Berankis – Nadal Tip Wimbledon 30.06.2022

Home » Berankis – Nadal Tip Wimbledon 30.06.2022

Wimbledon, 2ος γύρος, Πέμπτη, 30.06.2022

Μήπως τελικά δεν είναι τόσο γυμνασμένος όσο νομίζαμε; Ο Ράφαελ Ναδάλ είχε ένα αρκετά ταραχώδες, προβληματικό ξεκίνημα στο Γουίμπλεντον. Ο τραυματισμός στο πόδι τον εμποδίζει πολύ, έτσι ώστε το ερώτημα να τίθεται και στον 2ο γύρο:

Μπορούν τα παυσίπονα πραγματικά να λύσουν τα πάντα; Η Bet365 δεν θέλει να ξέρει τίποτα για μια αίσθηση, αλλά φυσικά ο αντίπαλός του έχει ελπίδες.

Διαβάστε στην συμβουλή μου για τον Μπεράνκις Ναδάλ γιατί θα στοιχημάτιζα σε σχετικά μεγάλο αριθμό παιχνιδιών!

Υπήρχαν πολλές εικασίες γύρω από τον Rafael Nadal. Κατέκτησε τον 22ο τίτλο του στο Grand Slam στο Γαλλικό Όπεν, αλλά οι μικτές εμφανίσεις εναλλάσσονταν με πραγματικές γκαλά. Ο λόγος: παυσίπονα.

Ο τραυματισμός στο πόδι του επηρεάζει τον Ισπανό εδώ και χρόνια και παραδέχεται ανοιχτά ότι κάνει ενέσεις για να γίνει καλά. Μετά το Ρολάν Γκαρός, αποσύρθηκε και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν σαφές αν θα πετούσε για το Λονδίνο.

Το έκανε, αλλά ανακοίνωσε: Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν παυσίπονα στο περιθώριο. Δεν είναι σαφές αν θα το συνεχίσει πραγματικά. Μπήκε στον αγώνα με 6-4, 6-3, 3-6, 6-4 απέναντι στον Francisco Cerundolo και ήταν αρκετά τυχερός.

Ο Αργεντινός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με 4-1 στο τέταρτο σετ, αλλά τελικά ο Ναδάλ κατάφερε να αποτρέψει την ισοφάριση. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι πολλές ευκαιρίες για break που χάρισε ο παλιός πρωταθλητής.

Παραχώρησε 18 στον Cerundolo, αλλά ο τελευταίος μπόρεσε να αξιοποιήσει μόνο τέσσερα. Αυτή ήταν επίσης μια από τις αδυναμίες του Ναδάλ, καθώς μετέτρεψε μόνο έξι από τις 14 ευκαιρίες του.

Αυτές οι αδυναμίες του συγχωρούνται, καθώς δεν έχει παίξει στο γρασίδι εδώ και τρία χρόνια. Ένας ημιτελικός το 2019 είναι το τελευταίο του αποτέλεσμα στο Γουίμπλεντον. Έχουν περάσει ήδη έντεκα χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ναδάλ έφτασε στον τελικό εδώ.

Στα θετικά γι’ αυτόν, ο Matteo Berrettini είναι άρρωστος με Corona, ο Hubert Hurkacz είναι εκτός, ο Alexander Zverev είναι τραυματίας και ο Daniil Medvedev είναι τιμωρημένος. Εκτός από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επίσης αντιμετώπισε προβλήματα, μόνο μερικά κορυφαία φαβορί φαίνεται να είναι εκεί.

Ο Μαγιόρκανος έχει ήδη παίξει με τον Ricardas Berankis στη Μελβούρνη νωρίτερα φέτος, κερδίζοντας εδώ με 6-2, 7-5. Όσα προβλήματα και αν είχε στον 1ο γύρο, δεν υπάρχουν ακόμα δύο απόψεις μεταξύ των δοκιμασμένων στοιχηματικών μας.

Δεν υπάρχει ούτε 1,05 κατά μέσο όρο για τη νίκη του φαβορί. Ο Ricardas Berankis θα έχει παρακολουθήσει στενά όλα όσα δοκίμασε ο Frencisco Cerundolo. Θα έπρεπε να γνωρίζει: Ο Ναδάλ είναι εκτός μάχης!

Λόγω των απαγορεύσεων για τους Ρώσους και τους Λευκορώσους αθλητές, ο αριθμός 106 είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Εδώ έδειξε μια απόδοση που δεν περίμεναν όλοι από αυτόν.

Κέρδισε με 6-4, 6-5, 6-3 τον Sam Querrey, ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δεν δέχτηκε ούτε ένα break και κέρδισε το 85% των πρώτων πόντων του στο σερβίς. Ο Λιθουανός έχει ύψος μόλις 1,75 μ., αλλά σερβίρει εκπληκτικά δυνατά.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που φτάνει στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον, χωρίς ποτέ να έχει προχωρήσει παραπέρα. Tsonga, Cilic, Lopez, έχει χάσει από αυτούς τους τρεις τα τελευταία χρόνια, δύο φορές σε περισσότερα από τρία σετ.

My Berankis Nadal Tip

Η πρόβλεψη των αγώνων του Rafael Nadal είναι εξαιρετικά δύσκολη αυτούς τους μήνες. Φυσικά, ούτε εγώ ξέρω πώς θα είναι το πόδι του την Πέμπτη. Αλλά τα προβλήματα από τον 1ο γύρο ήταν ήδη εμφανή.

Ο Ricardas Berankis εξέπληξε με μια σπουδαία εμφάνιση και το σερβίς του ήταν επίσης κορυφαίο. Φυσικά, εξακολουθώ να προτιμώ τον Ναδάλ, αλλά η συμβουλή μου εξακολουθεί να πηγαίνει προς μια κατεύθυνση που δεν προβλέπει μια γρήγορη νίκη:

WΔούμε περισσότερα από 28,5 παιχνίδια!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024