Lakers – Nuggets Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 03.04.2022

Home » Lakers – Nuggets Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 03.04.2022

NBA 2021/22 την Κυριακή, 03.04.2022

Το παιχνίδι μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Denver Nuggets έχει επίσης ενδιαφέρον, επειδή και οι δύο παλεύουν για ένα εισιτήριο στα πλέι οφ με τον δικό τους τρόπο.

Οι Καλιφορνέζοι έχουν βάλει στόχο την τελευταία διαθέσιμη θέση για το τουρνουά play-in.

Οι επισκέπτες, από την άλλη πλευρά, θέλουν να είναι μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων της διοργάνωσης που θα προκριθούν απευθείας στην postseason. Εν τω μεταξύ, στο tip Lakers Nuggets, θα διερευνήσω ποια από τις δύο ομάδες είναι πιο κοντά στη νίκη απόψε.

Μένουν μόνο λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση, ο συνολικός νικητής πριν από δύο χρόνια θα ήταν εκτός! Οι Λέικερς φαίνεται να χάνουν τη μακρινή μονομαχία με τους Σπερς για τη 10η θέση.

Και φταίνε μόνο οι ίδιοι! Επειδή οι Lilagelben μόλις έχασαν το πέμπτο παιχνίδι τους στη σειρά!

Η χθεσινή ήττα από τη Νέα Ορλεάνη ήταν οριακή, αλλά καταστροφική για το ηθικό της ομάδας, η οποία έχασε πλέον για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από την κάθε άλλο παρά εξαιρετική αρχική πεντάδα των Πέλικανς.

Το εκπληκτικό στην ήττα από τους Πέλικανς ήταν ότι ο Άντονι Ντέιβις πανηγύρισε την επιστροφή του και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν παρά τον άλλο εξαιρετικό Λεμπρόν Τζέιμς δίπλα του (38 πόντοι) και το δικό τους κοινό πίσω τους.

Αν οι Λέικερς δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε τα παιχνίδια τους απέναντι σε μια ομάδα με αρνητικό ρεκόρ υπό αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες, τότε πιθανότατα δεν θα κερδίσουν άλλο ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ειδικά τώρα που οι Νάγκετς επισκέπτονται το Λος Άντζελες. Με ρεκόρ 46-32, το Ντένβερ είναι ξεκάθαρα μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει επίσης να πατήσει γκάζι μέχρι τέλους, καθώς από τη δεύτερη μέχρι την έβδομη θέση όλα φαίνονται ακόμα πιθανά!

Οι Nuggets έχουν κερδίσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που μπορούν να συγκριθούν με τους Lakers. Χθες, όμως, ηττήθηκαν από τους ισχυρούς Timberwolves με 130-136.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι πάντως πιο εύκολο για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Άντονι Ντέιβις χάνει πολλές προπονήσεις μετά την επιστροφή του, οπότε οι δύο φόργουορντ Γκόρντον και Γκριν δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να παίξουν.

Τα κύρια προβλήματα των Καλιφορνέζων, ωστόσο, παραμένουν τα ίδια με αυτά που είχαν στην αρχή της σεζόν. Από τη μία πλευρά, η μιζέρια των γηπεδούχων οφείλεται στην αδύναμη άμυνα, η οποία έχει επιτρέψει κατά μέσο όρο 121,4 πόντους μόνο στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Το άλλο πρόβλημα των Λέικερς είναι ότι οι μεταγραφές όπως του Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Η διαφορά απόδοσης μεταξύ του Τζέιμς, του Ντέιβις και της υπόλοιπης ομάδας έχει επίσης γίνει πολύ μεγάλη λόγω όλων των κακών συναλλαγών.

Οι Nuggets επωφελήθηκαν για τελευταία φορά από αυτές τις ανισορροπίες στα μέσα Ιανουαρίου. Τότε, κατάφεραν να ξεμπροστιάσουν τους Λέικερς με νίκη 133-96 σε μια μονομαχία head-to-head! Μόνο ο Nah’Shon Hyland σημείωσε 27 πόντους εκείνο το βράδυ!

Δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι η αναμέτρηση Lakers Nuggets φαίνεται να ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Είναι πολύ πιο κοντά στη νίκη, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη φόρμας.

Συμπεράσματα: Είναι πραγματικά κρίμα που μια ομάδα όπως οι Λέικερς, με τον ίσως δεύτερο καλύτερο παίκτη όλων των εποχών στο τιμόνι της, κινδυνεύει να χάσει εντελώς την postseason.

Όμως η επιστροφή του Άντονι δεν έφερε την ανατροπή που ήλπιζαν και αντίθετα οδήγησε στην πέμπτη συνεχόμενη ήττα. Απόψε σίγουρα δεν θα είναι πιο εύκολο απέναντι στους δυνατούς Νάγκετς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή παλεύουν για μια θέση στα πλέι οφ.

Επιπλέον, το Ντένβερ νίκησε τους Καλιφορνέζους με περισσότερους από τριάντα πόντους στην τελευταία τους αναμέτρηση πριν από περίπου δύο μήνες. Με αυτό κατά νου, παραμένω αισιόδοξος ότι οι επισκέπτες που παίζουν καλύτερα θα επικρατήσουν και πάλι.

Η συμβουλή μου για τους Λέικερς και τους Νάγκετς : Νίκη των Νάγκετς!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!