Προγνωστικά Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ – 04/02/2023 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ – 04/02/2023 Bundesliga

VfL Bochum – TSG Hoffenheim

Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο τις επόμενες ημέρες, καθώς η Bundesliga μπαίνει στη 19η αγωνιστική της αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο τα έχει όλα και οι φίλαθλοι μπορούν να προσβλέπουν σε συναρπαστικά παιχνίδια. Ο αγώνας μεταξύ της VfL Bochum και της TSG Hoffenheim θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:30. Και οι δύο ομάδες έφυγαν με ήττα από την τελευταία αγωνιστική και μπορείτε να μάθετε ποιος μπορεί να βγει νικητής το Σάββατο στο tip μας για το Μπόχουμ – Χόφενχαϊμ.

Αν κοιτάξουμε τον πίνακα της Bundesliga, βλέπουμε ότι η VfL εξακολουθεί να βρίσκεται στην αξιοσέβαστη 16η θέση. Παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες, η Μπόχουμ εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν σημειωθεί τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι προσεχείς αντίπαλοι της Χόφενχαϊμ εξακολουθούν να βρίσκονται σε πτώση. Με 19 βαθμούς, οι Kraichgauer βρίσκονται στην 13η θέση.

Bochum – Hoffenheim πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 04.02.2023, 15:30 μ.μ.
– Χώρος διεξαγωγής: Vonovia Ruhrstadion, Bochum
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 19η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Bochum Form & Έλεγχος υπολοίπου

Η

Bochum έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά οι ελπίδες της 16ης θέσης βρίσκονται στην έδρα της το ερχόμενο Σάββατο. Οι παίκτες του προπονητή Thomas Letsch, για παράδειγμα, κέρδισαν τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Στην τελευταία της εμφάνιση μπροστά στους δικούς της φιλάθλους, η ομάδα από το Ρουρπότ κέρδισε με 3:1 τη Χέρτα από το Βερολίνο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, λίγα πράγματα πήγαν καλά.

Έχασε 0:2 από τη Βέρκελφ Λεβερκούζεν και ηττήθηκε 5:2 από την FSV Mainz 05. Ως αποτέλεσμα αυτών των δύο ηττών, το ρεκόρ της μακριά από την έδρα της κάθε άλλο παρά καλό είναι. Από τους δέκα εκτός έδρας αγώνες, σημειώθηκαν εννέα ήττες και μόνο μία νίκη.

Μια δύναμη στο σπίτι

W

Πρέπει να είναι τα εντός έδρας παιχνίδια, διαφορετικά η Μπόχουμ μάλλον δεν θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Η VfL μάζεψε 13 βαθμούς στην έδρα της, οι οποίοι είναι αρκετοί για τη δωδέκατη θέση στον πίνακα των γηπεδούχων. Αν κερδίσει και την TSG, η ομάδα του Μπόχουμ θα κάνει ρεκόρ έδρας από τη σεζόν 1996/97. Ένα άλλο πρόβλημα της ομάδας του Μπόχουμ είναι η ακίνδυνη συμπεριφορά της μετά την απώλεια βαθμών.

Η ομάδα του προπονητή Τόμας Λετς έχει μείνει ήδη δώδεκα φορές πίσω στο σκορ φέτος – η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πάρει βαθμό αφού έχει μείνει πίσω στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά, η VfL θα κάνει και πάλι τα πάντα για να κερδίσει το Σάββατο. Μετά την αλλαγή προπονητή από τον Ράις στον Λετς, η Μπόχουμ έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της στο Ruhrstadion.

