Γκλάντμπαχ – Σάλκε Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 04/02/2023 Bundesliga

Home » Γκλάντμπαχ – Σάλκε Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις – 04/02/2023 Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Schalke 04

Μετά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φάσης των “16” του Κυπέλλου DFB, η Bundesliga συνεχίζεται απευθείας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ και η FC Schalke 04 θα δώσουν το καθορισμένο παιχνίδι κορυφής της 19ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες είχαν ένα όχι και τόσο ικανοποιητικό ξεκίνημα στο νέο έτος, αλλά αναζητούν ένα αίσθημα επιτυχίας στην απευθείας μονομαχία τους. Το παιχνίδι ξεκινά στις 18:30 το Σάββατο στο Borussia-Park του Mönchengladbach, και μπορείτε να βρείτε την πρόβλεψή μας στο παρακάτω tip Γκλάντμπαχ – Σάλκε.

Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν το πρώτο μισό της σεζόν στη μέση της βαθμολογίας. Η Μπορούσια δεν έχει καμία σχέση με τη μάχη του υποβιβασμού, αλλά οι διεθνείς θέσεις στις οποίες στοχεύει είναι ακόμα πολύ μακριά. Η όγδοη Γκλάντμπαχ έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς σε 18 αγώνες, γεγονός που σημαίνει ότι η διαφορά από την έκτη Φρανκφούρτη είναι σήμερα επτά βαθμοί. Η Σάλκε, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να είναι ουραγός στην Μπουντεσλίγκα με μόλις 10 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή απέχουν έξι βαθμούς από τη σωτήρια τράπεζα.

Γκλάντμπαχ – Σάλκε πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 04.02.2023, 18:30 μ.μ.
– Τόπος διεξαγωγής: Borussia-Park, Mönchengladbach
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 19η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Gladbach Form & Έλεγχος υπολοίπου

Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά για την Μπορούσια. Μετά από ένα πρώτο μισό της σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, ο Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος προσελήφθη το καλοκαίρι, πήγε στη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ανάμεικτα συναισθήματα, παρόλο που οι διεθνείς θέσεις ήταν μόλις τρεις βαθμούς μακριά σε εκείνο το σημείο. Τρία παιχνίδια αργότερα, ωστόσο, η διαφορά αυτή έχει αυξηθεί σε επτά πόντους. Εν τω μεταξύ, η Γκλάντμπαχ τα είχε χαμένα στα δύο τελευταία παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, γνωρίζοντας απογοητευτικές ήττες από τη Λεβερκούζεν και την Άουγκσμπουργκ.

Ο Χόφμαν και ο Στιντλ οδήγησαν την Γκλάντμπαχ στη νίκη

W

Αλλωστε, η Μπορούσια έκανε εντυπωσιακή επιστροφή στην αρχή του δεύτερου μισού της σεζόν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στην επίσης σε κρίση Χόφενχαϊμ, οι Γκλάντμπαχερ πέτυχαν μια καθαρή εκτός έδρας νίκη με 4:1, στην οποία μπορούσαν να στηριχθούν ιδιαίτερα στο επιθετικό δίδυμο Γιόνας Χόφμαν και Λαρς Στιντλ. Τα τρία πρώτα γκολ για την Fohlenelf προήλθαν όλα από συμπαραγωγές των νεοφώτιστων ακραίων, ο Hannes Wolf έβαλε το καπάκι στις καθυστερήσεις με το τέταρτο γκολ.

Gladbach facts & analysis

– 8η θέση στην Bundesliga, 25 βαθμοί σε 18 αγώνες.
– Τελευταία νίκη με 4:1 επί της Χόφενχαϊμ
– 1η νίκη το 2023

Schalke form & balance check

Η

Schalke βρίσκεται αντιμέτωπη με τον δεύτερο υποβιβασμό της μέσα σε τρεις σεζόν. Παρόλο που η Königsblauen ανέκαμψε γρήγορα με το περσινό δεύτερο πρωτάθλημα, οι αδυναμίες της ομάδας αποκαλύφθηκαν και πάλι ξεκάθαρα στην κορυφαία κατηγορία. Ο Τόμας Ράις είναι ο δεύτερος προπονητής μετά τον Φρανκ Κράμερ που προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού τη φετινή σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής η θητεία του δεν έχει στεφθεί με επιτυχία. Από επτά παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Ράις, έχουν σημειωθεί μόλις τέσσερις βαθμοί και 3:15 γκολ.

