Τσιτσιπάς – Murray Στοίχημα ATP Στουτγκάρδη 10.06.2022

Home » Τσιτσιπάς – Murray Στοίχημα ATP Στουτγκάρδη 10.06.2022

ATP Tournament in Stuttgart, Quarter Finals, Friday, 10.06.2022

Ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά συναντά έναν από τους απόλυτους αγαπημένους του κοινού; Οι φίλαθλοι στη Στουτγάρδη την Παρασκευή θα μπορέσουν να διαχειριστούν το γεγονός ότι μόνο ένας από τους Γερμανούς πέρασε στα προημιτελικά!

Το μεγάλο φαβορί του τουρνουά θέλει τον τίτλο, αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν βετεράνο που δεν κουράζεται ποτέ και έχει πολύ καλή διάθεση. Στο tip μου για τον Τσιτσιπά Murray, αποκαλύπτω γιατί ο Σκωτσέζος δεν πρέπει να υποτιμηθεί από κανέναν!

Θα καταφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς να κερδίσει την εκκίνηση; Το νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης, που έχασε μια θέση από τον Ραφαέλ Ναδάλ, είναι ο κορυφαίος seeded στη Στουτγάρδη και θέλει να βρεθεί σε φόρμα πριν από το Γουίμπλεντον.

Μετά την ήττα του στον τελικό του Ιταλικού Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Τσιτσιπάς έκανε μια απαράδεκτη εμφάνιση στο Γαλλικό Όπεν. Είχε ήδη αποκλειστεί στον γύρο των 16, όταν ηττήθηκε στα τέσσερα σετ από τον αστέρα του shooting star Holger Rune.

Πριν από αυτό, μόλις κατάφερε να αποφύγει έναν ακόμη πιο πρόωρο αποκλεισμό από τον Lorenzo Musetti και τον Zdenek Kolar, έναν Τσέχο προκριματικό. Στη Στουτγάρδη, ο Τσιτσιπάς παίζει για πρώτη φορά και είναι αμέσως το πρώτο φαβορί.

Ξεκίνησε το τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου ενός σύντομου διαλείμματος βροχής, με δύο σετ, αλλά κάποιοι θα περίμεναν ένα πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Κέρδισε με 6-3, 6-4 τον Dominic Stricker.

Αν και μόνο το 48% των πρώτων σερβίς του ήταν επιτυχημένα, κέρδισε το 89% των πόντων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έλληνας θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά όταν οι αντίπαλοί του γίνουν ισχυρότεροι.

Εξακολουθεί να έχει αδύναμα παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους που θα έπρεπε να μπορεί να ελέγχει. Είχε μόνο μία μονομαχία με τον Άντι Μάρει, αλλά ήταν στη Νέα Υόρκη πριν από σχεδόν ένα χρόνο που τα πνεύματα άναψαν πραγματικά.

Στον πρώτο γύρο του US Open, ο αγώνας έληξε με νίκη του Τσιτσιπά με 2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4, και ο Murray, ο οποίος δεν βρισκόταν τότε στο top 100 της παγκόσμιας κατάταξης, παραλίγο να προκαλέσει αίσθηση.

Αν και ο Σκωτσέζος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση νεότερος από τότε, η φόρμα του έχει ανέβει! Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην παγκόσμια κατάταξη, καταλαμβάνοντας σήμερα την 68η θέση.

Κατά μέσο όρο, ο Τσιτσιπάς προηγείται με 1.45 προς 2.60, μια αναλαμπή στο τένις. Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να μην είναι πλέον σε θέση να επιτεθεί στους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά μπορεί ακόμα να τους νικήσει στις κορυφαίες ημέρες.

Σε ηλικία 35 ετών, ο Μάρεϊ θα κάνει το ντεμπούτο του στη Στουτγάρδη το 2022 και το κοινό εκεί θα τον υποστηρίξει δυνατά. Στον πρώτο γύρο, κέρδισε τον Christopher O’Connell με 6-4, 6-3 και παρέμεινε πιστός στο straight-set αποτέλεσμα.

6-3, 7-6 απέναντι στον Alexander Bublik, ο Murray δεν ήταν τόσο δυνατός όσο αυτούς τους μήνες εδώ και πολύ καιρό. Πέντε από τις επτά ευκαιρίες για break του αντιπάλου του αποκρούστηκαν, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τρεις από τις πέντε ευκαιρίες.

Αφού έχασε την αναμέτρηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς λόγω τροφικής δηλητηρίασης και στη συνέχεια έχασε το Γαλλικό Όπεν, ο βετεράνος επανήλθε εντυπωσιακά και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα, αφού έφτασε στα ημιτελικά του Surbiton Trophy.

My Tsitsipas Murray Tip

Μπορεί ο Andy Murray να ξεπεράσει τα όριά του ξανά στη Στουτγάρδη; Σύμφωνα με τις αναλύσεις μου, ο 35χρονος γίνεται όλο και πιο δυνατός και στο μεταξύ βάζει ξανά το φόβο του Θεού στους κορυφαίους αστέρες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο καλύτερος παίκτης στο Boss Open, δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή. Φυσικά, είναι το φαβορί απέναντι στον Μάρεϊ, αλλά με βάση τις τελευταίες εβδομάδες πιστεύω ότι ο Σκωτσέζος μπορεί να τον αναστατώσει. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι:

Πάνω από 22,5 παιχνίδια

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!