Murray – Berrettini Tip ATP Stuttgart Final 12.06.2022

Home » Murray – Berrettini Tip ATP Stuttgart Final 12.06.2022

ATP Tournament in Stuttgart, Final, Sunday, 12.06.2022

Τελευταία φορά στη Στουτγάρδη! Οι οπαδοί στη Σουαβία θα ήθελαν πολύ να δουν έναν Γερμανό στον τελικό, ο Όσκαρ Ότε έχασε οριακά αυτή την επιτυχία. Αντίθετα, ο κατακτητής του θα αγωνιστεί την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Ματέο Μπερετίνι επιστρέφει δυναμικά, αλλά και οι εμφανίσεις του δεν είναι απαλλαγμένες από προβλήματα. Τώρα θα συναντήσει έναν αντίπαλο που σχεδόν κανείς δεν πίστευε πριν από ένα χρόνο ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ξανά έναν τίτλο. Στην πραγματικότητα, οι γερμανικές στοιχηματικές εταιρείες θέτουν τους δύο παίκτες σχεδόν σε ισότιμη βάση.

35 ετών, πολυάριθμοι τραυματισμοί, αλλά ακόμα άφθονο αγωνιστικό πνεύμα και πάθος, αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει τον αντίπαλο του Berrettini. Στο tip μου για τον Murray Berrettini, αποκαλύπτω γιατί περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι από πλευράς αθλητικού στοιχήματος!

Andy Murray στον τελικό της Στουτγάρδης – αν αυτό δεν είναι αποζημίωση για τους φιλάθλους που στερήθηκαν έναν Γερμανό συμμετέχοντα στον τελικό! Ο Σκωτσέζος επέστρεψε στο προσκήνιο μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας.

Τους τελευταίους μήνες, έχει επανειλημμένα τραβήξει την προσοχή με το να μπορεί να σταθεί απέναντι σε πραγματικά κορυφαία αστέρια και να τα εκνευρίσει. Τώρα καταφέρνει όχι μόνο να τους ενοχλεί, αλλά και να τους στέλνει σπίτι τους.

Στην πρεμιέρα του στο Neckar, ο 35χρονος δεν είχε τύχη στην κλήρωση. Αφού νίκησε τον Christopher O’Connell με 6-4, 6-3, απέκλεισε τον Alexander Bublik με 7-6, 6-3, για να ανεβάσει ταχύτητα στη συνέχεια.

Νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά, κορυφαίο seeded στη Στουτγάρδη, με 7-6, 6-3! Το ισχυρό σερβίς του Murray ήταν η καταστροφή του Έλληνα. Όταν κέρδισε και τον Nick Kyrgios με 7-6, 6-2, ο θρίαμβος ήταν τέλειος.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Μάρεϊ έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα τάι μπρέικ, οπότε δύσκολα μπορεί κανείς να έχει καλύτερα νεύρα. Ούτε ο Τσιτσιπάς ούτε ο Κύργιος μπόρεσαν να κάνουν break, και μαζί είχαν την ευκαιρία να το κάνουν μόνο τρεις φορές.

Ο Murray έχει κερδίσει πάνω από το 80% των πόντων του στο πρώτο σερβίς στους δύο τελευταίους αγώνες του, ένας άλλος τρόπος με τον οποίο έχει απομακρύνει τους αντιπάλους του. Τώρα αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που είναι εξίσου δυνατός στο σερβίς.

7-6, 7-6 και 3-6, 3-6 είναι τα δύο αποτελέσματα που πέτυχε ο Murray απέναντι στον Berrettini. Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι ομόφωνες ότι θα είναι ένα πολύ κλειστό παιχνίδι την Κυριακή.

Αν και ο Murray έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους του, το νούμερο 10 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε να κάνει σοβαρή κράτηση. Ο Ρωμαίος έχασε ολόκληρη τη σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα μετά από έναν τραυματισμό και μόλις τώρα επιστρέφει στη σκηνή του τένις.

Ξεκίνησε το τουρνουά με νίκη 6-2, 4-6, 6-3 επί του Radu Albot, ενώ ο αγώνας του με τον Lorenzo Sonego ήταν επίσης τρισδιάστατος. Και στις δύο μονομαχίες, ήταν εμφανές ότι έψαχνε να βρει έδαφος στο σερβίς του αντιπάλου του.

Στη συνέχεια, στον ημιτελικό με τον Oscar Otte η απόλυτη αναμέτρηση. Και οι δύο παίκτες εξουδετέρωσαν πλήρως ο ένας τον άλλον και δεν επέτρεψαν στον άλλον να σπάσει. Ο Berrettini κέρδισε ακριβώς δύο χτυπήματα περισσότερα από τον αντίπαλό του, φτάνοντας έτσι στο 7-6, 7-6, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι πιο κοντά.

Ο Μπερετίνι, που έχει ύψος 1,96 μ., έβγαλε 18 άσους πάνω από το φιλέ και με αυτό το πλεονέκτημα στο μανίκι του, θέλει να κερδίσει τον δεύτερο τίτλο του στη Στουτγάρδη μετά το 2019. Θα είναι καλός οιωνός το γεγονός ότι είχε αποκλείσει έναν Γερμανό, τον Jan-Lennard Struff, πριν από την τελική του νίκη επί του Felix Auger-Aliassime;

Η συμβουλή μου Murray Berrettini

Θα μπορούσατε να περιμένετε τον Matteo Berrettini στον τελικό της Στουτγάρδης, αλλά το να πιστεύετε ότι ο Andy Murray θα κέρδιζε τον τίτλο θα ήταν λίγο αλαζονικό. Ο Σκωτσέζος σερβίρει σαν να μην είχε ποτέ προβλήματα τραυματισμών.

Κέρδισε όλους τους αντιπάλους του με μηδενικό σκορ, συμπεριλαμβανομένων των Νικ Κύργιου και Στέφανου Τσιτσιπά. Δεδομένου ότι και οι δύο παίκτες με έπεισαν διαφορετικά, η συμβουλή μου για τον τελικό είναι:

Βλέπουμε τρία σύνολα!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!