Προγνωστικά τένις σήμερα 30.03.2022 Πρόγραμμα αγώνων, προβλέψεις & προγνωστικά

Home » Προγνωστικά τένις σήμερα 30.03.2022 Πρόγραμμα αγώνων, προβλέψεις & προγνωστικά

Προγνωστικά τένις σήμερα – Αγώνας σήμερα 30.03.

Και ξαφνικά όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα! Έχουμε φτάσει πλέον στα προημιτελικά του Miami Open 2022, οπότε δεν θα βρείτε πολλούς αστέρες του τένις στους χώρους. Τα κορυφαία φαβορί των παρόχων αθλητικών στοιχημάτων; Δεν υπάρχουν πια όλοι τους!

Τουλάχιστον μία φορά τα γερμανικά χρώματα είναι ακόμα στη λίστα των συμμετεχόντων και είναι σαφές ότι ο Alexander Zverev θέλει απεγνωσμένα να μπει στην πρώτη τετράδα. Όσον αφορά τα φαβορί, ωστόσο, ο Daniil Medvedev και ο Carlos Alcaraz βρίσκονται μπροστά του.

Στο μονό των γυναικών, έχει ήδη υπάρξει ένα μπέρδεμα και γνωρίζουμε ότι οι εκπλήξεις είναι πιθανές σε καθημερινή βάση. Η Iga Swiatek ακολουθεί το δικό της δρόμο μέχρι στιγμής, η Naomi Osaka είναι επίσης εκπληκτικά δυνατή.

Στο wettfreunde.net θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη σημερινή Τετάρτη (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας της Πέμπτης) και θα επισημάνουμε τους αγώνες της ημέρας γαρνιρισμένους με τις κατάλληλες συμβουλές και αποδόσεις.

Tennis tips today – 30.03.2022 preview

Με μόνο οκτώ αστέρια να έχουν απομείνει και στις δύο πλευρές και με τους τελικούς να μην διεξάγονται πριν από το Σαββατοκύριακο, ο αριθμός των αγώνων φυσικά ελαχιστοποιείται. Τετάρτη βράδυ; Τότε μόνο ο Jannik Sinner και ο Francisco Cerundolo παίζουν ακόμα στην ανδρική ομάδα.

Μόλις τελειώσει αυτός ο αγώνας, περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να βγουν οι γερμανικές σημαίες. Ο Alexander Zverev έχει τον πιο δύσκολο αντίπαλο σε αυτό το Masters με τον Casper Ruud, αλλά εξακολουθεί να είναι σαφώς φαβορί.

Παρόμοια διαδικασία θα δούμε και στο μονό γυναικών. Η μονομαχία μεταξύ της Paula Badosa και της Jessica Pegula, στην οποία το φαβορί είναι η Ισπανίδα, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά την Τετάρτη.

Αν γυρίσουμε σελίδα τα μεσάνυχτα, το κορυφαίο φαβορί του τουρνουά, ο Iga Swiatek, κάνει ζέσταμα. Θα αντιμετωπίσει την Petra Kvitova, η οποία θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο ραντάρ σας λόγω της εμπειρίας της.

Tennis tips σήμερα: Πού είναι οι αγώνες στις 30.03.;

Οι αγώνες λιγοστεύουν. Στην πραγματικότητα καλό, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει πλέον παράλληλο παιχνίδι. Οι οκτώ καλύτεροι αγώνες των ανδρών μπορούν ακόμα να παρακολουθηθούν μέσω του Sky ή του SkyGo. Η παγκόσμια υπηρεσία streaming Tennis Channel έχει ακόμα μερικούς αγώνες στη γυναικεία διοργάνωση πριν την ανάδειξη της νικήτριας.

Tennis tips today 30.03.: Jannik Sinner – Francisco Cerundolo (21:05 Uhr)

Τι κάνει το νούμερο 103 της παγκόσμιας κατάταξης στα προημιτελικά του Μαϊάμι; Μάλλον λίγοι περίμεναν τον Francisco Cerundolo! Ο Αργεντινός παίζει πολύ καλά, αλλά τώρα έχει τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο τουρνουά.

Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους Tallon Griekspoor, Reilly Opelka (μετά από εγκατάλειψη), Gael Monfils και Francis Tiafoe, ειδικά τα πέντε games που έδωσε εναντίον του Monfils ήταν εντυπωσιακά. Τώρα θα παίξει τον Sinner για πρώτη φορά.

Ο Ιταλός είχε αρχικά πολλά προβλήματα στο να μπει καλά στο τουρνουά, παλεύοντας μέχρι να κερδίσει με 3 σετ τον Emil Rusuuvuori. Αφού κέρδισε επίσης τον Pablo Carreno Busta σε έναν κλειστό αγώνα, είχε φτάσει στο Μαϊάμι.