Bochum γεγονότα & ανάλυση

– 16 πόντοι από 18 παιχνίδια
– Τελευταία ήττα 2:5 από τη Mainz
– Κέρδισε τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια

Hoffenheim Form & Έλεγχος υπολοίπου

Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι τόσο σημαντικός για την TSG από το Χόφενχαϊμ, επειδή οι αντίπαλοί της από το Μπόχουμ, με νίκη, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Η TSG έχει περιμένει πλέον οκτώ παιχνίδια για ένα τρίποντο και απέτυχε και πάλι να κερδίσει το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του προπονητή Andre Breitenreiter ηττήθηκε από την Borussia Mönchengladbach το Σάββατο. Η Χόφενχαϊμ έχασε από την Γκλάντμπαχ με 1:4, που το άξιζε. Ένας από τους λόγους που τα πράγματα πηγαίνουν τόσο άσχημα για την 1899 αυτή τη στιγμή είναι η άμυνα. Ενώ η TSG δέχτηκε μόνο δέκα γκολ τις πρώτες δέκα αγωνιστικές, δέχτηκε 21 γκολ τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές.

Συνεχίζεται η αρνητική τάση;

Οι οιωνοί πριν από τον επερχόμενο αγώνα στο Μπόχουμ θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι για όλους τους αξιωματούχους και τους παίκτες της TSG. Οτιδήποτε λιγότερο από μια νίκη θα ήταν σαφώς πολύ λίγο. Οι παραλληλισμοί με τη μονομαχία στο πρώτο μισό της σεζόν είναι τουλάχιστον υπαρκτοί. Πριν από τη νίκη με 3:2, η TSG είχε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Παρά το αρνητικό σερί, δεν είναι όλα άσχημα στο TSG. Ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά αυτή τη στιγμή, ο προπονητής Breitenreiter δεν μπορεί να παραπονεθεί για την προσπάθεια των παιδιών του. Πίσω από την Union Βερολίνου, η Hoffenheim καλύπτει τα δεύτερα περισσότερα χιλιόμετρα κατά μέσο όρο από όλους τους συλλόγους της Bundesliga. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, μάλιστα, έχει μέσο όρο 118,9 χιλιόμετρα – το υψηλότερο ποσοστό στην κατηγορία.

Hoffenheim γεγονότα & ανάλυση

– 19 πόντοι από 18 παιχνίδια
– Τελευταία ήττα 1:4 από την Γκλάντμπαχ
– Καμία νίκη σε 8 παιχνίδια

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 2 Φεβρουαρίου 2023

Οι γηπεδούχοι από το Μπόχουμ θα παραταχθούν με 4-3-3 στον επερχόμενο αγώνα. Ο προπονητής Λετς δεν θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το 2:5 κόντρα στη Μάιντς. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει τίποτα να κουνήσει ο επιθετικός Hofmann. Ο Kunde θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Förster στην τριάδα της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Losilla και Stöger. Η προσεχής αντίπαλος της Χόφενχαϊμ θα αγωνιστεί με 3-5-2. Ο προπονητής Μπράιτενράιτερ στηρίζεται στον νεοφερμένο Ντιλέινι, ο οποίος μεταγράφηκε από την ΠΑΕ Σεβίλλη στη Χόφενχαϊμ, στο κέντρο. Ο Μπέμπου και ο Κράμαριτς θα παίξουν διπλό ρόλο στην επίθεση

Bochum – Hoffenheim άμεση σύγκριση & στατιστικά

Οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη σε επτά αγώνες μέχρι στιγμής. Η Χόφενχαϊμ κέρδισε τρία, η Μπόχουμ τέσσερα παιχνίδια. Επομένως, δεν υπήρξε ποτέ ισοπαλία.

– Και οι δύο ομάδες έχουν χάσει τον τελευταίο τους αγώνα.
– Η VfL Bochum σκοράρει κατά μέσο όρο 1.38 γκολ στους εντός έδρας αγώνες και η TSG Hoffenheim σκοράρει κατά μέσο όρο 1.55 γκολ στους εκτός έδρας αγώνες.
– Ο νικητής της τελευταίας αναμέτρησης ήταν η TSG Hoffenheim
– Στην Bundesliga, το νικηφόρο σερί της VfL Bochum στην έδρα της κράτησε 4 παιχνίδια

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!