Στουτγκάρδη – Κολωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 18/02/2023 Bundesliga

Home » Στουτγκάρδη – Κολωνία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 18/02/2023 Bundesliga

VfB Stuttgart – 1. FC Köln

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 21η αγωνιστική της Bundesliga. Είναι ήδη η τέταρτη αγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν και για πολλές ομάδες υπάρχουν ήδη παιχνίδια που καθορίζουν την τάση αυτό το Σαββατοκύριακο. Μία από αυτές τις μονομαχίες θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Σουηβία. Εκεί, η VfB Στουτγάρδης θα υποδεχθεί το απόγευμα την 1. FC Köln.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως επιθυμεί η Στουτγάρδη, καθώς δυσκολεύεται να δημιουργήσει ένα σερί επιτυχημένων αγώνων. Αυτή τη στιγμή, οι Σουαβοί καταλαμβάνουν την 17η θέση στην Bundesliga. Παρά την αλλαγή προπονητή με τον Μπρούνο Λαμπαντία, η VfB δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα του 2023. Την περασμένη αγωνιστική, η Στουτγάρδη ηττήθηκε από την SC Freiburg με 1:2.

Οι αντίπαλοί της από την Καθεδρική πόλη, από την άλλη, παραμένουν αήττητοι στο νέο έτος. Η 1. FC Köln ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά στον πίνακα και βρίσκεται πλέον στην ενδέκατη θέση. Την περασμένη Κυριακή, η FC κέρδισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0. Μάθετε αν το κύμα επιτυχίας της καθεδρικής πόλης θα συνεχιστεί στα προγνωστικά μας για το παιχνίδι Στουτγάρδη – Κολωνία.

Στουτγάρδη – Κολωνία πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 18.02.2023, 15:30 Uhr
– Τόπος διεξαγωγής: Mercedes-Benz Arena, Στουτγάρδη
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 21η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Stuttgart Form & Balance Check

Η Στουτγκάρδη παλεύει και φέτος μόνο για την παραμονή της στην κατηγορία. Στην αρχή της σεζόν, η VfB πέρασε ένα μακρύ σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη. Κατά συνέπεια, ο προπονητής Πελεγκρίνο Ματαράτσο απολύθηκε και ο προσωρινός προπονητής Μίχαελ Βίμερ ανέλαβε το τιμόνι και έβγαλε τη VfB από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Από την αρχή της χειμερινής διακοπής, την ομάδα έχει αναλάβει ο Μπρούνο Λαμπαντία.

Υπό την καθοδήγησή του, ωστόσο, η VfB έχει μέχρι στιγμής διολισθήσει ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι οπαδοί των Σουαβών δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσουν μια νίκη στο νέο έτος. Μετά από δύο ισοπαλίες στην αρχή ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η Στουτγάρδη έχασε με 1:2 στην έδρα της SC Freiburg, παρότι προηγήθηκε με 1:0. Στον πίνακα, η Στουτγάρδη βρίσκεται έτσι στην προτελευταία θέση.

Δεν υπάρχει διείσδυση στην επίθεση

Η επίθεση της Στουτγάρδης έχει σίγουρα περιθώρια βελτίωσης. Η VfB έχει πετύχει μόλις 23 γκολ στα πρώτα 20 παιχνίδια της Bundesliga μέχρι στιγμής. Μόνο η FC Schalke έχει πετύχει λιγότερα γκολ στην Bundesliga. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ο πρώτος σκόρερ Σερού Γκιρασί είναι πλέον τραυματίας. Ο Γάλλος πιθανότατα θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Η μόνη ελπίδα για τους οπαδούς της Στουτγάρδης βρίσκεται μάλλον στα εντός έδρας παιχνίδια. Η VfB δεν είναι απαραίτητα δυνατή στην έδρα της, αλλά οι Σουαβοί εξακολουθούν να βρίσκονται στη 15η θέση του εντός έδρας πίνακα και έχουν πάρει δώδεκα βαθμούς σε δέκα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά, η Στουτγάρδη έχει καταφέρει να πάρει μόλις τέσσερις πενιχρούς βαθμούς μακριά από την έδρα της. Οι οπαδοί της VfB εξακολουθούν να περιμένουν μάταια μια εκτός έδρας νίκη στη φετινή Bundesliga.

