Ντόρτμουντ – Λειψία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 03/03/2023 Bundesliga

Home » Ντόρτμουντ – Λειψία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 03/03/2023 Bundesliga

Borussia Dortmund – RB Leipzig

Η 23η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται στο ξεκίνημα και την Παρασκευή υπάρχει ένα ξεχωριστό κέρασμα για εμάς. Για την έναρξη του Σαββατοκύριακου, δύο υποψήφιοι για το πρωτάθλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 20:30. Μιλάμε φυσικά για τους “μαυροκίτρινους” της Ντόρτμουντ και τους “κόκκινους ταύρους” της Λειψίας. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή και μπορείτε να μάθετε ποιος προηγείται στο προγνωστικό μας Ντόρτμουντ – Λειψία.

Μια ματιά στον πίνακα θα ικανοποιήσει και τα δύο οπαδικά στρατόπεδα. Ειδικά η Ντόρτμουντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τρομερή φόρμα και η BVB έχει κερδίσει όλα τα φετινά της παιχνίδια. Οι “μαυροκίτρινοι” είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι βαθμολογικά με την Μπάγερν. Οι προσεχείς αντίπαλοί τους από τη Λειψία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με 42 βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης στο Ντόρτμουντ, οι Σάξονες θα μπουν ξανά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ντόρτμουντ – Λειψία Πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 03.03.2023, 20:30 μ.μ.
– Τόπος διεξαγωγής: Signal Iduna Park, Ντόρτμουντ
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 23η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Dortmund Form & Balance Check

Αυτό συνεχίζεται, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εξηγήσει κανείς την τρέχουσα φόρμα της BVB. Η Ντόρτμουντ κέρδισε και τη Χόφενχαϊμ την περασμένη αγωνιστική. Πριν από λίγο καιρό θα έπαιρνε μόνο ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι ή θα έχανε ακόμα και στο τέλος. Όμως η BVB κέρδισε δύσκολα με 1:0 στο Kraichgau, με τον Julian Brandt να προσφέρει και πάλι το χρυσό γκολ της ημέρας. Με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα φέτος.

Η Ντόρτμουντ θα στηριχθεί και πάλι στη δύναμη της έδρας της την Παρασκευή. Φέτος, μόνο η Βρέμη (3:2) έχει κερδίσει στο Signal Iduna Park. Επιπλέον, έχει σημειωθεί μία ισοπαλία και οκτώ νίκες. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της, η BVB επικράτησε με 4:1 της Χέρτα.

Φοβισμένη αντίπαλος η RB Λειψίας

Η Ντόρτμουντ γνωρίζει τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής. Οι Μαυροκίτρινοι κάθε άλλο παρά καλά έχουν φανεί απέναντι στους Σάξονες από τη Λειψία στα τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι έχασαν με 0:3 και αυτή η ήττα ήταν ήδη η τρίτη σερί. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την RB, η ήττα με 1:4 ήταν η μεγαλύτερη που έχει γνωρίσει ποτέ απέναντι στους Σάξονες. Τέτοιο αποτέλεσμα δεν αναμένεται απαραίτητα την Παρασκευή, καθώς η άμυνα της Ντόρτμουντ έχει σταθεροποιηθεί αισθητά. Στα δέκα εντός έδρας παιχνίδια της, η Ντόρτμουντ δέχθηκε δέκα γκολ. Αυτό καθιστά την BVB μία από τις καλύτερες άμυνες σε εντός έδρας παιχνίδια.

Dortmund facts & analysis

– Τελευταία νίκη απέναντι στη Χόφενχαϊμ.
– Κέρδισε όλα τα παιχνίδια το 2023
– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση

Leipzig form &; balance check

Με μόλις μία ήττα τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό της διεκδικητή ενός πιθανού πρωταθλήματος. Η RB έχει επανέλθει στις ράγες μετά την ισοπαλία με την Κολωνία και την ήττα από την Ουνιόν. Πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε με 3-0 στο Βόλφσμπουργκ και την τελευταία αγωνιστική οι Σάξονες εξασφάλισαν τρεις σημαντικούς βαθμούς με την εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Φρανκφούρτης.

Η RB έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και όλα είναι ακόμα πιθανά για τους Σάξονες στην κορυφαία κατηγορία. Η ισοπαλία 1-1 με τη Μαν Σίτι την περασμένη εβδομάδα σημαίνει ότι η Λειψία μπορεί ακόμα να ελπίζει ότι θα φτάσει στα προημιτελικά.

Καλά εντός, άσχημα εκτός

Πολλοί οπαδοί των Σαξόνων σίγουρα θα αναρωτηθούν, τι θα μπορούσε να γίνει αν είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα μας; Μπορεί η RB να είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά εκτός έδρας οι Σάξονες είναι μόλις έκτοι στον πίνακα. Είναι καλό για τους Σάξονες ότι ο Κρίστοφερ Νκούνκου θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα το βράδυ της Παρασκευής. Ο Γάλλος αντικαταστάθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια και ήταν εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι είναι πάρα πολύ σημαντικός για το παιχνίδι των Red Bulls με την απειλή του για γκολ.

Leipzig facts & analysis

– 3 νίκες από τα τελευταία 5 παιχνίδια.
– Τελευταία νίκη με 2:1 επί της Φρανκφούρτης
– Αυτή τη στιγμή στην 4η θέση

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση την 1η Μαρτίου 2023

Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην BVB σε σχέση με τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Η Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί και πάλι με το συνηθισμένο 4-1-4-1. Ο Γουλφ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γκερέιρο στο αριστερό. Ο Can θα παίξει και πάλι στην εξάδα. Ο Μπραντ, μαζί με τον Μαλέν, θα παίξουν στα πλάγια. Ο Χάλερ παίζει ως ο μοναδικός κορυφαίος παίκτης μπροστά.

Οι αντίπαλοι από τη Λειψία θα παίξουν ένα κλασικό 4-4-2. Οι Σάξονες είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του Νκούνκου. Ο Γάλλος θα παίξει μπροστά μαζί με τον Σίλβα. Ο Ράουμ πρέπει να καθίσει και πάλι στον πάγκο, ο Χάλστενμπεργκ παίζει αριστερό μπακ. Ο Βέρνερ θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά.

Δόρτμουντ – Λειψία απευθείας σύγκριση &amp? Στατιστικά

Αμφότερες οι ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 14 φορές μέχρι στιγμής και η Ντόρτμουντ προηγείται με επτά νίκες. Η RB κέρδισε πέντε παιχνίδια και επιπλέον υπάρχουν δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, οι Σάξονες έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

– Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται όταν συναντώνται η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η RB Λειψίας είναι 4,2.
– Στον τελευταίο τους αγώνα, η RB Λειψία κέρδισε με 3 γκολ διαφορά.
– Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 15 παιχνίδια της
– Η RB Λειψία δεν έχει χάσει κανένα από τα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!