Γερμανία – Ισπανία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις Ευρωμπάσκετ 16.09.2022

Home » Γερμανία – Ισπανία Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις Ευρωμπάσκετ 16.09.2022

EuroBasket 2022, Ημιτελικός, Παρασκευή, 16.09.2022

Το

Γερμανία – Ισπανία είναι το ένα από τα δύο ημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ 2022, το οποίο όχι μόνο μπαίνει στην καυτή του φάση, αλλά βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στο απόλυτο σημείο βρασμού!

Γιατί η ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι απίστευτη!

Αφού η ομάδα του DBB έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά απέναντι στους Έλληνες, πολλοί λάτρεις του μπάσκετ αναρωτιούνται τώρα αν η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή Γκόρντον Χέρμπερτ μπορεί επίσης να φτάσει στον τελικό.

Στο στοιχηματικό μου tip Γερμανία Ισπανία, εν τω μεταξύ, αποκαλύπτομαι ως κάποιος που είναι πλέον πεπεισμένος ότι η εθνική ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας μπορεί να γίνει ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η φορά από το 1993.

Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στο μπάσκετ της Γερμανίας αυτή τη στιγμή! Η Mercedes-Benz Arena σείστηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η ομάδα DBB κατάφερε να αποκλείσει ένα από τα απόλυτα φαβορί, την Ελλάδα, από τη διοργάνωση.

Με απόδοση 1,55, οι καλύτεροι πάροχοι αθλητικού στοιχήματος ήταν ακόμη αισιόδοξοι πριν από τη σέντρα ότι οι Έλληνες – η ομάδα των οποίων είναι γεμάτη με αστέρια της Euro League και τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο – θα παραμείνουν νικητές. Αλλά κάθε άλλο!

Οι θαρραλέοι παίκτες θα μπορούσαν να έχουν συγκεντρώσει ακόμη και μια όμορφη απόδοση στοιχήματος περίπου 2,55 για μια εντός έδρας νίκη του φαβορί του κοινού. Και χωρίς ιδιαίτερο δράμα, γιατί η ομάδα της Γερμανίας κέρδισε στο τέλος με ένα σχετικά επιβλητικό 107:96!

Τώρα, φυσικά, μας περιμένει το απόλυτο φαβορί με τους Ισπανούς! Αλλά όπως και στο παιχνίδι με τους Έλληνες, οι Γερμανοί θα μπορέσουν να βασιστούν στη δυναμική υποστήριξη των φιλάθλων τους στην Mercedes-Benz Arena.

Το πλεονέκτημα της έδρας και η βομβαρδιστική ατμόσφαιρα μπορούν και θα δώσουν, κατά τη γνώμη μου, τεράστια ώθηση στην επιλογή του DBB. Αλλά η ομάδα πείθει και στον αγωνιστικό χώρο όσο σπάνια στο παρελθόν.

Η κύρια διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της γερμανικής ομάδας έχει πλέον συμβόλαιο στο εξωτερικό και επομένως μπορεί να ανταγωνιστεί χώρες όπως η Ελλάδα, η Λιθουανία και ακόμη και η Ισπανία.
Ο

Franz Wagner, για παράδειγμα, είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος φόργουορντ που αγωνίζεται στους Orlando Magic. Ακολουθεί ο Ντάνιελ Θέις από τους Πέισερς και φυσικά ο πλέι μέικερ Ντένις Σρέντερ, ο οποίος -αν δεν είχε κάνει λάθος στο πόκερ μισθών- θα είχε ακόμη συμβόλαιο με τους Λέικερς.

Ο Γιοχάνες Τίλμαν της Άλμπα Βερολίνου και ο Αντρέας Ομπστ της Μπάγερν είναι οι άλλοι δύο παίκτες που μαζί με τους λεγεωνάριους του ΝΒΑ έκαναν τη διαφορά απέναντι στην Ελλάδα και της επέτρεψαν να φτάσει αρχικά στα ημιτελικά.

Η ατμόσφαιρα στην Mercedes-Benz Arena είναι επομένως κορυφαία, η ποιότητα εξαιρετική, αλλά και οι αποδόσεις Γερμανία Ισπανία των γερμανικών στοιχηματικών εταιρειών παρέχουν και πάλι καλούς λόγους για να ποντάρετε στην επιλογή DBB.

Θα είναι μια συναρπαστική υπόθεση, αλλά μπορώ να δεχτώ απόλυτα το σημερινό φαβορί 1,50 για τη Γερμανία στις αγορές!

Επιπλέον, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι διασταυρούμενες συγκρίσεις είναι πάντα λίγο άθλιες. Αλλά τίποτα από όσα έχω δει από τους Ιβηρες σε αυτό το τουρνουά μέχρι στιγμής δεν με κάνει να πιστεύω ότι η επιλογή του DBB θα δώσει μια χαμένη μάχη την Παρασκευή.

Και οι δύο ομάδες κέρδισαν το παιχνίδι τους με τη Λιθουανία στην παράταση, η Γερμανία παραμένει στη φάση των ομίλων, η Ισπανία, ωστόσο, στη φάση των 16.

Μια αγωνιστική αργότερα, η Εσπανιόλ κέρδισε τη Φινλανδία με 100:90, αλλά μόνο χάρη στον εξαιρετικό Willy Hernangomez και τους 27 πόντους του το ματς με τους Σκανδιναβούς δεν έγινε πιο κλειστό.

Εν ολίγοις, δεν υπήρξαν εύκολα παιχνίδια για τους Ίβηρες μέχρι στιγμής – με εξαίρεση το παιχνίδι με τους Μαυροβούνιους. Το αργότερο μετά την αναπάντεχη ήττα με 73:83 στη φάση των ομίλων από το Βέλγιο, η Ισπανία κάθε άλλο παρά ανίκητη είναι για μένα!

Summary: Κόντρα στην Ελλάδα, ένα τεράστιο πλήθος 14.073 θεατών μετέτρεψε την Mercedes-Benz Arena στο Βερολίνο σε ένα ατμοσφαιρικό “Μπασκετικό Μαρακανά”.

Προσωπικά, δεν θα απέκλεια τίποτα το αργότερο από τώρα, καθώς αυτή η επιλογή του DBB έχει ήδη ξεπεράσει τις πιο τρελές προσδοκίες της και μπορεί να κερδίσει “οποιονδήποτε” μπροστά στο σκηνικό του Βερολίνου την Παρασκευή με την κατάλληλη ψυχολογία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποδόσεις Γερμανία-Ισπανία, το ένα τολμηρό tip νίκης στον τοπικό ήρωα παραμένει η μόνη επιλογή για μένα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω εντυπωσιαστεί ακριβώς από τους Ίβηρες μέχρι στιγμής!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!