Προγνωστικά Τένις σήμερα 24.03.2022 Πρόγραμμα, Προβλέψεις & Προγνωστικά

Home » Προγνωστικά Τένις σήμερα 24.03.2022 Πρόγραμμα, Προβλέψεις & Προγνωστικά

Προγνωστικά Τένις σήμερα – Ματς σήμερα 24.03.

Νέα μέρα, νέα τύχη – στο Masters του Μαϊάμι, το ζητούμενο είναι να περάσουμε τον 1ο γύρο στους αγώνες ανδρών και γυναικών αυτή την Πέμπτη. Από γερμανικής πλευράς, μας έχουν ήδη δοθεί φως και σκιά.

Οι γυναίκες, ωστόσο, είναι ήδη ένα βήμα μπροστά, κάποιες από αυτές μονομαχούν ήδη στον 2ο γύρο. Η Angelique Kerber μπαίνει επίσης σήμερα στο τουρνουά, αλλά απέναντι σε μια εξαιρετικά δύσκολη αντίπαλο.

Όσοι περιμένουν την εμφάνιση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο, καθώς η έναρξη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Αλλά κάποιοι από τους συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν σήμερα ότι μπορούν να βασιστούν πάνω τους.

Οι πρώτοι αγώνες θα ξεκινήσουν το απόγευμα και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Αν δούμε το πρόγραμμα των αγώνων από την άποψη της θερινής ώρας Κεντρικής Ευρώπης, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για να παραπονεθούμε.

Tennis tips today – 24.03.2022 preview

Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί παίκτες που κάνουν την Πέμπτη συναρπαστική. Μεταξύ του Sebastian Korda και του Alejandro Davidovich Fokina προκύπτει από την αρχή ένας αγώνας στον οποίο και οι δύο θα άξιζαν να προχωρήσουν.

Τότε θα φανεί τι μπορεί να κάνει ο Jan-Lennard Struff. Ο αντίπαλός του Pedro Martinez είναι φαβορί, οπότε ο Struff θα πρέπει να παίξει το καλύτερό του τένις για να περάσει στον επόμενο γύρο.

Ο Daniel Altmaier βρίσκεται 100 θέσεις μπροστά από τον αντίπαλό του J.J. Wolf και εξακολουθεί να είναι το μικρό αουτσάιντερ! Σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, τα πράγματα είναι πιθανό να γίνουν ιδιαίτερα θερμά.

Για άλλη μια φορά, οι ελπίδες της Γερμανίας στηρίζονται στην Angelique Kerber στο μονό γυναικών. Στην αρχή είχε ένα walk-through, αλλά τώρα πρέπει να παίξει με τη Ναόμι Οσάκα. Η Γιαπωνέζα είναι το φαβορί, αλλά είναι επίσης λίγο αδύναμη αυτή τη στιγμή.

Ο Marton Fucsovics και ο Marcos Giron βρίσκονται, σύμφωνα με τους bookmakers, περίπου στο ίδιο επίπεδο. Αλλά μόνο ένας από αυτούς μπορεί να προχωρήσει και οι στοιχηματικές εταιρείες ποντάρουν περισσότερο στην Ουγγαρία.

Tennis tips σήμερα: Πού είναι οι αγώνες στις 24.03.;

Πού μπορώ να παρακολουθήσω το Miami Open; Το συνδρομητικό κανάλι Sky έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει όλους τους αγώνες και δεν λείπουν οι πληροφορίες για το ιστορικό είτε εδώ είτε μέσω του SkyGo. Για τις γυναίκες, ωστόσο, θα πρέπει να μεταβείτε στο παγκόσμιο κανάλι ροής Tennis Channel, το οποίο υπόκειται σε χρέωση.

Tennis tips today 24.03.: Sebastian Korda – Alejandro Davidovich Fokina (17:00)

Ο

Sebastian Korda θέλει να συνεχίσει την άνοδό του στην κορυφή του κόσμου φέτος. Ο νεαρός Αμερικανός έχει αποτύχει να νικήσει κορυφαία αστέρια μόνο σε πρόσφατα τουρνουά και παραλίγο να γονατίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Indian Wells.

Με ύψος σχεδόν δύο μέτρα, θέλει να επωφεληθεί και πάλι από το σερβίς του στον 1ο γύρο του Μαϊάμι. Το ντεμπούτο του στο Masters πέρυσι τον οδήγησε μέχρι τα προημιτελικά, όπου απέτυχε οριακά να νικήσει τον Andrey Rublev.

Πιθανότατα γι’ αυτό είναι το φαβορί για την Πέμπτη. Ο Alejandro Davidovich Fokina, ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμάται. Ο Ισπανός είναι εξίσου πειστικός τις τελευταίες εβδομάδες και, όπως και ο Korda, έχει χάσει μόνο από κορυφαία αστέρια.

