Bassilashvili – Otte Bet ATP Halle 16.06.2022

Home » Bassilashvili – Otte Bet ATP Halle 16.06.2022

ATP Tournament in Halle, Round of 16, Thursday, 16.06.2022

Θα έχει και πάλι Γερμανό νικητή το τουρνουά ATP στο Halle; Ομολογουμένως, χωρίς τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, οι πιθανότητες δεν είναι και τόσο μεγάλες, αλλά το Νο 2 της Γερμανίας ετοιμάζεται να το αλλάξει αυτό!

Ο Όσκαρ Ότε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει ήδη φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά του 2022. Εν τω μεταξύ, έχει επίσης στείλει στο σπίτι του αντιπάλους πολύ υψηλότερης κατάταξης. Ήρθε η ώρα να φέρουμε αυτή τη φόρμα στο γήπεδο του Halle.

Αν δεν είναι ένας άξιος αντικαταστάτης του τραυματία Alexander Zverev! Ο Όσκαρ Ότε, που σύντομα θα βρίσκεται στο σπίτι του στην κορυφαία 50άδα του κόσμου, φαίνεται να μπαίνει στην καλύτερη φάση της μέχρι τώρα καριέρας του στα τέλη της δεκαετίας των 20.

Έφτασε ήδη στα ημιτελικά στο Μόναχο, όπου έχασε οριακά από τον αστέρα της σκοποβολής Holger Rune. Πριν από λίγες ημέρες στη Στουτγάρδη, θα μπορούσε σχεδόν να κάνει κάτι καλύτερο. Για άλλη μια φορά κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα, και μάλιστα με πολύ ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Ο Otte κέρδισε τους Daniel Altmaier και Denis Shapovalov με 7-6, 7-6 πριν αντιμετωπίσει τον Matteo Berrettini. Εδώ, δυστυχώς, τα πράγματα αντιστράφηκαν και ο αγώνας πήγε στον Ιταλό σε δύο τάι μπρέικ.

Το σερβίς του Otte είναι εξαιρετικό, δεν αφήνει ούτε το καλύτερο break εναντίον του αυτή τη στιγμή. Στο Halle, όπου παίζει για πρώτη φορά, ξεκίνησε με μια σχετικά ομαλή νίκη για τα δεδομένα του.

Κέρδισε με 7-6, 6-4 τον Miomir Kecmanovic, ο οποίος ήταν το φαβορί. Φυσικά, το τάι μπρέικ είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει ένας αγώνας. Μόνο το 52% του πρώτου του σερβίς ήταν επιτυχές, ποσοστό που είναι εκπληκτικά χαμηλό.

Από την άλλη πλευρά, άφησε τον αντίπαλό του να κάνει break μόνο μία φορά και κέρδισε το 86% των πόντων στο σερβίς νούμερο 1. Μπροστά στο κοινό του, η φόρμα του Otte φαίνεται να ανεβαίνει και πάλι.

Εν τω μεταξύ, είναι αρκετό για να είναι το φαβορί στη φάση των 16. Παρόλο που ο προσεχής αντίπαλός του, ο Νικολός Μπασιλασβίλι, είναι σαφώς μπροστά του, με βαθμολογία 25, οι στοιχηματικές εταιρίες τείνουν να βλέπουν τον Γερμανό μπροστά.

Αλλά ο Bassilashvili δεν χρειάζεται να ανησυχεί γι’ αυτό, γιατί ακόμα και πριν από τον πρώτο γύρο του στο Halle σχεδόν κανείς δεν πίστευε στον Γεωργιανό. Είχε μια δύσκολη ισοπαλία με τον Andrey Rublev, την οποία επέζησε εκπληκτικά.

Πριν από ένα χρόνο είχε χάσει στα ημιτελικά από τον ίδιο ακριβώς αντίπαλο, αυτή τη φορά ο Μπασιλασβίλι επικράτησε και μάλιστα καθαρά! Κέρδισε με 7-6, 6-4 και κέρδισε το 81% των πόντων με το πρώτο του σερβίς.

Αξίες που μοιάζουν αρκετά με εκείνες του Oscar Otte. Αλλά ήταν ο Μπασιλασβίλι τόσο καλός όσο ο Γερμανός εδώ και εβδομάδες; Από το Qatar Open στα μέσα Φεβρουαρίου, όπου έχασε τελικά τον τελικό, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει δύο αγώνες σε ένα τουρνουά!

Αυτό και μόνο δείχνει γιατί πρέπει να παίξει το ρόλο του αουτσάιντερ την Πέμπτη. Παρεμπιπτόντως, ο Γεωργιανός δεν έχει ξανασυναντήσει ποτέ τον Ότε, οπότε η φάση των 16 θα είναι μια πρεμιέρα γι’ αυτόν.

Η δική μου συμβουλή για το Bassilashvili Otte

Ο 28χρονος διατηρεί τη φόρμα του, εντυπωσιάζοντας με το σερβίς του.

Οι περισσότεροι αγώνες του περιλαμβάνουν τάι μπρέικ, κάτι που παρατήρησα και με τον Νικολό Μπασιλασβίλι στην ανάλυσή μου. Ο Γεωργιανός σερβίρει επίσης πολύ καλά και προχώρησε επίσης στο τάι μπρέικ απέναντι στον Andrey Rublev. Αυτό μου αφήνει μόνο την ακόλουθη συμβουλή:

Θα δούμε τουλάχιστον ένα 7-6!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!