Ivashka – Tsitsipas tip ATP Mallorca 22.06.2022

Home » Ivashka – Tsitsipas tip ATP Mallorca 22.06.2022

ATP Tournament in Mallorca, Round of 16, Wednesday, 22.06.2022

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να τα καταφέρει στο Wimbledon; Στο τουρνουά της ΑΤΡ στη Μαγιόρκα, ο Έλληνας είναι δεύτερος seeded και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο. Μπορούν όμως να αποκλειστούν τα λάθη;

Εξάλλου, είναι γνωστός για την πλήρη συνέπεια μόνο σε περιορισμένο βαθμό. Στον αγώνα του 1ου γύρου, θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά φέτος το νούμερο 40 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μάλλοτε δυνατός, άλλοτε εντάξει, άλλοτε αδύναμος – τι θα δούμε από τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα; Το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης έχει αποδυναμωθεί λίγο τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς να παίρνει τα μεγάλα αποτελέσματα.

Στο Halle, η απόδοσή του δεν ήταν κακή, αλλά έχασε από τον Nick Kyrgios στα τρία σετ στη φάση των 16. Πριν από αυτό, στη Στουτγάρδη, κέρδισε επίσης μόνο έναν αγώνα, χάνοντας από τον Andy Murray.

Μήπως ο Τσιτσιπάς δεν ξέρει να παίζει στο γρασίδι; Αν ρίξετε μια ματιά στα στοιχεία από το Γουίμπλεντον, για το οποίο προετοιμάζεται αυτή τη στιγμή, μπορείτε να είστε αρκετά επιφυλακτικοί. Εξάλλου, την τελευταία φορά απέτυχε δύο φορές στη σειρά στον 1ο γύρο στο Λονδίνο.

Ο Τσιτσιπάς γνωρίζει πόσα πολλά περιμένουν από αυτόν. Και επίσης ότι ο σημερινός του αντίπαλος στον 1ο γύρο δεν είναι πλέον άγνωστος. Είναι ήδη η τρίτη φορά μέσα στο 2022 που θα αντιμετωπίσει τον Ilya Ivashka!

Στο Ρότερνταμ, το φαβορί κέρδισε ξεκάθαρα με 6-4, 6-1, ενώ αργότερα ο Έλληνας έφτασε μέχρι τον τελικό. Ωστόσο, έχασε στον τελικό από τον Felix Auger-Aliassime. Λίγο αργότερα στη Βαρκελώνη, δυσκολεύτηκε περισσότερο στο 6-1, 4-6, 6-2.

Ο Λευκορώσος μπορεί να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στο τουρνουά της Μαγιόρκα, γιατί δυστυχώς δεν του επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Wimbledon το 2022. Σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά, έχει ήδη πίσω του την πρεμιέρα του στο ισπανικό νησί.

6-4, 6-1, ξεκίνησε χωρίς δυσκολίες με αυτή την επιβλητική νίκη επί του Emil Rusuuvuori. Απέκρουσε και τις τρεις ευκαιρίες για break που του δόθηκαν και θα πρέπει να είναι το ίδιο πιεσμένος και απέναντι στον Τσιτσιπά.

Στο Halle, ο Ivashka είχε βγάλει νοκ άουτ τον Jan-Lennard Struff, αλλά λίγο αργότερα ηττήθηκε οριακά από τον Daniil Medvedev. Στο Hertogenbosch, ήταν επίσης ο Ρώσος που προκάλεσε τον αποκλεισμό του, και πάλι μετά από ένα στενό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένου ενός tiebreak.

Στα επτά από τα οκτώ τελευταία τουρνουά, οι αποκλεισμοί του Ivashka ήρθαν στα τρία σετ, ενώ η μόνη ήττα του ήταν με 5-7, 5-7 από τον Joao Sousa. Έτσι, ο Λευκορώσος είναι σίγουρα ένας παίκτης γνωστός για τους κλειστούς, έντονους αγώνες.

Η συμβουλή μου για τον Ιβάσκα Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς Δεν ήταν πάντα πειστικός στις πρόσφατες αναλύσεις. Στο σημερινό μου tip, ο Έλληνας μπορεί να ευνοείται, αλλά το γρήγορο γρασίδι δεν είναι η αγαπημένη του επιφάνεια.

Ο Ilya Ivashka τράβηξε την προσοχή στο Hertogenbosch και στο Halle, χάνοντας δύο φορές από τον Daniil Medvedev. Τα αποτελέσματά του ήταν κοντά επί μήνες, συμπεριλαμβανομένων πολλών tiebreaks. Δεδομένου ότι ο Τσιτσιπάς είναι ένας δυνατός server, στέλνω την ακόλουθη συμβουλή στον αγώνα:

Θα δούμε τουλάχιστον ένα τάι μπρέικ!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!