Hertha – Augsburg Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 25/02/2023 Bundesliga

Home » Hertha – Augsburg Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 25/02/2023 Bundesliga

Hertha BSC – FC Augsburg

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να προσβλέπουν και αυτή την εβδομάδα στη διάσκεψη του Σαββάτου. Την 22η αγωνιστική, η Bundesliga έχει και πάλι πέντε παιχνίδια για εσάς ταυτόχρονα. Ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη του υποβιβασμού θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το απόγευμα του Σαββάτου. Η προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα από το Βερολίνο θα υποδεχτεί την Φούγκερσταιντερ, η οποία βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας. Μάθετε ποιος μπορεί να εξασφαλίσει τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη της παραμονής στο προγνωστικό μας για το Χέρτα – Άουγκσμπουργκ.

Η Χέρτα δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει σταθερά καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Οι Βερολινέζοι έχουν ήδη δεχθεί δώδεκα ήττες και έχουν μόλις 17 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Η ομάδα της πρωτεύουσας απειλείται με πτώση στη 2η Bundesliga. Αυτό το ρεκόρ την τοποθετεί αυτή τη στιγμή στην 17η θέση του πίνακα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Χέρτα δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην BVB και ηττήθηκε με 1:4.

Η FCA βρίσκεται αυτή τη στιγμή τέσσερις θέσεις μπροστά από την πρωτεύουσα. Η Άουγκσμπουργκ έχει πραγματοποιήσει μια πολύ ευμετάβλητη σεζόν μέχρι στιγμής. Ωστόσο, οι Φούγκερσταιντερ έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα την κλάση τους, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Την περασμένη Παρασκευή, η FCA εξασφάλισε την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της. Η Άουγκσμπουργκ κέρδισε τη μονομαχία του υπογείου με τη Χόφενχαϊμ με 1-0 και έτσι απέκτησε επιπλέον ανάσα στη μάχη του υποβιβασμού.

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 25.02.2023, 15:30 Uhr
– Τόπος διεξαγωγής: Olympiastadion, Βερολίνο
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 22η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Hertha Form & Balance Check

Ενώ η επόμενη ευρωπαϊκή βραδιά στο Europa League ανέβηκε στο Alte Försterei του Köpenick την Πέμπτη, η πραγματικότητα της Χέρτα αυτή τη στιγμή είναι η μάχη του υποβιβασμού. Η Alte Dame βρίσκεται και φέτος σε εξαιρετικά κρίσιμη θέση. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα από τα δυτικά του Βερολίνου βρίσκεται στην 17η θέση του πίνακα της Bundesliga και έχει μαζέψει μόλις 17 βαθμούς από τις πρώτες 21 αγωνιστικές.

Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια μετά τη χειμερινή διακοπή ήταν άκρως απογοητευτικά, καθώς η Χέρτα είχε απολογισμό μόλις ένα γκολ και 13 γκολ παθητικό. Η Χέρτα δεν είχε καμία τύχη και στην ήττα της προηγούμενης εβδομάδας με 1:4 στο Ντόρτμουντ. Ένα φωτεινό σημείο για τους Βερολινέζους, ωστόσο, ήταν ο εντός έδρας αγώνας πριν από δύο εβδομάδες. Η ομάδα του προπονητή Σάντρο Σβαρτς επικράτησε με 4:1 της Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ.

Απειλή για γκολ

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ο πρώτος σκόρερ της Χέρτα φέτος και έχει ήδη πετύχει οκτώ γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Ωστόσο, ολόκληρη η ομάδα του Βερολίνου έχει πετύχει μόλις 25 γκολ μέχρι στιγμής φέτος, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Μόνο δύο ομάδες έχουν πετύχει λιγότερα γκολ. Ο Βίλφριντ Κάνγκα – ως ονομαστικός σέντερ φορ – είναι ο πρώτος σκόρερ της Χέρτα με μόλις δύο γκολ.

Ο νεοφερμένος τον χειμώνα Florian Niederlechner δεν έχει σκοράρει ακόμα στις τέσσερις εμφανίσεις του με τη Χέρτα μέχρι στιγμής. Πριν από τη μετακίνησή του στη Σπρέε, ο 32χρονος κλώτσησε για 3,5 χρόνια για τους προσεχείς αντιπάλους από την Άουγκσμπουργκ. Απέναντι στην πρώην ομάδα του αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Niederlechner είναι πιθανότατα πολύ πρόθυμος να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη Hertha.

