Murray – Kyrgios Στοίχημα ATP Stuttgart 11.06.2022

Home » Murray – Kyrgios Στοίχημα ATP Stuttgart 11.06.2022

ATP Tournament in Stuttgart, Semifinals, Saturday, 11.06.2022

Το Σάββατο τα πράγματα σοβαρεύουν στο Weissenhof της Στουτγάρδης: Ποιος θα περάσει στον τελικό; Ενώ η γερμανική ελπίδα Oscar Otte πρέπει να παλέψει με τον Matteo Berrettini, στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν δύο παίκτες που βρίσκονται πολύ πιο κάτω στην κατάταξη.

Ο ένας είναι ένα enfant terrible που θα μπορούσε να παίξει στην κορυφή, ο άλλος έχει παλέψει εντυπωσιακά σε ηλικία 35 ετών και με αρκετούς τραυματισμούς. Χωρίς αμφιβολία, αυτοί οι δύο μπορούν να προσφέρουν στο κοινό μια πραγματική αναμέτρηση.

Φυσικά, οι γερμανικές στοιχηματικές εταιρείες γνωρίζουν ότι και οι δύο αναμένεται να κερδίσουν εδώ. Γι’ αυτό θα αναζητήσω ένα φαβορί στο tip μου Murray Kyrgios και μπορώ ήδη να το αποκαλύψω: Η στοιχηματική μου σύσταση είναι προς την κατεύθυνση του έμπειρου παίκτη!

Περίμεναν όλοι μια τέτοια επιστροφή; Ο Άντι Μάρεϊ, κάποτε ένας από τους καλύτερους και όχι άδικα μέλος των Big Four, έχει περάσει πολύ καιρό υποφέροντας. Για μήνες έπρεπε να παρακολουθεί, μετά την επιστροφή του κανείς δεν πίστευε σε πολλές νίκες.

Τώρα, 35 ετών, ο Σκωτσέζος απέδειξε ότι όλοι τους έκαναν λάθος. Εν τω μεταξύ, έχει παλέψει για να φτάσει στην 68η θέση της κατάταξης και η τάση είναι ανοδική. Στη Στουτγάρδη, θα μπορούσε να πάρει τη μεγάλη ανταμοιβή για τη βελτιωμένη απόδοσή του.

Στην πραγματικότητα, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό στην πρεμιέρα του στο Neckar. Με το 6-4, 6-3 εναντίον του Christopher O’Connell, ο Murray δεν είχε τραβήξει ακόμα την προσοχή, αλλά στη συνέχεια κέρδισε πολύ μεγαλύτερα ονόματα.

Αρχικά, ο Alexander Bublik έπρεπε να το πάρει με 6-3, 7-6, αλλά στη συνέχεια ο Murray ξεκίνησε το αριστούργημά του. 7-6, 6-3 εναντίον κανενός άλλου από τον Στέφανο Τσιτσιπά! Συχνά τα κατάφερνε με τους κορυφαίους αστέρες, αλλά τώρα επιτέλους νίκησε έναν από αυτούς.

Έδωσε στον Έλληνα μια μοναδική ευκαιρία για break, αλλά την απέκρουσε επιδέξια. Κερδίζοντας το 82% των πρώτων του σερβίς, εκνεύρισε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και δικαίως μπήκε στον τελικό.

Εκεί θα συναντήσει έναν αντίπαλο που τον είχε ήδη αντιμετωπίσει πριν από οκτώ χρόνια. Έχει ήδη έξι μονομαχίες με τον Νικ Κύργιο. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, ο πιο πρόσφατος αγώνας πήγε στον Αυστραλό, αλλά: έγινε ήδη το 2018.

Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, οι δύο τους βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι στο γήπεδο. Ο Νικ Κύργιος θα έπρεπε να είναι σχετικά χαλαρός, επειδή επέτρεψε στον εαυτό του την πολυτέλεια να παίξει μόνο ένα τουρνουά στο χώμα.

Μετά τον ημιτελικό του στο Χιούστον, χρειάστηκε δύο μήνες για να δουλέψει πάνω στη φόρμα του στο γρασίδι. Όσοι γνωρίζουν τον Κύργιο, βέβαια, ξέρουν: το 100% κίνητρο δεν είναι πάντα μαζί του.

Στη Στουτγάρδη, νίκησε τον Jiri Lehecka με 7-6, 6-3 στον 1ο γύρο πριν αντιμετωπίσει τον Νικολό Μπασιλασβίλι. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μονομαχία των άσων, με τον Κύργιο να πετυχαίνει 20 και τον αντίπαλό του 17. Στο τέλος ενός κλειστού αγώνα, ο Αυστραλός πανηγύρισε το 6-7, 6-4, 6-3.

Απέναντι στον Marton Fucsovics στα προημιτελικά, μια άλλη μακρά, έντονη αναμέτρηση είχε προαναγγελθεί. Χωρίς break, ο Κύργιος κέρδισε το πρώτο σετ με 7-6, αλλά στη συνέχεια ο Ούγγρος έπρεπε να αποτίσει φόρο τιμής στο σώμα του.

Στο δεύτερο σετ εγκατέλειψε στο 0-3 και ο Κύργιος βρίσκεται πλέον στην πρώτη τετράδα της Στουτγάρδης για δεύτερη φορά μετά το 2018. Πριν από τέσσερα χρόνια, έχασε οριακά από τον Roger Federer και έχασε τον τελικό.

My Murray Kyrgios tip

Nick Kyrgios vs Andy Murray, θα μπορούσαν να υπάρξουν ζευγάρια για έναν ημιτελικό που ακούγονται πολύ πιο βαρετά! Αυτό που ο βετεράνος αυτή τη στιγμή σκαρώνει στο γήπεδο δεν μπορεί να επαινεθεί αρκετά, κερδίζοντας μάλιστα τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ίσια.

Τα αποτελέσματά του στο Neckar, ωστόσο, με πείθουν πολύ λιγότερο από εκείνα στην πλευρά του Murray. Περιμένω έναν έντονο αγώνα, αλλά σκεφτείτε:

Ο Andy Murray θα πάει στον τελικό!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!