Bublik – Cilic Tip Queens Club 15.06.2022

Home » Bublik – Cilic Tip Queens Club 15.06.2022

ATP Queens Club, Γύρος των 16, Τετάρτη, 15.06.2022

Hall ή Λονδίνο, ποιο από αυτά τα δύο προπαρασκευαστικά τουρνουά για το Wimbledon επέλεξαν τα κορυφαία αστέρια; Στην αγγλική πρωτεύουσα, μεταξύ άλλων, μια από τις εκπλήξεις του τελευταίου Γαλλικού Όπεν είναι να γίνει fit.

Και για τις δύο παίκτριες στη φάση των 16 της Τετάρτης, θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουν στο κυρίως ταμπλό του Κουίνς. Στο tip Bublik Cilic, αναζητώ τους λόγους για τους οποίους οι bookmakers ποντάρουν στη νίκη του Κροάτη!

Έχει χωνέψει την εμπειρία του Γαλλικού Όπεν; Ο Marin Cilic ήταν μια από τις μεγάλες συγκινήσεις, έπαιξε μάλιστα για μια θέση στον τελικό στο τέλος. Έχασε από τον Casper Ruud στα τέσσερα σετ, αλλά ο βετεράνος έπαιξε ένα σπουδαίο τουρνουά.

Όποιος νικήσει τους δύο Ρώσους κορυφαίους σταρ Αντρέι Ρούμπλεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο τελευταίος ακόμη και στα τρία σετ, θα πρέπει επίσης να είναι μια πραγματική εναλλακτική λύση για το Γουίμπλεντον. Είναι καλό ότι ο Cilic αγαπάει πολύ το γρήγορο γρασίδι ούτως ή άλλως.

Ξεκίνησε στην αγαπημένη του επιφάνεια πριν από λίγες ημέρες απέναντι στον τοπικό ήρωα Liam Broady, κερδίζοντας με 6-1, 4-6, 7-5. Πήρε τις τέσσερις από τις πέντε ευκαιρίες για break και κέρδισε το 85% των πόντων στο πρώτο σερβίς, οπότε μπορεί να συνεχίσει.

Είναι η πρώτη φορά που η Κροάτισσα αγωνίζεται εδώ στο Κουίνς. 2020, 2021, 2022, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία μονομαχία ανά έτος με τον Alexander Bublik, τον επερχόμενο αντίπαλό του. Μέχρι στιγμής πάει καλά, ο Cilic προηγείται με 2:0.

Και οι δύο αγώνες μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί στο χώμα, και οι δύο ολοκληρώθηκαν στα τρία σετ. Αυτά τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι θα δούμε έναν ακόμη κλειστό, ισορροπημένο αγώνα την Τετάρτη.

Ο Καζάκος, με ύψος 1.96μ. μόλις δύο εκατοστά μικρότερο από τον Cilic, κατάφερε να διατηρήσει λίγο τις δυνάμεις του στον αγώνα του 1ου γύρου του Λονδίνου. Ο Lorenzo Musetti εγκατέλειψε στο 6-3, οπότε η κατάκτηση ενός σετ ήταν αρκετή

Τα στατιστικά του σέρβις είναι ισχυρά, αλλά δεν μπορείτε να τα κρεμάσετε πολύ ψηλά με μόνο ένα σετ. Μετά την πρόωρη αποχώρησή του από το Γαλλικό Όπεν (2ος γύρος απέναντι στον Miomir Kecmanovic), ο Bublik αγωνίστηκε στη Στουτγάρδη.

Αλλά μόνο με μέτρια επιτυχία, διότι μετά από μια μικρή νίκη επί του Denis Kudla, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απέναντι στον Andy Murray. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν κέρδιζε τον Marin Cilic την Τετάρτη.

Από το Open Sud de France, το οποίο κέρδισε εκπληκτικά, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο νίκες σε ένα τουρνουά! Η τελευταία φορά που το έκανε ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε μπορούμε σίγουρα να μιλήσουμε για κρίση εδώ.

Η συμβουλή μου για τον Bublik Cilic

Ο

Marin Cilic θέλει να δείξει ότι ο ημιτελικός του στο Παρίσι δεν ήταν μια αναλαμπή. Επιπλέον, έχει κερδίσει και τις δύο προηγούμενες μονομαχίες με τον Alexander Bublik.

Παρόλα αυτά, στην ανάλυσή μου είδα ότι δυσκολεύτηκε λίγο απέναντι στον Liam Broady. Δεδομένου ότι ο Bublik δεν έχει κερδίσει δύο συνεχόμενους αγώνες από τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά μπορεί να σερβίρει δυνατά, κάνω την ακόλουθη στοιχηματική πρόταση:

Ο Cilic κερδίζει σε over 22.5 games!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!