Hertha facts & analysis

– Μόνο έξι βαθμοί από τα τελευταία δέκα παιχνίδια.
– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 17η θέση του πρωταθλήματος
– Τέταρτη πιο αδύναμη άμυνα στο πρωτάθλημα

Augsburg form & balance check

Η ΠΑΕ Άουγκσμπουργκ είχε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή της τη φετινή σεζόν. Οι Fuggerstädter έχασαν τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα παιχνίδια τους στην αρχή της σεζόν, για να κερδίσουν στη συνέχεια τρία σερί παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ακολούθησε άλλη μια πολύ αδύναμη φάση από την ομάδα του προπονητή Enrico Maaßen στο τέλος του πρώτου μισού της σεζόν.

Από την αλλαγή του έτους, ωστόσο, οι Φουγκερστάντερ φαίνεται να θέλουν να παίζουν μόνο στην έδρα τους. Τα τρία εντός έδρας παιχνίδια με την Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και πιο πρόσφατα τη Χόφενχαϊμ τα κέρδισε η FCA με 1:0. Μακριά από την έδρα της, όμως, η Φούγκερσταιντερ παραμένει χωρίς βαθμούς το 2023. Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στην 13η θέση του πίνακα.

Το πρόβλημα του Σαββάτου

Μοιάζει σχεδόν σαν οι επαγγελματίες της FCA να προτιμούν να παρακολουθούν τη διάσκεψη της Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου και να μην βρίσκονται στο γήπεδο αυτή τη σεζόν. Μόνο δύο από τις επτά φετινές νίκες της Άουγκσμπουργκ έχουν έρθει Σάββατο.

Οι Fuggerstädter έχουν παίξει δώδεκα φορές Σάββατο μέχρι στιγμής στη φετινή Bundesliga και έχουν μαζέψει μόλις οκτώ πενιχρούς βαθμούς εκείνη την ημέρα. Αντίστοιχα, η FCA σημειώνει μόλις 0,66 βαθμούς κατά μέσο όρο τα Σάββατα. Από την άλλη πλευρά, όταν η Άουγκσμπουργκ παίζει σε διαφορετική ημέρα της εβδομάδας, η βαθμολογική συγκομιδή στη φετινή σεζόν της Bundesliga είναι 1,78 βαθμοί.

Augsburg facts & analysis

– Εκτός έδρας χωρίς νίκη από τις αρχές Οκτωβρίου
– Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος
– Πρώτος σκόρερ ο Ντεμίροβιτς με επτά γκολ

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση στις 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο προπονητής Schwarz ποντάρει και πάλι σε ένα 3-5-2 με τους Cigerci, Tousart και Serdar να αγωνίζονται και πάλι στην κεντρική μεσαία γραμμή. Ο Niederlechner θα έχει πιθανότατα ιδιαίτερο κίνητρο απέναντι στον παλιό του εργοδότη. Οι Jovetić, Ejuke και Nsona θα πρέπει να προσέξουν λόγω τραυματισμών.

Αναμένουμε ότι η ομάδα του προπονητή Enrico Maaßen θα αγωνιστεί και πάλι με 4-4-2. Το γκολ του Fredrik Jensen κόντρα στη Hoffenheim τον συνέστησε για την αρχική ενδεκάδα. Επιπλέον, ο Ιάγο θα μπορούσε να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από μακρά διακοπή. Από την αποστολή του Σαββάτου λείπουν λόγω τραυματισμού οι Στρομπλ, Καρντόνα, Όξφορντ, Ρεξμπεκάι και Χαν.

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Ιστορικά, η Άουγκσμπουργκ είναι πολύ συχνά ανεπιτυχής απέναντι στη Χέρτα. Οι Fuggerstädter έχουν κερδίσει μόνο τρία παιχνίδια απέναντι στους Βερολινέζους. Από την άλλη πλευρά, η “Alte Dame” κέρδισε τις δέκα από τις 23 μονομαχίες με την FCA. Στο πρώτο παιχνίδι, η Χέρτα επικράτησε με 2:0 στο Άουγκσμπουργκ.

– Η Άουγκσμπουργκ χωρίς νίκη απέναντι στη Χέρτα για έξι παιχνίδια
– Η Χέρτα δεν έχει χάσει ποτέ από την Άουγκσμπουργκ στο Olympiastadion.
– Γνωρίζατε ότι η Hertha BSC πετυχαίνει το 25% των γκολ της μεταξύ 76-90 λεπτών;
– Η Άουγκσμπουργκ δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!