Cerundolo – Nadal Tip Wimbledon 28/06/2022

Home » Cerundolo – Nadal Tip Wimbledon 28/06/2022

Wimbledon, 1ος γύρος, Τρίτη, 28/06/2022

Είναι ο πιο επιτυχημένος παίκτης στα Grand Slam όλων των εποχών, αλλά τώρα πρέπει να εγκαταλείψει το αγαπημένο του χώμα. Από τη Δευτέρα, την έναρξη του Γουίμπλεντον 2022, ένα ερώτημα θα τεθεί για άλλη μια φορά: πόσο καλά είναι πραγματικά ο Ράφαελ Ναδάλ;

Μέχρι πρόσφατα, δεν ήταν σαφές αν θα αγωνιζόταν καν στο Λονδίνο. Είναι σαφές ότι είναι επίσης πολύ δημοφιλής στην Bwin. Όλοι περιμένουν μια ξεκάθαρη νίκη στον πρώτο γύρο. Στο tip μου για τον Cerundolo Nadal, αποκαλύπτω γιατί η στοιχηματική μου πρόταση πηγαίνει επίσης προς αυτή την κατεύθυνση!

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ο Rafael Nadal κατέκτησε τον 22ο Grand Slam τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν, και το έκανε εύκολα με μια γρήγορη νίκη επί του Casper Ruud. Στη συνέχεια ο Ισπανός αποσύρθηκε.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κόσμος αναρωτιόταν πώς θα ήταν η υγεία του. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι ο 36χρονος κάνει τακτικά ενέσεις για να διατηρείται σε φόρμα. Η συμμετοχή του στο Γουίμπλεντον παρέμεινε ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ο Ναδάλ αποφάσισε τελικά: “Θα παίξω!

Πίσω από το κορυφαίο φαβορί Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι μόνο η δεύτερη επιλογή των bookmakers για τη συνολική νίκη. Αν θέλετε να τοποθετήσετε αυτό το ριψοκίνδυνο στοίχημα στην Bet365, μπορείτε ήδη να πάρετε απόδοση 8,00.

Ο Ναδάλ έχει να βρεθεί στον τελικό εδώ στο Λονδίνο εδώ και έντεκα χρόνια, όταν έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Το 2010 και το 2008, κέρδισε τους δύο μοναδικούς του τίτλους, αλλά σε σύγκριση με το τρόπαιο στο Παρίσι, αυτή η απόδοση φυσικά υπολείπεται κάπως.

Ο πρωταθλητής έχει ήδη ανακοινώσει: Στο Γουίμπλεντον, δεν θα του γίνει ένεση από αγώνα σε αγώνα κατά των ενοχλήσεων στο πόδι του. Έτσι, αν δεν κρατήσει, το τουρνουά μάλλον θα τελειώσει.

Λίγοι πιστεύουν ότι θα φτάσει στα όριά του απέναντι στον Francisco Cerundolo. Κάποιοι από αυτούς δεν καταφέρνουν ούτε το 1,05, ενώ ο Αργεντινός καταγράφεται με υψηλό 13,00.

Ο Cerundolo γνωρίζει, βέβαια, ότι όποιος νικήσει τον Rafael Nadal στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam θα καταγραφεί για πάντα στα στατιστικά στοιχεία. Βρίσκεται στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, οπότε σίγουρα δεν είναι κακός παίκτης.

Μόλις δύο φορές έχει βρεθεί στο κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam, αλλά πρόσφατα στο Παρίσι αποκλείστηκε απευθείας. Την Τρίτη, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Γουίμπλεντον. Φυσικά και έχει μεγάλα σχέδια, αλλά είναι η τρέχουσα φόρμα του τόσο καλή ώστε να μπορεί πραγματικά να κάνει την έκπληξη;

Στο Κουίνς και στο Ίστμπουρν ήθελε να προετοιμαστεί για την πρώτη μονομαχία με τον Ναδάλ, αλλά τίποτα δεν του βγήκε. Κέρδισε μόνο έναν αγώνα, χάνοντας από τους Ryan Peniston και Tommy Paul.

Βέβαια, δικαίως αναρωτιέται κανείς: Πώς θα μπορέσει ο Αργεντινός να συμβαδίσει με τον Ραφαέλ Ναδάλ; Ο 23χρονος τράβηξε την προσοχή μόνο στο Masters του Μαϊάμι πριν από μερικούς μήνες.

Τότε, έτρεξε καταιγιστικά στο τουρνουά, αποκλείοντας τους Tallon Griekspoor, Reilly Opelka, Gael Monfils, Frances Tiafoe και ακόμη και τον Jannik Sinner. Μόνο ο Κάσπερ Ρουντ μπόρεσε να τον σταματήσει, ο ίδιος που έχασε τον τελικό του Γαλλικού Όπεν χωρίς καμία ελπίδα απέναντι στον Ναδάλ.

My Cerundolo Nadal Tip

Ο Ισπανός είναι πεπεισμένος: Είναι σε φόρμα. Αν όντως είναι, ο Φρανσίσκο Σερούντολο δεν θα έχει καμία πιθανότητα.

Επίσης, επειδή τα αποτελέσματά του από το 2022 δεν είναι τρομακτικά, εκτός από το τουρνουά του Μαϊάμι. Εμπιστεύομαι τον Ναδάλ ότι θα είναι σε φόρμα για άλλη μια φορά και γι’ αυτό ποντάρω:

Δούμε λιγότερα από 32,5 παιχνίδια!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!