Otte – Berrettini tip ATP Stuttgart 11.06.2022

Home » Otte – Berrettini tip ATP Stuttgart 11.06.2022

ATP Tournament in Stuttgart, semi-finals, Saturday, 11.06.2022

Μια φορά στο Μόναχο στο χώμα, μια φορά στη Στουτγάρδη στο γρασίδι – ο Oscar Otte παίζει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με δύο ημιτελικούς! Μετά τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, είναι η μεγάλη γερμανική ελπίδα και τώρα θέλει να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό.

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει ένα πραγματικό κορυφαίο αστέρι μπροστά στο κοινό του, αλλά επιστρέφει από τραυματισμό. Στο tip μου για τον Ότε Μπερετίνι, αποκαλύπτω γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Γερμανό και ποντάρω σε αυτόν για να κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ, παρόλο που οι γερμανικές στοιχηματικές εταιρίες είναι μάλλον επιφυλακτικές εδώ!

Καμία προσπάθεια, κανένας πανηγυρισμός, κανένα συναίσθημα – ο Oscar Otte φανταζόταν μάλλον διαφορετικά τον δεύτερο ημιτελικό του στο ATP Tour. Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε παίξει τον Μπέντζαμιν Μπόνζι την Παρασκευή.

Λίγο πριν από τον αγώνα, ωστόσο, ο Γάλλος ακύρωσε τον αγώνα με πόνους στο στομάχι και ο αγώνας ματαιώθηκε. Ο Otte είδε την κατάσταση με αθλητικό μάτι και ήξερε: “Τουλάχιστον εξοικονόμησα σημαντική ενέργεια. Είναι ο δεύτερος καλύτερος τενίστας της Γερμανίας και σύντομα θα μπει για πρώτη φορά στο top 50.

Πριν από λίγες εβδομάδες στο Μόναχο, έχασε στα ημιτελικά από το αστέρι του shooting star Holger Rune και έχασε τον πρώτο του τελικό. Τώρα θα έχει γρήγορα άλλη μια ευκαιρία, μετά τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της Στουτγάρδης ο τελικός σίγουρα δεν θα ήταν αδικαιολόγητος.

Ο Otte ήταν ο άνθρωπος των tiebreaks, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες του με 7-6, 7-6. Πρώτα κέρδισε τον Daniel Altmaier με αυτό το στενό αποτέλεσμα, στη συνέχεια προκάλεσε μια χούφτα εκπλήξεις κερδίζοντας τον Denis Shapovalov στα ίσια.

Το σερβίς του 28χρονου ήταν εξαιρετικό μέχρι στιγμής, ο Altmaier δεν έκανε καθόλου break, ο Shapovalov μία φορά. Κερδίζει πάνω από το 80% στο πρώτο του σερβίς και αν έχει τέτοια απόδοση στα ημιτελικά, ο Μπερετίνι θα δυσκολευτεί πολύ.

Otte εναντίον Berrettini, δεν υπήρχε κάτι πριν; Στο τελευταίο US Open, ο Γερμανός έφτασε με συγκλονιστικό τρόπο στους 16, όπου συνάντησε τον σημερινό του αντίπαλο. Το σκορ ήταν 1-1 πριν ο Otte πέσει στο χέρι του.

Με εμφανή μειονέκτημα, ο αγώνας έληξε με 4-6, 6-3, 6-3, 6-2 για τον Berrettini. Πριν από τέσσερα χρόνια στο Ρολάν Γκαρός, ο Ρωμαίος κέρδισε επίσης με 3-1. Έτσι, ο Otte έχει ήδη δείξει δύο φορές ότι μπορεί να τον φοβίσει.

Ενώ ο Oscar Otte κέρδισε και τους δύο αγώνες του στη Στουτγάρδη, έστω και δύσκολα, ο Matteo Berrettini χρειάστηκε δύο φορές να πάει σε τρίτο σετ. Ο 26χρονος επιστρέφει στο Neckar, έχοντας χάσει ολόκληρη τη σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα λόγω τραυματισμού.

Είναι προφανές ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις παλιές του δυνάμεις. Κόντρα στον Radu Albot στον 1ο γύρο, κέρδισε με 6-2, 4-6, 6-3. Παρόμοια ήταν η ιστορία και στα προημιτελικά, όπου αντιμετώπισε τον συμπατριώτη του Lorenzo Sonego.

3-6, 6-3, 6-4, κατά κάποιο τρόπο οι αγώνες του Berrettini μπορούν πάντα να αναλυθούν με παρόμοιο τρόπο. Χρησιμοποίησε μόνο δύο από τις δέκα ευκαιρίες για break εναντίον του Sonego, αλλά επέτρεψε μόνο ένα break από την πλευρά του.

Όσον αφορά το σερβίς, ο Μπερετίνι έχει σχεδόν επιστρέψει στον παλιό του εαυτό, αλλά όσον αφορά την επιστροφή, έχει προβλήματα ακόμη και με τέλεια φυσική κατάσταση. 21 άσσοι εναντίον του Albot, επτά εναντίον του Sonego, φυσικά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για βελτίωση της απόδοσης εδώ.

Η συμβουλή μου Otte Berrettini

Ο Oscar Otte αντιμετωπίζει μια ιστορική ευκαιρία να φτάσει σε τελικό ATP Tour για πρώτη φορά στην καριέρα του το Σάββατο. Όποιος κερδίζει ομαλά έναν Denis Shapovalov και ξεχωρίζει με ένα εξαιρετικό σερβίς έχει κάθε δικαίωμα να στοχεύει στον τελικό.

Ο αντίπαλός του, ο Matteo Berrettini, δεν τα πάει τόσο καλά στην ανάλυσή μου. Φυσικά, ο Ιταλός εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος παγκόσμιας κλάσης στην επιστροφή του, ωστόσο αποκαλύπτει σαφείς αδυναμίες. Από αυτή την άποψη, δεν μπορώ να τον φανταστώ να κερδίζει τον ισχυρό Otte με 2:0.

Επομένως, στοιχηματίζω: Otte θα κερδίσει τουλάχιστον ένα σετ!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!