Pistons – 76ers Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 01.04.2022

Home » Pistons – 76ers Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 01.04.2022

NBA 2021/22 την Παρασκευή, 01.04.2022

Η κούρσα για τα πλέι οφ είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη για τους Philadelphia 76ers, ενώ οι Detroit Pistons περιμένουν την offseason για να γλύψουν τις πληγές τους και να προετοιμάσουν το franchise τους για την επόμενη σεζόν.

Με βάση αυτό και μόνο, η νίκη των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να δικαιολογηθεί άριστα!

Αλλά φυσικά, η συμβουλή μου για τους Pistons και τους 76ers πηγαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες και αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα διαπίστωση που λέει ότι η μεγαλύτερη αδυναμία των Bad Boys είναι και η μεγαλύτερη δύναμη των Sixers.

Αν όλα παραμείνουν ως έχουν, οι 76ers θα πρέπει να παίξουν με τους Bulls ή τους Raptors στα πλέι οφ ως τέταρτοι. Η προοπτική ενός best-of-five με τους Καβς είναι μια πολύ πιο ευχάριστη εναλλακτική λύση, αλλά θα πρέπει να ανέβουν στην τρίτη θέση για να το πετύχουν.

Μπροστά από τους Σίξερς στη βαθμολογία βρίσκονται τόσο οι Μπακς όσο και οι Σέλτικς, οι οποίοι προηγούνται με μόλις μία νίκη ο καθένας. Και μόνο αυτός ο αστερισμός δείχνει ότι οι κυανόλευκοι πρέπει να είναι πρόθυμοι να κερδίσουν κάθε παιχνίδι που απομένει.

Γιατί ενώ άλλες ομάδες, όπως οι Grizzlies, το ρίχνουν λίγο πιο χαμηλά για να αποφύγουν τον κίνδυνο τραυματισμών στην postseason, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια με τους Pistons είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Οι 76ers είχαν κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στο ΝΒΑ, προτού ξεκινήσουν μια σκληρή διπλή αναμέτρηση με τους δύο περσινούς φιναλίστ, τους Milwaukee Bucks και τους Phoenix Suns, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Και τα δύο παιχνίδια χάθηκαν δύσκολα με 116-118 και 104-114, αλλά ενόψει του πολύ πιο εύκολου αγώνα με τους Pistons, αυτές οι ήττες που υπέστησαν στο υψηλότερο επίπεδο δεν πρέπει να ανησυχούν κανέναν φίλαθλο.

Ειδικά από τη στιγμή που τα Bad Boys δεν είναι πλέον τόσο “κακά” όσο υποδηλώνει το παρατσούκλι τους. Γιατί το Ντιτρόιτ υποφέρει από τις απουσίες των Ντιαλό, Γκραντ και πιο πρόσφατα του Λίβερς, ο οποίος υπέστη διάσειση πριν από λίγες ημέρες.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι Pistons έχουν κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους. Αλλά το πιο σημαντικό για την αποψινή αναμέτρηση είναι ότι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του ΝΒΑ δείχνουν ότι το Ντιτρόιτ έχει κατά μέσο όρο τα περισσότερα φάουλ που έχουν διαπραχθεί στο σύνολο του πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (23,4).

Αυτή η τάση για φάουλ απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους μπορεί να αποβεί η καταστροφή της ομάδας απόψε. Γιατί οι Sixers είναι μάστορες στο να δέχονται τέτοιου είδους δώρα!

Από τη γραμμή των ελεύθερων βολών, οι 76ers έβαλαν κατά μέσο όρο 21,7 πόντους στο αντίπαλο καλάθι στα έντεκα εν λόγω παιχνίδια – μόνο οι Knicks και οι Timberwolves σημείωσαν περισσότερους πόντους εδώ κατά μέσο όρο!

Υπήρξαν ήδη δύο μονομαχίες μεταξύ των Σίξερς και του Ντιτρόιτ αυτή τη σεζόν, και οι δύο πήγαν στη Φιλαδέλφεια. Η τελευταία από τις δύο, μια ήττα με 109-98 στις αρχές Νοεμβρίου, αποτελεί τη βάση για την πρόβλεψή μου για τους Pistons 76ers.

Γιατί αν και οι γηπεδούχοι είχαν ήδη πετύχει τότε μια καθαρή νίκη, οι συνθήκες δεν ήταν σίγουρα ιδανικές. Από την άλλη πλευρά, ο τραυματίας πλέον Τζέρεμι Γκραντ έδωσε ακόμα μάχη και μάλιστα αναδείχθηκε “Man of the Match” με 27 πόντους.

Η Φιλαδέλφεια, από την άλλη πλευρά, δεν είχε τη σημαντική αναβάθμιση του Τζέιμς Χάρντεν που έκανε τους “κυανόλευκους” μια πραγματική υποψήφια για τον τίτλο από τη λήξη της προθεσμίας ανταλλαγής. Η συμβολή του θα πρέπει τελικά να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες για τη νίκη!

Η επιτυχία των Πίστονς, που δεν έχουν ξεκάθαρο στόχο, εκτός ίσως από το να βγάλουν την κανονική περίοδο χωρίς περαιτέρω τραυματισμούς, διαπραγματεύεται στις αγορές γύρω στο 5,25.

Summary: Οι Pistons έχουν ήδη χάσει εννέα από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους στο ΝΒΑ – και όταν κέρδισαν, ήταν μόνο εναντίον ομάδων που βρίσκονται σήμερα εκτός των εννέα πρώτων.

Επιπλέον, ένας άλλος σημαντικός παίκτης, ο Λίβερς, αποχώρησε από τη σκηνή πριν από λίγες ημέρες λόγω διάσεισης – μια ομάδα όπως οι Σίξερς είναι απλά πολύ μεγάλη για τους Bad Boys αυτή τη στιγμή.

Ακόμα και με τον σούπερ σταρ τους Τζέρεμι Γκραντ, ο οποίος ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση τότε, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη δεύτερη ήττα τους στη σεζόν από τους Σίξερς τον Νοέμβριο. Απόψε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο με τον Τζέιμς Χάρντεν στην απέναντι πλευρά!

Η συμβουλή μου για τους Pistons Sixers: Η Φιλαδέλφεια κερδίζει με τουλάχιστον οκτώ πόντους διαφορά!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!