι Geißböcken έχουν πετύχει μόλις δύο νίκες. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα υπέστησαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα από τις αρχές Νοεμβρίου. Η FC έχασε με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ.

Ένωση – Κολωνία Πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 04.03.2023, 15:30 μ.μ.
– Τόπος διεξαγωγής: Stadion An der Alten Försterei, Βερολίνο
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 23η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Union Form & Balance Check

Η φετινή σεζόν της Ουνιόν Βερολίνου μοιάζει με παραμύθι μέχρι στιγμής. Οι Köpenicker βρίσκονται στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και πρόσφατα κέρδισαν τον Άγιαξ Άμστερνταμ στον ενδιάμεσο γύρο του Europa League. Στη φάση των “16” της επόμενης εβδομάδας, η Ουνιόν θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Ρουαγιάλ Ουνιόν Σεν Ζιλιέ, με την οποία οι Eisernen έχουν ήδη παίξει στη φάση των ομίλων.

Στην Μπουντεσλίγκα, πάντως, το παραμύθι της Ένωσης υπέστη πλήγμα την περασμένη Κυριακή. Στον αγώνα κορυφής στο Μόναχο, η Köpenicker ήταν χωρίς ευκαιρία και ηττήθηκε με 0:3. Ήταν η πρώτη ήττα σε ανταγωνιστικό ματς για την Eisernen στο νέο έτος. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του προπονητή Ούρος Φίσερ παραμένει στην εξαιρετική τρίτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Festung Alte Försterei

W

Οι Eisernen της Union Βερολίνου θα είναι σίγουρα χαρούμενοι που θα μπορέσουν να παίξουν ξανά στο αγαπημένο τους γήπεδο, το Alte Försterei, το ερχόμενο Σάββατο. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι μοναδικό και η στενή του ατμόσφαιρα φαίνεται να δίνει στους παίκτες της Ένωσης ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα έδρας. Μέχρι στιγμής φέτος, η Union έχει υποστεί μόνο μία εντός έδρας ήττα και αυτή ήταν από τη Royale Union Saint-Gilloise την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Ειδικά η άμυνα της Ένωσης είναι λίγο καλύτερη στην έδρα της και δύσκολα δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Οι Köpenicker έχουν δώσει ήδη 16 ανταγωνιστικά παιχνίδια στην έδρα τους φέτος και έχουν δεχτεί μόλις έντεκα γκολ. Η Alte Försterei είναι λοιπόν ένα φρούριο που δύσκολα ξεπερνιέται από τις αντίπαλες ομάδες.

Union facts & analysis

– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
– Δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα
– Ακόμα χωρίς εντός έδρας ήττα στη φετινή Bundesliga

Κολωνία έλεγχος φόρμας και ισορροπίας

Η φετινή σεζόν δεν ήταν ομαλή για την 1. FC Köln. Η ομάδα από τον Ρήνο αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του UEFA Conference League, ενώ μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά ούτε στην Bundesliga προς το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια πριν από τη χειμερινή διακοπή, η ομάδα του προπονητή Steffen Baumgart πήρε μόλις έναν βαθμό.

Όμως, με το νέο έτος, η ΠΑΕ έδειξε και πάλι πολύ βελτιωμένη απόδοση και κέρδισε την πρώτη αγωνιστική της χρονιάς με το εξαιρετικό 7:1 επί της Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα της Κολωνίας παρέμεινε επίσης αήττητη στα πέντε πρώτα παιχνίδια του 2023. Πιο πρόσφατα, ωστόσο, οι κάτοικοι της καθεδρικής πόλης υπέστησαν δύο συνεχόμενες ήττες. Το περασμένο Σάββατο, η ΠΑΕ έχασε με 2-0 από την VfL Βόλφσμπουργκ και η Κολωνία βρίσκεται στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η δυσπραγία των τραυματισμών της Κολωνίας

Τώρα, η 1. FC Köln δεν έχει εννέα παίκτες από την επαγγελματική της ομάδα λόγω τραυματισμού. Ειδικά πίσω από τη γραμμή κρούσης, ο προπονητής Στέφεν Μπάουμγκαρτ ξεμένει σιγά σιγά από επιλογές. Οι Denis Huseinbasic, Florian Kainz και Jan Thielmann απουσίασαν πρόσφατα από το παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος από τους τρεις θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Ουνιόν.

Ο Mark Uth, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει σε μία από αυτές τις θέσεις, λείπει επίσης από τους Geißböcken για σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν. Είναι αμφίβολο αν ο 31χρονος θα χρησιμοποιηθεί ξανά φέτος. Άλλωστε, ο Δημήτρης Λημνιός πανηγύρισε το Σαββατοκύριακο την επιστροφή του από ρήξη χιαστών με τη δεύτερη ομάδα.

Κολωνία γεγονότα & ανάλυση

– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.
– Μόνο μία εκτός έδρας νίκη στη σεζόν
– Πρώτος σκόρερ ο Florian Kainz με πέντε γκολ και έξι ασίστ

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 3 Μαρτίου 2023

Η Ένωση θα ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι με την FC με το συνηθισμένο της 3-1-4-2. Η άμυνα είναι καλά προπονημένη και θα παραμείνει αμετάβλητη. Ο Κεντίρα θα είναι και πάλι η κεντρική φιγούρα στην εξάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Γιούρανοβιτς πιθανότατα θα πάρει τη θέση του αρχηγού Τριμμέλ στη δεξιά ρακέτα. Ο Urs Fischer θα πρέπει να στερηθεί μόνο τον András Schäfer λόγω τραυματισμού.

Από τη στιγμή που η Κολωνία σιγά σιγά ξεμένει από παίκτες πίσω από τις κορυφές λόγω τραυματισμών, πιστεύουμε ότι η ΠΑΕ θα λειτουργήσει και πάλι με 4-4-2. Ο Σέλκε θα διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή. Ο Σάργκις Αδαμιάν θα μπορούσε να περάσει στην αρχική ενδεκάδα για τον εσχάτως χλωμό Τίγκες. Με τους Kilian, Pedersen, Schmitz, Huseinbasic, Kainz, Thielmann, Uth, Andersson και Dietz, το ιατρικό δελτίο της Κολωνίας περιλαμβάνει πλέον εννέα παίκτες.

Ουνιόν – Κολωνία απευθείας σύγκριση & Στατιστικά

Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί 15 μονομαχίες μεταξύ της Γιούνιον και της Κολωνίας στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία. Οι Eisernen κέρδισαν οκτώ αναμετρήσεις και η FC μόλις πέντε. Η Köpenicker κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 1-0. Αφού η Κολωνία είχε κερδίσει τις πέντε από τις έξι πρώτες μονομαχίες με την Union, η FC δεν έχει νίκη απέναντι στην Eisernen εδώ και εννέα παιχνίδια.

– Τις δύο ομάδες χωρίζουν 17 βαθμοί στο πρωτάθλημα.
– Η τελευταία νίκη της Κολωνίας απέναντι στην Ουνιόν ήταν στις 11.04.2014.
– Η Union Βερολίνου κερδίζει μόνο το 39% των ημιχρόνων.
– Όταν η Κολωνία προηγείται με 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 75% των αγώνων

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!