Στον γύρο των 16, αντιμετώπισε τον Νικ Κύργιο, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ενώ ο τελευταίος είχε να παλέψει με τα νεύρα του και τις ποινές του διαιτητή, ο 20χρονος Sinner Coll έμεινε στο παιχνίδι: 7-6, 6-3! Λογικά, είναι τώρα το κορυφαίο φαβορί με αποδόσεις 1,15 προς 5,00.

Η συμβουλή του ειδικού μας: 2:0 Sinner

Tennis tips today 31.03: Casper Ruud vs Alexander Zverev (03:00)

Alexander Zverev φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει καλά την πρόωρη αποχώρησή του από το Indian Wells. Ο 24χρονος θέλει οπωσδήποτε να φτάσει στα ημιτελικά του Μαϊάμι. Μετά τη νίκη του επί του Borna Coric στα τρία σετ, έχει βελτιωθεί αισθητά.

Πρώτα κέρδισε με 6-2, 6-2 τον Mackenzie McDonald, και στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει με 6-4, 6-4 τον Θανάση Κοκκινάκη. Δεν άφησε ούτε μία ευκαιρία για break, αν και το άφησε στους τέσσερις άσους. Ο Zverev έπαιξε με τον σημερινό του αντίπαλο τρεις φορές το 2021: Και κέρδισε τρεις φορές!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει χάσει σετ από τον Casper Ruud. Ο Νορβηγός, ωστόσο, φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια στο Μαϊάμι. Τρία παιχνίδια εναντίον του Henri Laaksonen, πέντε εναντίον του Alexander Bublik και επτά εναντίον του Cameron Norrie;

Τις κέρδισε όλες! Στους “16”, όμως, υπήρχε και μια μικρή νευρικότητα, επειδή ούτε το 60% του πρώτου του σερβίς δεν πήγαινε κατευθείαν πάνω από το φιλέ. Ο Zverev, που ευνοείται στο 1,30 έως 3,40, έχει σταθερά πάνω από 70% εδώ.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Over 20.5 παιχνίδια

Tennis tips σήμερα 30.03.: Paula Padosa – Jessica Pegula (19:00)

Στις γυναίκες, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην Paula Badosa αυτή την Τετάρτη. Το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, που απέτυχε να φτάσει στα ημιτελικά στο Indian Wells, θέλει να φτάσει στον τελικό στο Μαϊάμι.

Μέχρι στιγμής, οι ερμηνείες της είναι άψογες. Έχει νικήσει τις Marie Bouzkova, Yulia Putintseva και Linda Fruhvirtova χωρίς να χάσει σετ. Ωστόσο, οι απόλυτα κορυφαίες αντίπαλοι δεν ήταν ανάμεσά τους και δεν έχασε ούτε ένα σετ πριν τον αποκλεισμό της στο Indian Wells.

Η Jessica Pegula είχε παρόμοιο τουρνουά μέχρι στιγμής. Η Αμερικανίδα νίκησε πρώτα ξεκάθαρα τη συμπατριώτισσά της Sloane Stephens, πριν κερδίσει απευθείας την Elena Rybakina.

Η αντίπαλός της στη φάση των 16, Anhelina Kalinina, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τραυματισμένη μετά την απώλεια του πρώτου σετ με 0-6. Οι bookmakers προτιμούν την Paula Badosa, αλλά καθώς οι δύο παίκτριες δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ η μία την άλλη, είναι πιθανό να είναι κοντά.

Η συμβουλή του ειδικού μας: Win Padosa

Tennis tips σήμερα 31.03.: Petra Kvitova – Iga Swiatek (01:00 h)

Η ίδια βρισκόταν εκεί που βρίσκεται τώρα η επερχόμενη αντίπαλός της πριν από δέκα χρόνια. Όταν η Petra Kvitova συναντήσει την Iga Swiatek, θα είναι σαφές ότι πολλά έχουν αλλάξει στο γυναικείο τένις. Ο νεαρός Πολωνός ευνοείται σαφώς, με τα γραφεία στοιχημάτων να προσφέρουν 1,20 σε απόδοση 4,70.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Swiatek κάνει καταιγιστική πορεία σε αυτό το τουρνουά δεν αποτελεί έκπληξη. Η Victoria Golubic, η Madison Brengle και η Cori Gauff ήταν εντελώς χωρίς ελπίδα, κερδίζοντας μόνο εννέα παιχνίδια μεταξύ τους.
Η

Petra Kvitova είχε πολύ περισσότερα προβλήματα στους αγώνες της. Χρειάστηκε να παλέψει σκληρά στην ήττα της με 6-1, 3-6, 6-3 από την Clara Burel, η Lauren Davis και η Veronika Kudermetova ηττήθηκαν στη συνέχεια πιο καθαρά, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει τις ένδοξες μέρες της με τις εμφανίσεις της.

Αν και η Τσέχα παίζει εδώ και χρόνια, δεν έχει φτάσει ποτέ σε ημιτελικό στο Μαϊάμι. Θα τα καταφέρει απέναντι στη νικήτρια του Indian Wells; Οι στοιχηματικές εταιρείες είναι πολύ επιφυλακτικές.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Over 8.5 Games Set 1

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024