Σάλκε – Στουτγκάρδη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 25/02/2023 Bundesliga

Home » Σάλκε – Στουτγκάρδη Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 25/02/2023 Bundesliga

Schalke 04 – VfB Stuttgart

Η 22η αγωνιστική έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Μπουντεσλίγκα. Η κορυφαία αναμέτρηση του Σαββάτου χαρακτηρίζεται από έναν καθαρό αγώνα επιβίωσης. Η Κνάπεν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται βαθιά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχεται την VfB Στουτγκάρδη, που βρίσκεται στην 14η θέση. Σε αυτό το ματς διακυβεύονται τα πάντα και για τις δύο ομάδες. Μια νίκη θα έχει τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες στη μάχη του υποβιβασμού. Μάθετε στο προγνωστικό μας για το Σάλκε – Στουτγκάρδη αν οι Σουαβοί θα πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι κορυφής ή θα κερδίσουν το Königbau.

Η Σάλκε έχει διανύσει μια σεζόν που θα ξεχάσει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Μοναδικός στόχος για τους Κνάπεν είναι να παραμείνουν στην κατηγορία και να μην χρειαστεί να επιστρέψουν στη 2η Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη στιγμή, όμως, η S04 βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα – με μόλις 13 βαθμούς. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, πάντως, η Knappen έχει καταφέρει τουλάχιστον μια ισοπαλία 0:0.

Η Στουτγκάρδη δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί, όπως έκανε την προηγούμενη σεζόν. Αν και οι Σουαβοί δείχνουν συχνά δυνατά παιχνίδια, η επιτυχία συνήθως δεν έρχεται. Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, η VfB κατάφερε ένα τεράστιο απελευθερωτικό χτύπημα. Η ομάδα της Στουτγάρδης επικράτησε με 3:0 της 1. FC Köln μετά από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στην Bundesliga.

Schalke – Stuttgart info:

– Ημερομηνία & ώρα: 25/02/2023, 18:30.
– Τόπος διεξαγωγής: VELTINS-Arena, Gelsenkirchen
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 22η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Schalke Form & Balance Check

Στην αρχή της σεζόν, τα πράγματα έδειχναν αρκετά καλά για τη Σάλκε. Οι Knappen έχασαν μόνο δύο από τα έξι πρώτα παιχνίδια τους στην Bundesliga. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν δέχτηκε έξι συνεχόμενες ήττες. Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, η Σάλκε επέστρεψε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις εννέα βαθμούς.

Τη νέα χρονιά, το αρνητικό σερί της S04 αρχικά συνεχίστηκε. Όμως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα του προπονητή Τόμας Ράις βελτιώθηκε σημαντικά. Κόντρα σε Κολωνία, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ και Ουνιόν, η Σάλκε έδειξε σταθερή αμυντικά και πήρε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες 0-0. Παρόλα αυτά, οι Knappen εξακολουθούν να καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα και βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τη σωτήρια τράπεζα.

Επέστρεψε ο Φέρμαν

Ο Ralf Fährmann είναι ένας βετεράνος της Σάλκερ. Ο καταγόμενος από το Κέμνιτς έπαιξε ήδη στα νιάτα του για την Königsblauen. Μετά από δύο χρόνια στη Φρανκφούρτη, ο Fährmann έχει επιστρέψει με συμβόλαιο στην S04 από το 2011. Εκτός από δύο δανεισμούς τη σεζόν 2019/2020, ο τερματοφύλακας είναι έκτοτε τακτικό μέλος της ομάδας της Σάλκε.

Παρά την εμπειρία των 222 αγώνων της Bundesliga και ακόμη 40 συμμετοχών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Fährmann έχει βρεθεί μόνο στον πάγκο τα τελευταία χρόνια. Ο 34χρονος έχει αναλάβει ξανά την εστία του Κνάπεν για τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, το νούμερο 1 της Σάλκε δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Ο Αλεξάντερ Σβόλοου, ο οποίος βρισκόταν προηγουμένως στο τέρμα της Σάλκε, είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ σε 17 παιχνίδια

Schalke facts & analysis

– Μόνο δύο νίκες στο πρωτάθλημα.
– Μόνο 14 γκολ σε 21 παιχνίδια.
– Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες 0-0

Stuttgart form & balance check

Η Στουτγκάρδη παλεύει και φέτος για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Σουαβοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα εννέα πρώτα παιχνίδια τους αμέσως στο ξεκίνημα της σεζόν και στη συνέχεια απέλυσε τον προπονητή Πελεγκρίνο Ματαράτσο, ο οποίος τώρα αναμένεται να οδηγήσει τη Χόφενχαϊμ στην έξοδο από την κρίση. Στη συνέχεια ανέλαβε ως υπηρεσιακός προπονητής ο Μίχαελ Βίμερ και οδήγησε την ομάδα από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Από τη χειμερινή διακοπή, ο Μπρούνο Λαμπαντία είναι ο νέος προπονητής της VfB.