Stuttgart facts & analysis

– Καμία νίκη στη φετινή Bundesliga δεν έχει επιτευχθεί ακόμη.
– Η δεύτερη πιο αδύναμη επίθεση στο πρωτάθλημα
– Μόνο τέσσερις βαθμούς μπροστά από την τελευταία της βαθμολογίας Σάλκε

Κολωνία έλεγχος φόρμας και ισορροπίας

Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη για την 1η ΦΚ Κολωνία, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, η οποία της χάρισε μια θέση στο UEFA Conference League. Ωστόσο, η διπλή επιβάρυνση πλήγωσε την FC. Οι Geißböcke όχι μόνο αποκλείστηκαν από το Conference League, αλλά και η απόδοσή τους στο πρωτάθλημα μειώθηκε. Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, η ομάδα του προπονητή Στέφεν Μπάουμγκαρτ έχασε τον αέρα της κατά τη διάρκεια της Hinrunde και κατάφερε να πάρει μόλις έναν βαθμό από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Bundesliga πριν από τη χειμερινή διακοπή.

Από την αρχή του νέου έτους, ωστόσο, τα πράγματα πάνε και πάλι πολύ καλύτερα για την FC. Η ομάδα της Κολωνίας κέρδισε τον πρώτο της αγώνα για φέτος με το εξαιρετικό 7:1 επί της Βέρντερ Βρέμης. Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες ακολούθησε μια εξαιρετική εντός έδρας νίκη με 3:0 επί της πρωτοπόρου Φρανκφούρτης την Κυριακή. Αυτή τη στιγμή, η 1. FC Köln βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν έχει δύναμη εκτός έδρας

Όπως είναι γνωστό, οι άνθρωποι της Κολωνίας αγαπούν την πόλη τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και αυτό προφανώς ισχύει και για την ομάδα της 1. FC Köln. Οι μητροπολίτες έχουν δεχτεί μόνο δύο ήττες στην έδρα τους στο RheinEnergieSTADION τη φετινή σεζόν στην Bundesliga.

Μακριά από την έδρα τους, ωστόσο, ο απολογισμός των Geißböcke μοιάζει πολύ μέτριος. Στις 03.09.2022, η ομάδα της Κολωνίας κέρδισε με 4:2 την VfL Wolfsburg. Μέχρι σήμερα, αυτή είναι η μοναδική εκτός έδρας νίκη της σε αυτή τη σεζόν της Bundesliga. Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ έχει συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς σε ξένο έδαφος. Κόντρα στη Στουτγάρδη, οι φίλοι της Geißböcke θα ελπίζουν φυσικά σε μια δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Κολωνία γεγονότα και ανάλυση

– Μόνο μία εκτός έδρας νίκη
– Τρεις τελευταίες συνεχόμενες φορές με μηδενισμό
– Καμία νίκη μακριά από την έδρα της από τις αρχές Σεπτεμβρίου

Προβλεπόμενη ενδεκάδα – τελευταία ενημέρωση 17 Φεβρουαρίου 2023

Η Στουτγκάρδη πιθανότατα θα πάει και πάλι με 4-3-3 στο παιχνίδι. Ο Σίλας θα μπορούσε να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της Στουτγάρδης. Ο Ζαγκαντού έκανε ένα ατυχές παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ και προκάλεσε δύο πέναλτι. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα. Τιμωρημένοι είναι επίσης οι Τιάγκο Τομάς και Σερού Γκιρασί.

Ο προπονητής Στέφεν Μπάουμγκαρτ θα ξεκινήσει και πάλι με 4-2-3-1. Ο Τίγκες θα είναι και πάλι ο μοναδικός κορυφαίος παίκτης για την ομάδα της Καθεδρούπολης. Με τους Κίλιαν, Πέντερσεν, Άντερσον, Ντιτς και Ουθ, η Κολωνία εξακολουθεί να έχει πέντε απουσίες λόγω τραυματισμού. Ο Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά το κρυολόγημά του. Ο κεντρικός αμυντικός Hübers λείπει με κίτρινη αποβολή.

Στουτγκάρδη – Κολωνία απευθείας σύγκριση &amp? στατιστικά

Το ρεκόρ μεταξύ της VfB Στουτγάρδης και της 1. FC Köln καλύπτει συνολικά 103 αγωνιστικές αναμετρήσεις. 41 φορές η FC είχε αίσιο τέλος και 36 φορές η VfB κέρδισε. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με ένα μάλλον μη θεαματικό 0:0.

– Τις δύο ομάδες χωρίζουν δέκα βαθμοί στο πρωτάθλημα.
– Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Κολωνίας επί της VfB Στουτγάρδης στην Bundesliga ήταν το 2015.
– Η Στουτγάρδη έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα εδώ και έξι αγώνες.
– Όταν η Κολωνία προηγείται με 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 66% των αγώνων

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!