Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον Προγνωστικά & Αποδόσεις – 10/01/2023 Κύπελλο EFL

Home » Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον Προγνωστικά & Αποδόσεις – 10/01/2023 Κύπελλο EFL

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον Αθλέτικ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Premier League έχει και πάλι μερικά εκπληκτικά παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι συναντώνται στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Αλλά πριν από αυτό, και οι δύο ομάδες έχουν μια αναμέτρηση στο EFL Cup κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Την Τρίτη είναι η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα αντιμετωπίσουν στο Ολντ Τράφορντ την Τσάρλτον Αθλέτικ, η οποία αγωνίζεται εντός έδρας στο τρίτο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του προπονητή Erik ten Hag βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Επιπλέον, η Μαν Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να εκπροσωπείται σε όλες τις διοργανώσεις κυπέλλου. Την περασμένη Παρασκευή, οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν την Everton FC με 3:1 στον 3ο γύρο του FA Cup.

Η Τσάρλτον Αθλέτικ έχει πραγματοποιήσει μια μάλλον μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Στην τρίτη τη τάξει League One, η ομάδα από το νοτιοανατολικό Λονδίνο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δωδέκατη θέση, στη μέση του πίνακα του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο EFL, ωστόσο, οι Addicks έχουν ήδη αποκλείσει δύο αντιπάλους υψηλότερης κατηγορίας. Μάθετε αν η Τσάρλτον μπορεί να κάνει την επόμενη αίσθηση στα προγνωστικά μας για το παιχνίδι Μαν Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον.

Man United – Charlton Πληροφορίες:

– Ημερομηνία & ώρα: 10/01/2023, 21:00.
– Τόπος διεξαγωγής: Old Trafford, Μάντσεστερ
Διαγωνισμός: Κύπελλο EFL, προημιτελικά
– Τηλεοπτική κάλυψη: DAZN

Man United Form & Balance Check

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας 20 φορές, έχει κατακτήσει 12 φορές το Κύπελλο Αγγλίας και πέντε φορές το Κύπελλο EFL. Ωστόσο, ο τελευταίος μεγάλος τίτλος στην Αγγλία ήταν πριν από μερικά χρόνια για τους Κόκκινους Διαβόλους. Στις 26 Φεβρουαρίου 2017, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Southampton FC με δύο γκολ από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ένα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ στον τελικό του Κυπέλλου EFL. Έκτοτε, το κόκκινο τμήμα του Μάντσεστερ περιμένει άλλη μια εθνική επιτυχία.

Φέτος, ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ θέλει η ομάδα του να κερδίσει επιτέλους έναν ακόμη τίτλο. Στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η Μαν Γιουνάιτεντ βρίσκεται ήδη εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα. Ωστόσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι εξακολουθούν να βρίσκονται και στις δύο διοργανώσεις κυπέλλου. Την περασμένη Παρασκευή, η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Έβερτον για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και έτσι βρίσκεται στον τέταρτο γύρο. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Κύπελλο EFL, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με επιβλητικό τρόπο την Άστον Βίλα και την Μπέρνλι.

Καλύτερα χωρίς τον Ρονάλντο;

W

Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έγινε σαφές ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έπαιξε ούτως ή άλλως πολύ σημαντικό ρόλο για τους Κόκκινους Διαβόλους αυτή τη σεζόν. Ο Ρονάλντο πέτυχε μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τα τρία πρώτα παιχνίδια της στην Premier League μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς να δεχτεί κανένα γκολ και σκοράροντας επτά. Την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο, η επίθεση συχνά παραπαίει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μόνο 27 γκολ σε 17 αγώνες. Η τοπική αντίπαλος Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη πετύχει 18 γκολ περισσότερα. Πρώτος σκόρερ των Κόκκινων Διαβόλων είναι αυτή τη στιγμή ο Μάρκους Ράσφορντ με επτά γκολ στην Premier League

