Hurkacz – Kyrgios Στοίχημα ATP Halle 18.06.2022

Home » Hurkacz – Kyrgios Στοίχημα ATP Halle 18.06.2022

ATP Tournament in Halle, Semifinals, Saturday, 18.06.2022

Ποιοι είναι οι δύο τυχεροί που θα βρεθούν στον τελικό του τουρνουά ATP στο Halle; Ενώ στη μία πλευρά ο Oscar Otte θα αγωνιστεί εναντίον του νούμερο 1 στον κόσμο Daniil Medvedev, ο δεύτερος ημιτελικός είναι επίσης πολύ σημαντικός.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το νούμερο 65 της παγκόσμιας κατάταξης θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στην πραγματικότητα, ευνοείται από στοιχηματικές εταιρείες όπως η Bet3000; Αν αυτό ισχύει, ο εν λόγω παίκτης δεν μπορεί παρά να είναι ο Νικ Κύργιος.

Το enfant terrible παίζει ένα δυνατό τουρνουά, θέλει επιτέλους να καθαρίσει έναν τίτλο για άλλη μια φορά. Στο tip μου για τον Hurkacz Kyrgios, αποκαλύπτω γιατί έχω τουλάχιστον ένα tiebreaker σε αυτό το ματς!

Είναι το κακό παιδί στο τσίρκο του τένις εδώ και χρόνια, πολλοί ειδικοί συμφωνούν: Αν ο Νικ Κύργιος εκμεταλλευόταν το ταλέντο του και έδειχνε την απαραίτητη πειθαρχία, θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών!

Ή ας το θέσουμε αλλιώς: Ο Κύργιος ΕΙΝΑΙ ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά μόνο αν θέλει να είναι την ημέρα αυτή. Στην πρεμιέρα του στο Halle, ο Αυστραλός προφανώς αισθάνεται ότι θέλει να ξεπακετάρει το πιο δυνατό του τένις.

Ενώ στη Στουτγάρδη εξακολουθούσε να είναι εμφανής με αφαιρέσεις πόντων και πολύ δράμα, στον ημιτελικό με τον Άντι Μάρεϊ ήταν τελειωμένος, στο Χάλε επικεντρώνεται σαφώς περισσότερο στην αθλητική πλευρά των πραγμάτων. Το 6-3, 7-5 επί του Daniel Altmaier ήταν ακόμα αναμενόμενο, αλλά από τότε ο Κύργιος γίνεται όλο και καλύτερος.

Αρχικά, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ απέναντι στον κορυφαίο Στέφανο Τσιτσιπά, κερδίζοντας με 5-7, 6-2, 6-4. Στη συνέχεια, απέκλεισε και τον Pablo Carreno Busta με μια πραγματική επίδειξη και 6-4, 6-2!

91% κέρδισε πόντους στο πρώτο σερβίς, ούτε μία ευκαιρία για break για τον αντίπαλό του, δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Κύργιο. Ο Altmaier δεν είχε καμία ευκαιρία για break, και ο Τσιτσιπάς παραχώρησε μία από τις οκτώ ευκαιρίες του.

Ορισμένοι ειδικοί εκτιμούν ήδη ότι ο Κύργιος θα μπορούσε να είναι ακόμη και μια πραγματική εσωτερική συμβουλή για το Γουίμπλεντον. Τώρα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, το κακό αγόρι αντιμετωπίζει τον Hubert Hurkacz, έναν εξίσου δυνατό σέρβερ.

Ενώ ο Κύργιος ήταν πειστικός τόσο στη Στουτγάρδη όσο και στο Χάλε, ο Πολωνός έχει σαφώς βελτιώσει την απόδοσή του από τη Σουαβία. Εκεί, κέρδισε τον τίτλο στα διπλά, αλλά αποκλείστηκε στα μονά ήδη από τον 1ο γύρο απέναντι στον Marton Fucsovics.

Ο

Hurkacz δεν ήταν στα καλύτερά του ούτε στο Halle, χρειάστηκε να παλέψει σκληρά απέναντι στον Maxime Cressy με 6-4, 4-6, 6-4. Τελικά τα πήγε καλύτερα απέναντι στον υπερασπιστή του τίτλου Ugo Humbert, όπου κέρδισε με 7-6, 6-3.

Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν τυπικά μακρύ αγώνα στα προημιτελικά. Απέναντι στον Felix Auger-Aliassime, υπήρξαν δύο tiebreaks στο τέλος, οπότε αυτή ήταν μια πολύ τυχερή νίκη.

Μία αχρησιμοποίητη ευκαιρία για break για την Auger-Aliassime, καμία για την Hurkacz, και οι δύο κράτησαν πεισματικά το σερβίς τους. Ο Πολωνός δεν είναι γνωστός για τους πολλούς άσους, αλλά είναι σχεδόν ασταμάτητος στο δικό του σερβίς.

Ένα γεγονός που μπορεί να εφαρμοστεί και στον Νικ Κύργιο. Παρόλο που οι δύο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, λίγοι είναι αυτοί που περιμένουν μια ξεκάθαρη υπόθεση για τον πρώτο αγώνα.

My Hurkacz Kyrgios Tip

Nick Kyrgios σε κορυφαία φόρμα, οι φίλοι του τένις συχνά πρέπει να περιμένουν πολύ καιρό για τέτοια νέα.

Και αυτός και ο Hubert Hurkacz σερβίρουν εξαιρετικά στο Halle, δίνοντας στους αντιπάλους τους σχεδόν καμία ευκαιρία για break. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δούμε τουλάχιστον ένα 7-6 σε αυτό το ματς. Κατά συνέπεια, στοιχηματίζω:

Θα υπάρξει τουλάχιστον ένα τάι μπρέικ!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!