Medvedev – Otte Tip ATP Halle 18.06.2022

Home » Medvedev – Otte Tip ATP Halle 18.06.2022

ATP Tournament in Halle, Semifinals, Saturday, 18.06.2022

Το αποκορύφωμα της καριέρας του στην ώριμη ηλικία των 28 ετών, τρεις ημιτελικοί μέσα σε λίγες εβδομάδες, νίκες απέναντι σε μεγάλα ονόματα – αυτό που πετυχαίνει σήμερα ο Oscar Otte, ούτε εμείς οι φίλοι του στοιχήματος δεν μπορούμε να το εκτιμήσουμε αρκετά.

Το Σάββατο, θα φτάσει και πάλι στον πρώτο του τελικό, αλλά είναι κρίμα που θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο.

Στην συμβουλή μου για τον Medvedev Otte θέλω να μάθω αν το τουρνουά ATP στο Halle μπορεί να μην είναι η σκηνή μιας μεγαλύτερης έκπληξης και να αποκαλύψω γιατί δεν περιμένω μια απόφαση πολύ σύντομα!

Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που ο Oscar Otte θα κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα στην παγκόσμια κατάταξη. Σε λίγες ημέρες θα είναι το νέο νούμερο 38, το οποίο είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ. Στα 28 του, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ενώ πριν από εννέα μήνες μας εξέπληξε φτάνοντας στους 16 του US Open, τέτοια αποτελέσματα είναι πλέον μέρος του βασικού προγράμματος. Μόναχο, Στουτγάρδη και Χάλε, στο τρίτο συνεχόμενο τουρνουά στην έδρα του, έφτασε επίσης στα ημιτελικά για τρίτη φορά.

Δεν έχει φτάσει ποτέ σε τελικό στο ATP Tour, οπότε ο Otte θα είναι ακόμα πιο νευρικός το Σάββατο. Τόσο στο Μόναχο όσο και στη Στουτγάρδη είχε χάσει πολύ δύσκολα (4-6, 4-6 και 6-7, 6-7) από τους μετέπειτα πρωταθλητές Holger Rune και Matteo Berrettini.

Στο Halle, ο Otte έδειξε από την αρχή ότι είναι λάθος να ευνοείται ο παίκτης που έχει καλύτερη κατάταξη. Ξεκίνησε το τουρνουά με νίκη 6-4, 7-6 επί του Miomir Kecmanovic πριν αντιμετωπίσει τον Νικολό Μπασιλασβίλι.

4-6, 6-0, 7-6, τα τρία σετ δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικά. Τα κλειστά αποτελέσματα με τάι μπρέικ δεν είναι πάντα αυτό που θέλει ο Ottes, αλλά σχεδόν όλοι οι αγώνες του τελειώνουν με αυτόν τον τρόπο.

Στα προημιτελικά, χρειάστηκε να παλέψει με τον Karen Khachanov για πολλή ώρα, ο Ρώσος απλά δεν επέτρεψε διάλειμμα. Στο 4-6, 7-6, 2-2, ο Otte απέκρουσε τρία μπρέικ πόιντ, εξασφάλισε το πλεονέκτημα για τον εαυτό του και μπήκε στα κρίσιμα ράλι με προβάδισμα.

Τελικά κέρδισε το τρίτο σετ με 6-4, οπότε ένα break ήταν αρκετό. Ο Khachanov είχε εννέα ευκαιρίες, αλλά ο Γερμανός επέτρεψε έναν μόνο πόντο εναντίον του.

Αν και οι 22 άσοι είναι φυσικά κορυφαίοι, ο Otte ήταν εμφανώς νευρικός. Κέρδισε μόλις το 70% των πόντων με το πρώτο του σερβίς και είχε δέκα διπλά λάθη- στα ημιτελικά, δεν μπορεί να επιτρέψει τέτοια λάθη.

Θα είναι η πρώτη του μονομαχία με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και οι νέες στοιχηματικές εταιρείες δεν βλέπουν πολλές πιθανότητες γι’ αυτόν. Παρόλο που ο Otte έχει κερδίσει πολλά κορυφαία αστέρια πρόσφατα, το Νο. 1 στον κόσμο φαίνεται να διστάζει.

Medvedev γνωρίζει: Ενώ όλοι οι άλλοι θέλουν να πάρουν κίνητρο και αυτοπεποίθηση για το Wimbledon, αυτός δεν επιτρέπεται να ξεκινήσει στο Λονδίνο. Προφανώς, δίνει περισσότερη δύναμη στις ερμηνείες του στο Halle.

Δεν είναι αυτονόητο ότι σερβίρει τόσο καλά εδώ, διότι πριν από λίγες ημέρες στο Hertogenbosch κάθε άλλο παρά σε φόρμα ήταν. Πάλεψε για να φτάσει στον τελικό, αλλά εκεί έπεσε σε δύσκολη θέση απέναντι σε κάποιον Tim van Rijthoven.

Ωστόσο, δεν έχει χάσει σετ στο τρέχον τουρνουά. Αφού κέρδισε τον David Goffin με 6-3, 6-2, έπρεπε να παλέψει με τον Ilya Ivashka με 7-6, 6-3, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Ο Μεντβέντεφ δεν έδειξε καμία αδυναμία ούτε στα προημιτελικά.

Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 6-2, 6-4 τον Roberto Bautista Agut, αποκρούοντας και τις εννέα ευκαιρίες για break του Ισπανού. Είχε ήδη επιτρέψει να μην πάρει ούτε έναν πόντο από το δικό του σερβίς απέναντι στους Ivashka και Goffin.

Όποιος ψάχνει για έναν κακό οιωνό από την πλευρά του Μεντβέντεφ μπορεί να θυμηθεί το περασμένο έτος. Στην πρώτη του συμμετοχή στο Halle, έχασε από τον Jan-Lennard Struff, έναν Γερμανό από όλους τους ανθρώπους!

Η συμβουλή μου Medvedev Otte

Θα καταφέρει τελικά ο Oscar Otte να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε τελικό με την τρίτη του προσπάθεια; Εντυπωσίασε απέναντι στον Khachanov με μια υπέροχη επιστροφή.

Ο Daniil Medvedev είναι το φαβορί, και δικαίως μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Στα μάτια μου, ωστόσο, ο Γερμανός δεν έχει λάβει αρκετά εύσημα. Ο Medvedev θα μπορούσε πράγματι να είναι λίγο πιο δυνατός, αλλά επειδή αξιολογώ την απόδοση του Ote πολύ υψηλά, προτείνω την ακόλουθη συμβουλή:

Πάνω από 20,5 παιχνίδια

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!