Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 18/02/2023 Bundesliga

Home » Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 18/02/2023 Bundesliga

Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πριν από μια ακόμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Η 21η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο κλασικό παιχνίδι ανάμεσα στην Μπορούσια από την Γκλάντμπαχ και την Μπάγερν στις 15:30. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σημαντικές εβδομάδες και μπορείτε να μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή τη μονομαχία γοήτρου στο προγνωστικό μας Γκλάντμπαχ – Μπάγερν.

Η ματιά στον πίνακα της Bundesliga θα είναι πολύ διαφορετική και για τις δύο ομάδες. Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στη δέκατη θέση μετά από 20 αγωνιστικές και οι διεθνείς θέσεις είναι μακριά λόγω των αδύναμων τελευταίων εβδομάδων. Την τελευταία αγωνιστική, η Γκλάντμπαχ γνώρισε την ήττα με 1:4 από τη Χέρτα, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στο 2023. Οι προσεχείς αντίπαλοί της από το Μόναχο, από την άλλη, υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους στη βαθμολογία με νίκη 3-0 επί της VfL Bochum.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 18.02.2023, 15:30 μ.μ.
– Τόπος διεξαγωγής: Borussia-Park, Mönchengladbach
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 21η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Gladbach Form & Balance Check

Μέχρι τώρα, οι φίλοι της Μπορούσια από το Γκλάντμπαχ θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει ξανά διεθνές ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν. Το αργότερο μετά το ντροπιαστικό 1:4 του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Βερολίνο, τα “πετεινά” θα έπρεπε να έχουν βάλει το θέμα στην άκρη. Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε καλά στο Olympiastadion και προηγήθηκε όχι άδικα με τον Ελβέντι.

Στη συνέχεια, όμως, οι παίκτες του προπονητή Ντάνιελ Φάρκε δεν κατάφεραν κάπως να κυνηγήσουν το δεύτερο γκολ και η Χέρτα έβρισκε όλο και καλύτερα τον τρόπο να μπει στο παιχνίδι. Αν και η Γκλάντμπαχ άξιζε την ήττα, το αποτέλεσμα ήταν τελικά λίγο πολύ υψηλό. Με 26 βαθμούς σε 20 παιχνίδια, η Μπορούσια βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στη δέκατη θέση και η διαφορά από τη Φρανκφούρτη είναι αυτή τη στιγμή εννέα βαθμοί.

Καλή σειρά απέναντι στην Μπάγερν

Σαββατιάτικα δύσκολα έχουν μπροστά τους τα “Φουλάρια” το Σάββατο. Η Μπάγερν είναι αήττητη σε 13 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και όμως οι άνθρωποι από τον Κάτω Ρήνο θα πρέπει να περιμένουν κάτι. Η Γκλάντμπαχ είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην Μπάγερν – πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα κόντρα στην FCB δεν έχουν προηγούμενο. Από την πλευρά της Μπορούσια, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Από το καλοκαίρι του 2011, καμία άλλη ομάδα του πρωταθλήματος δεν έχει μαζέψει τόσους βαθμούς απέναντι στην Μπάγερν όσους η Μπορούσια (32).

Gladbach facts & analysis

– Μόνο 1 νίκη από τα τελευταία 5 παιχνίδια.
– Μόνο στη 10η θέση
– Τελευταία ήττα 1:4 από τη Χέρτα

Bayern form & balance check

Η πρωταθλήτρια ρεκόρ από το Μόναχο έχει επιστρέψει στις επιτυχίες. Μετά από τρεις ισοπαλίες στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η εξπρές από τη βαυαρική πρωτεύουσα έχει αποκτήσει και πάλι δυναμική. Πιο πρόσφατα, σημειώθηκαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Δύο φορές στην Μπουντεσλίγκα και, κυρίως, στην κορυφαία κατηγορία, οι πρωταθλητές ρεκόρ κατάφεραν να σημειώσουν μια εξαιρετικά σημαντική επιτυχία.

Την περασμένη Τρίτη, η Μπάγερν επικράτησε 1-0 της PSG χάρη σε γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Αυτό έφερε την Μπάγερν σε καλή θέση για τον επαναληπτικό σε δεκαπέντε ημέρες. Τώρα η προσοχή πρέπει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, όπου οι πρωταθλητές βρίσκονται μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Union Βερολίνου.

Ο Σόμμερ ετοιμάζεται να επιστρέψει

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ο Γιαν Σόμμερ ήταν το κυρίαρχο θέμα τόσο στην Μπορούσια από την Γκλάντμπαχ όσο και στη νέα του ομάδα από το Μόναχο. Στο μεταξύ, ο Ελβετός έχει προσαρμοστεί καλά στη φανέλα της Μπάγερν. Ο Σόμερ πραγματοποίησε επίσης μια ακόμη δυνατή εμφάνιση κόντρα στην PSG. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι ιδιαίτερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Η Μπάγερν έχει ξαναβρεί την αυτοεικόνα της και αυτό οφείλεται και στην αλλαγή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο προπονητής του Μονάχου παρατάσσει από φέτος την ομάδα του με τρεις παίκτες στα μετόπισθεν και οι επιτυχίες ξαφνικά επέστρεψαν. Μπορούμε να είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί η ομάδα του Μονάχου το Σάββατο στο Γκλάντμπαχ.

Bayern facts & analysis

– Κέρδισε τους 4 τελευταίους υποχρεωτικούς αγώνες.
– Τελευταία νίκη με 3:0 επί της Μπόχουμ
– Προβάδισμα 1 βαθμού από την Union

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 17 Φεβρουαρίου 2023

Η ομάδα της Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει να βρει την επιτυχία με ένα 4-3-3 το ερχόμενο Σάββατο. Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε δεν θα θελήσει να κρυφτεί και θα επιχειρήσει την απόδραση στην επίθεση. Οι Hofmann, Thuram και Stindl θα παίξουν και πάλι μπροστά δεξιά.

Οι πρωταθλητές ρεκόρ Γερμανίας είναι πιθανό να ξεκινήσουν και πάλι με τρεις παίκτες στα μετόπισθεν. Pavard, Upamecano και De Ligt αναμένεται να κρατήσουν τα πράγματα ενωμένα στα μετόπισθεν. Στην επίθεση, ο κόουτς Νάγκελσμαν θα δώσει και πάλι την ευκαιρία στον Τσούπο-Μότινγκ. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν απευθείας σύγκριση &amp? Στατιστικά

Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην απευθείας σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων, θα δούμε ότι αυτή είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπάγερν. Η Μπάγερν έχει κερδίσει τα 57 από τα 117 παιχνίδια της μέχρι στιγμής, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει 28 νίκες και 32 ισοπαλίες.

– Η Μπάγερν Μονάχου έχει μια σειρά από 3 νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια.
– Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται όταν συναντώνται η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ και η Μπάγερν Μονάχου είναι 2,8.
– Ο τελευταίος αγώνας έληξε ισόπαλος. (1-1)
– Η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 21 παιχνίδια της

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!