Badosa – Kvitova Tip Wimbledon 02/07/2022

Home » Badosa – Kvitova Tip Wimbledon 02/07/2022

Wimbledon 2022, 3ος γύρος, Σάββατο, 02/07/2022

Στο μονό των γυναικών, οι τελευταίες παίκτριες θέλουν να φτάσουν στους 16 του Wimbledon. Εκτός από τους Γερμανούς που ξεκινούν, δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε όσους γνωρίζουν ήδη πώς να θριαμβεύουν εδώ στο Λονδίνο.

Μια πρώην νικήτρια θέλει να δείξει στη νεαρή αντίπαλό της το Σάββατο πόσο σημαντική είναι η εμπειρία.

Ακριβώς, στα μάτια μου ένα στοίχημα στον Τσέχο είναι απόλυτα λογικό!

32 ετών τώρα, η Petra Kvitova έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα στη μακρά καριέρα της. Το 2011, ήταν η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο και μπορεί να αποκαλεί δύο τίτλους Grand Slam δικούς της. Και τα δύο αυτά παιχνίδια κερδήθηκαν στο Γουίμπλεντον.

Έτσι, οι συνθήκες είναι καλές, και ήταν εδώ στο Λονδίνο που γιόρτασε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφτασε στον τελικό εδώ, το 2011 και το 2014 βρισκόταν στην κορυφή. Η Τσεχία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει αυτές τις ένδοξες στιγμές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αποχώρησή της στον δεύτερο γύρο του Γαλλικού Όπεν, την οποία ακολούθησε η ήττα από την Beatriz Haddad Maria στο Μπέρμιγχαμ, έδωσε την εντύπωση ότι ταξίδευε στο Γουίμπλεντον με μάλλον καταβεβλημένη διάθεση.

Αλλά μετά υπήρξε η μεγάλη, κάπως αναπάντεχη επιτυχία στο Ίστμπουρν. Αν και δυσκολεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά, τελικά κέρδισε την υψηλότερα βαθμολογούμενη Jelena Ostapenko με 6-3, 6-2.

Με αυτή τη νίκη η Kvitova έδειξε εντυπωσιακά: μπορώ ακόμα να το κάνω! Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να ξεγράψετε τον 32χρονο. Ούτε καν στο Γουίμπλεντον, όπου είχε το μερίδιο των προβλημάτων που της αναλογούσε. Ξεκίνησε το τουρνουά με ήττα 2-6, 6-4, 6-2 από την Jasmine Paolini.

Κόντρα στην Ana Bogdan στον δεύτερο γύρο, κέρδισε το πρώτο σετ με 6-1, αλλά δεν είχε τη συνέπεια να συνεχίσει το παιχνίδι της. Ωστόσο, με μια κοντινή νίκη στο τάι μπρέικ πέρασε στον επόμενο γύρο.

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμισι χρόνια από την πρώτη και μέχρι στιγμής μοναδική απευθείας αναμέτρηση με την Paula Badosa στο Australian Open. Η Kvitova κέρδισε 7-5, 7-5 στον 2ο γύρο, αλλά χρειάστηκε να τεντωθεί αρκετά.

Εν τω μεταξύ, ο Badosa έχει ανέβει πολύ στην παγκόσμια κατάταξη, καταλαμβάνοντας την εξαιρετική τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά, πρέπει να ανεχτεί να βρίσκεται πίσω από την Κβίτοβα στα γερμανικά γραφεία στοιχημάτων, με μέσο όρο 2.20 προς 1.70.

Σε αντίθεση με τον Τσέχο, ο Badosa δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Λονδίνο. Ξεκίνησε το τουρνουά της με νίκη 6-2, 6-1 επί της Louisa Chirico, μιας όχι ιδιαίτερα απαιτητικής αντιπάλου.

Στη συνέχεια, η Ισπανίδα πήρε πολλές μπάλες και από την άλλη πλευρά, όταν νίκησε την Irina Bada με 6-3, 6-2. Ισχυρά αποτελέσματα, παρόλο που δεν επιτεύχθηκαν απέναντι σε απόλυτους κορυφαίους παίκτες.

Η Badosa δεν έκανε μεγάλη προετοιμασία στο γρασίδι, παρά μόνο στο Eastbourne όπου ήταν κορυφαία seeded. Έχασε με 4-6, 3-6 από την Jodie Burrage, οπότε αυτή η πρόβα δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη.

Η Νεοϋορκέζα έφτασε πέρυσι μέχρι τις 16 καλύτερες του Γουίμπλεντον, αλλά αυτή είναι μόλις η τρίτη της συμμετοχή. Αυτό και μόνο δείχνει πόση εμπειρία έχει μπροστά της η Κβίτοβα.

My Badosa Kvitova Tip

Θα νικήσει η ψυχραιμία ή η αδιαφορία; Μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία ανάμεσα στην Paula Badosa και την Petra Kvitova το Σάββατο

Στην ανάλυσή μου είδα επίσης ότι έχει χάσει ξεκάθαρα την ουσία της. Η Paula Badosa δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη έναν ισχυρό αντίπαλο στο Wimbledon. Στα μάτια μου, η τάση εδώ πηγαίνει προς την Kvitova, η οποία για μένα προσωπικά απλά θέτει τις καθοριστικές πινελιές.

Η συμβουλή μου: Η Kvitova κερδίζει την Badosa!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024