Πρώτος βαθμός για φέτος κόντρα στην Κολωνία

Παρά ταύτα, υπήρξαν μερικά φωτεινά σημεία τον τελευταίο καιρό. Στην αρχή της χρονιάς στη Φρανκφούρτη, η Σάλκε παρουσιάστηκε καλά παρά την ήττα με 0:3, στην επόμενη αδύναμη εμφάνιση απέναντι στη Λειψία (1:6), υπήρχε τουλάχιστον η χαρά του πρώτου γκολ του τόσο εμπνευσμένου Σοϊτσίρο Κοζούκι. Την περασμένη αγωνιστική, την ισοπαλία χωρίς γκολ με την Κολωνία ακολούθησε ο πρώτος βαθμός της χρονιάς απέναντι σε μια ομάδα που προηγουμένως είχε κερδίσει με 7:1 τη Βέρντερ Βρέμης και στη συνέχεια είχε σκοράρει και στην Μπάγερν. Δεν είναι όλα άσχημα στο Γκελζενκίρχεν αυτές τις μέρες.

Schalke facts & analysis

– 18η θέση στην Bundesliga, 10 βαθμοί σε 18 αγώνες.
– Τελευταίο παιχνίδι 0:0 εναντίον της Κολωνίας
– Μόνο 1 πόντος από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 2 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντάνιελ Φάρκε έχει συγκεντρώσει όλους τους παίκτες του για την αναμέτρηση με τη Σάλκε. Συνεπώς, η καθιερωμένη αρχική ενδεκάδα είναι πιθανό να παραμείνει αμετάβλητη, με μόνο δύο θέσεις να επηρεάζονται από τις δυσκολίες. Στο δεξί άκρο της άμυνας, η μονομαχία μεταξύ Σκάλι και Λάινερ συνεχίζεται, ο Πλέα ελπίζει επίσης σε επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα μετά τη θέση του στον πάγκο στο Σίνσχαϊμ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Stindl ήταν πειστικός και δεν είναι πιθανό να μείνει εκτός με αυτή τη φόρμα, μόνο ο Kramer, που είναι τόσο σημαντικός για την ομάδα, θα ήταν μια επιλογή αλλαγής.

Από την άλλη πλευρά, οι τραυματίες παίκτες της Σάλκε συνεχίζουν να επιστρέφουν, προς το παρόν λείπουν “μόνο” οι Πόλτερ, Τάουερ, Χέκερεν και φαν ντεν Μπεργκ. Οι Zalazar και Frey είναι επιλογές αντί των Bülter και Terodde, ο Fährmann αντικατέστησε επίσης τον Schwolow ως νούμερο ένα.

Γκλάντμπαχ – Σάλκε απευθείας σύγκριση & στατιστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη σε 112 αγώνες μέχρι στιγμής. Η άμεση σύγκριση γίνεται με την Γκλάντμπαχ, η οποία έχει 45 νίκες. Η Σάλκε έχει κερδίσει 33 μονομαχίες και 34 ισοπαλίες. Το πρώτο παιχνίδι στο Γκελζενκίρχεν έληξε 2-2.

Το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ Borussia Mönchengladbach και Schalke 04 είναι 0-0 όταν η Borussia Mönchengladbach έχει πλεονέκτημα έδρας. 4 αγώνες τελείωσαν έτσι.
– Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Schalke 04 στην έδρα της Borussia Mönchengladbach ήταν το 2013.
– Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο. (2-2)
– Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται σε μια αναμέτρηση Borussia Mönchengladbach – Schalke 04 είναι 2,8.
– Ο μέσος όρος των γκολ που σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο στους αγώνες μεταξύ Borussia Mönchengladbach και Schalke 04 είναι 1.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!