Man United facts & analysis

– Κατατάσσεται στην 4η θέση της Premier League.
– Κέρδισαν τα τελευταία επτά ανταγωνιστικά παιχνίδια τους
– Καμία αγωνιστική ήττα μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Έντυπο Charlton & έλεγχος υπολοίπου

Πάντως, η Τσάρλτον δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League τη σεζόν 2006/2007. Εδώ και μερικά χρόνια, οι Addicks βρίσκονται μόνο στην τρίτη κατηγορία της League One. Και προς το παρόν φαίνεται ότι η Τσάρλτον θα παίξει στη League One και την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του προπονητή Ντιν Χόλντεν απέχει εννέα βαθμούς από μια θέση στα πλέι οφ και οκτώ βαθμούς από μια θέση υποβιβασμού.

Η Τσάρλτον βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια ασφαλή θέση στο μέσο του πίνακα, στη 12η θέση. Το Κύπελλο EFL είναι το κορυφαίο γεγονός για την Τσάρλτον φέτος. Στον πρώτο γύρο οι Addicks απέκλεισαν πρώτα την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Queens Park Rangers. Μετά από δύο νίκες επί ομάδων της League Two, η Μπράιτον από την Premier League την περίμενε στους “16”. Η Τσάρλτον διακρίθηκε σε αυτή την αναμέτρηση, κρατώντας την Μπράιτον στο 0-0 για 90 λεπτά. Η Τσάρλτον κέρδισε τελικά με 4-3 στα πέναλτι.

Νέα επίθεση

Η

Charlton Athletic βασίζεται σε μια νέα και πεινασμένη ομάδα αυτή τη σεζόν. Ο μέσος όρος ηλικίας ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν ήταν 24,5 έτη. Μόνο τέσσερις ομάδες στη League One βγάζουν στο γήπεδο μια ακόμη νεότερη ομάδα κάθε εβδομάδα. Η επίθεση των Addicks στηρίζεται κυρίως στα νιάτα. Οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος είναι ο 20χρονος Jesurun Rak-Sakyi και ο 19χρονος Miles Leaburn. Και οι δύο έχουν σκοράρει έξι φορές στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Charlton facts & analysis

– Επί του παρόντος 12η στη League One.
– 31 βαθμοί μετά από 25 παιχνίδια
– Κανένας παίκτης άνω των 30 ετών στην ομάδα

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 9 Ιανουαρίου 2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παίξει συχνά με 4-2-3-1 τελευταία και ο προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ θα κάνει ροτέισον σε πολλές θέσεις. Στο τέρμα, ο Τζακ Μπάτλαντ θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Axel Tuanzebe και Donny van de Beek είναι πιθανό να λείψουν λόγω τραυματισμού.

Στη νίκη επί της Μπράιτον ο Ντιν Χόλντεν έστειλε την ομάδα του με 5-2-3. Η Τσάρλτον πιθανότατα θα παίξει με πέντε παίκτες και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Diallang Jaiyesimi και Joe Wollacott θα λείψουν λόγω τραυματισμού.

Μαν Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον απευθείας σύγκριση & στατιστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν παίξει 37 ανταγωνιστικούς αγώνες μεταξύ τους μέχρι στιγμής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 26 μονομαχίες. Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει και τις 10 τελευταίες μονομαχίες της με την Τσάρλτον. Ο τελευταίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη στην Premier League το 2007. Τότε, οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν με 2-0.

Η Τσάρλτον δεν έχει κερδίσει τα τελευταία 18 παιχνίδια της απέναντι στη Μαν Γιουνάιτεντ.
– Η τελευταία νίκη της Τσάρλτον επί της Μαν Γιουνάιτεντ στις 04/11/1989.
– Η Μαν Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει οκτώ συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια
– Όταν η Τσάρλτον χάνει με 1-0 εκτός έδρας, κερδίζει το 7% των αγώνων

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024