Rublev – Sinner Tip French Open 30.05.2022

Home » Rublev – Sinner Tip French Open 30.05.2022

French Open 2022, Round of 16, Δευτέρα, 30.05.2022

Το Γαλλικό Όπεν 2022 εισέρχεται στη δεύτερη, την καθοριστική εβδομάδα του. Πριν στεφθεί ο νέος πρωταθλητής του Παρισιού την Κυριακή, μπορούμε να περιμένουμε αρκετούς τελικούς της φάσης των “16” υψηλής κατηγορίας τη Δευτέρα.

Το απόγευμα, για παράδειγμα, θα παίξουν μεταξύ τους δύο παίκτες που θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στον κατάλογο των φαβορί. Στην συμβουλή μου Rublev Sinner, αποκαλύπτω λοιπόν γιατί περιμένω έναν αγώνα σε απόλυτο επίπεδο!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Jannik Sinner έφτασε στους 16 του Παρισιού, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα στην ηλικία των 20 ετών. Το 2020, κέρδισε εντυπωσιακά τον Alexander Zverev στον ίδιο γύρο, αλλά αργότερα αποκλείστηκε από τον Rafael Nadal.

Ήταν επίσης ο πρωταθλητής ρεκόρ που σφράγισε την έξοδο του Sinner πριν από ένα χρόνο. Στο σημερινό τουρνουά, ο Νοτιοτυρολέζος έκανε μόνο ένα μικρό διάλειμμα, προχωρώντας με αυτοπεποίθηση από γύρο σε γύρο.

Αρχικά, επικράτησε εύκολα με 6-3, 6-2, 6-3 του Björn Fratangelo πριν κερδίσει με 3-6, 6-4, 6-4, 6-4, 6-3 τον Roberto Carballes. Εδώ επέστρεψε δυναμικά μετά το 0-1.

Στον 3ο γύρο, ο Sinner έπρεπε να αντιμετωπίσει την Mackenzie McDonald, και η ανερχόμενη Αμερικανίδα έδωσε μεγάλη μάχη. Στο τέλος, το φαβορί κέρδισε με 6-3, 7-6, 6-3. Χρησιμοποίησε μόνο τρεις από τις δώδεκα ευκαιρίες για break, ποσοστό που θα πρέπει να αυξηθεί απέναντι στον Andrey Rublev.

Τσιτσιπάς, Auger-Aliassime, Zverev, Hurkacz – στα τελευταία τουρνουά ο 20χρονος απέτυχε μόνο απέναντι σε μεγάλα ονόματα. Ωστόσο, ως νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρούμπλεφ μάλλον πρέπει επίσης να ενταχθεί σε αυτή την κατηγορία.

Οι δύο τους έχουν ήδη συναντηθεί μία φορά το 2021 και φέτος στο Μόντε Κάρλο, και τις δύο φορές το αποτέλεσμα ήταν η νίκη των Ιταλών. Η μονομαχία πριν από δύο χρόνια στη Βιέννη, η οποία επισήμως πήγε στον Ρούμπλεφ, προέκυψε μόνο χάρη στην πρόωρη αποχώρηση του Sinner.

Η νίκη στα τέσσερα σετ είναι η στρατηγική του εδώ στο Παρίσι μέχρι στιγμής. Ξεκίνησε με νίκη 6-7, 6-3, 6-2, 6-4 επί του Soon-woo Kwon, και στη συνέχεια συνέχισε με νίκη 6-3, 3-6, 6-2, 6-3 επί του Federico Delbonis.

Ο Cristian Garin τον έβαλε σε δύσκολη δοκιμασία στον 3ο γύρο, αλλά ο 24χρονος ξεπέρασε και αυτό με 6-4, 3-6, 6-2, 7-6. Επέτρεψε μόνο τέσσερα breaks στους τρεις αγώνες του, που είναι σίγουρα ένα δυνατό σκορ.

Το 2022 του Ρούμπλεφ είναι λίγο χάλια μέχρι στιγμής. Οι αποκλεισμοί στον 1ο γύρο σε δύο σετ είναι εξίσου δυνατοί με τις νίκες κατά του άμεσου ανταγωνισμού. Όσον αφορά τις κατακτήσεις τίτλων, είναι σαφώς μπροστά από τον Jannik Sinner σε κάθε περίπτωση.

Η συμβουλή μου για τον αμαρτωλό Ρούμπλεφ

Δύο κορυφαίοι παίκτες θέλουν επιτέλους να βάλουν μπρος το turbo σε ένα Grand Slam! Τόσο ο Andrey Rublev όσο και ο Jannik Sinner θα είχαν αυτό που χρειάζεται για να φτάσουν πολύ μακριά στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την ανάλυσή μου, δεν βλέπω κανέναν να προηγείται, οπότε πιθανότατα θα κριθεί από την αντίστοιχη φόρμα της ημέρας. Στα μάτια μου, είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε ένα γρήγορο, σαφές αποτέλεσμα εδώ. Από αυτή την άποψη, στοιχηματίζω:

Υπάρχουν τουλάχιστον 4 σύνολα!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!