Από τότε που ανέλαβε, όμως, η ομάδα από τη Σουάβια έχει διολισθήσει και πάλι βαθύτερα στη μάχη του υποβιβασμού. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι οπαδοί δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν μια νίκη της VfB το νέο έτος. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, η Στουτγάρδη κατάφερε να ξεφύγει. Οι Σουαβοί επικράτησαν με 3:0 εντός έδρας της 1. ΦΚ Κολωνίας. Αυτό εκτόξευσε τη VfB στην 14η θέση του πίνακα.

Νέο πρόσωπο στο κουτί

Η επίθεση της Στουτγάρδης έχει μείνει πίσω από το ταλέντο της μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Η VfB έχει πετύχει μόλις 26 γκολ στα πρώτα 21 παιχνίδια της Bundesliga μέχρι στιγμής. Μόνο η Σάλκε, η Μπόχουμ και η Χέρτα έχουν πετύχει λιγότερα γκολ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώτος σκόρερ Σερχού Γκιρασί θα μείνει τραυματίας για αρκετό καιρό. Το περασμένο Σάββατο, ο Σιλάς έπαιξε στη θέση του στο κέντρο της επίθεσης. Ο Κονγκολέζος έκανε καλή δουλειά απέναντι στην Κολωνία.

Στη θέση του τερματοφύλακα, ο προπονητής Λαμπαντία προχώρησε πρόσφατα σε μια μικρή έκπληξη. Ο Φάμπιαν Μπρέντλοου, ο οποίος μεταγράφηκε στη Στουτγάρδη από τη Νυρεμβέργη το 2019, ήταν δύο φορές σερί στο τέρμα και αντικατέστησε τον προηγούμενο τακτικό τερματοφύλακα Φλόριαν Μίλερ. Την περασμένη αγωνιστική, ο Bredlow κράτησε απευθείας καθαρό φύλλο αγώνα απέναντι στην FC, κάτι που η VfB δεν είχε καταφέρει προηγουμένως σε 32 εντός έδρας παιχνίδια.

Stuttgart facts & analysis

– Ακόμα χωρίς εκτός έδρας νίκη στην Μπουντεσλίγκα.
– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα
– Τέταρτη χειρότερη επίθεση στην Μπουντεσλίγκα

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 23 Φεβρουαρίου 2023

Η FC Schalke 04 πιθανότατα θα λειτουργήσει με 4-2-3-1, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά κόντρα στην Ένωση. Ο Φρέι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ζαλαζάρ θα τρέξει ως δεκάρι πίσω από την κορυφή. Ο Fährmann έδειξε πολύ καλές εμφανίσεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και θα είναι και πάλι στο τέρμα. Οι τρεις ακραίοι επιθετικοί Κοζούκι, Μορ και Σκάρκε παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη VfB. Οι Λάτζα και Καμίνσκι θα απουσιάσουν κατά πάσα πιθανότητα.

Περιμένουμε η Στουτγάρδη να παίξει με 4-3-3 στο ματς κορυφής, με τον Φάμπιαν Μπρέντλοου στο τέρμα, όπως και πρόσφατα. Περιμένουμε τον Σιλά να παίξει και πάλι μπροστά. Οι Πασκάλ Στένζελ, Σερχού Γκιρασί και Τιάγκο Τομάς θα απουσιάσουν από την αποστολή του Σαββάτου λόγω τραυματισμού.

Schalke – Στουτγκάρδη απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 108 φορές σε ανταγωνιστικούς αγώνες μέχρι στιγμής. Το ρεκόρ μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι απόλυτα ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει από 45 αναμετρήσεις. Το πρώτο παιχνίδι στην Mercedes-Benz Arena έληξε ισόπαλο 1-1.

– Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί στο πρωτάθλημα.
– Η Στουτγκάρδη δεν έχει ηττηθεί σε τέσσερα παιχνίδια με τη Σάλκε
– Η Σάλκε έχει ήδη πάρει δύο νίκες στην έδρα της φέτος.
– Όταν η Σάλκε 04 προηγείται με 1-0 στα εντός έδρας παιχνίδια, κερδίζει το 71% των αγώνων
– Η Στουτγκάρδη δεν έχει σκοράρει σε 3 από τα 10 εκτός έδρας παιχνίδια της στην Bundesliga τη φετινή σεζόν

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!