Θα είναι μια μονομαχία των νέων αστέρων όταν η 21χρονη Korda θα συναντήσει την 22χρονη Fokina. Με αποδόσεις από 1,40 έως 3,00, οι bookmakers έχουν τοποθετηθεί εκπληκτικά ξεκάθαρα. Ίσως λίγο υπερβολικά σαφής;

Η συμβουλή των ειδικών μας: 2:1 Korda

Tennis tips today 24.03.: Pedro Martinez vs Jan-Lennard Struff (17:20)

Θα είναι τελικά επιτυχημένο αυτό το ταξίδι στις ΗΠΑ για τον Jan-Lennard Struff; Οι τελευταίες εβδομάδες σίγουρα δεν ήταν. Στο Indian Wells απέτυχε στον 1ο γύρο από τον John Millman, στο Phoenix τελείωσε μετά τον πρώτο αγώνα με τον Mats Moraing.

Στην πραγματικότητα, δεν έχει υπάρξει τουρνουά φέτος στο οποίο ο Γερμανός να έχει καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της έναρξης. Ακόμη και στο Davis Cup, έχασε τον αγώνα του στο μονό από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο, κάτι που ευτυχώς δεν είχε σημασία στο τέλος.

Ο αντίπαλός του, ο Pedro Martinez, αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα το 2022. Πήρε τον τίτλο στο Σαντιάγο της Χιλής και οι αντίπαλοι από τους οποίους έχασε στα άλλα τουρνουά ήταν όλοι τους δυνατοί.

Παρεμπιπτόντως, η μοναδική απευθείας μονομαχία έλαβε χώρα στο US Open 2020. Στον πρώτο γύρο, ο Struff κέρδισε ξεκάθαρα στα τρία σετ, μια τόσο ξεκάθαρη επιτυχία την Πέμπτη θα ήταν έκπληξη για το ρόλο του αουτσάιντερ.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Over 20.5 παιχνίδια

Tennis tips σήμερα 24.03: Daniel Altmaier – J.J. Wolf (17:20 h)

Καθώς λοιπόν ο Struff δεν μπορούσε να πείσει, κάποιος άλλος μπήκε στη θέση του. Ο Daniel Altmaier θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο Μαϊάμι. Ο 23χρονος έφτασε μέχρι τον τελικό στο Φοίνιξ, χάνοντας οριακά από τον Denis Kudla.

Ο Altmaier είχε ήδη προσελκύσει την προσοχή στα προηγούμενα τουρνουά και ξεχώριζε ιδιαίτερα για τα μαχητικά, κοντινά αποτελέσματά του. Παρ’ όλα αυτά: Είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ στον τρέχοντα γύρο του.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός του J.J. Wolf είναι πολύ πίσω του στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Αμερικανός είναι, δυστυχώς από γερμανικής πλευράς, επίσης σε κορυφαία φόρμα. Πέρασε εύκολα τις προκριματικές εξετάσεις στο Μαϊάμι.

Στο Φοίνιξ, παραλίγο να συναντήσει τον Altmaier, αλλά απέτυχε να νικήσει τον τελικό νικητή Denis Kudla λίγο πριν. Ακόμα και ο Roberto Bautista Agut αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα απέναντι στον νεαρό πριν από μερικές εβδομάδες.

Η συμβουλή του ειδικού μας: Victory Altmaier

Tennis tips today 24.03.: Naomi Osaka – Angelique Kerber (18:20 Uhr)

Πρώτα ένας περίπατος και μετά η μεγάλη μονομαχία, μπορεί να πάει καλά; Η Angelique Kerber είναι ξεκούραστη, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσει τη Naomi Osaka. Αλλά με ρεκόρ 4:1, την τρομάζει πραγματικά αυτό;

Η Γερμανίδα μπαίνει στον αγώνα ως αουτσάιντερ, παρόλο που η Οσάκα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετά από πολλούς τραυματισμούς, διαλείμματα και ψυχολογικά προβλήματα, το πρώην Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης επέζησε από τον πρώτο γύρο της.

Αλλά η νίκη της με 6-3, 6-4 επί της Astra Sharma έδειξε ότι απέχει πολύ από το να επιστρέψει στον παλιό της εαυτό. Στο Indian Wells είχε ήδη αποτύχει στον 2ο γύρο, ήταν η επιστροφή της μετά το εξίσου απογοητευτικό Australian Open.

Παρεμπιπτόντως, ούτε η Κέρμπερ ούτε η Οσάκα έχουν φτάσει σε τελικό στο Μαϊάμι μέχρι στιγμής, ενώ η τελευταία απευθείας μονομαχία μεταξύ των δύο ήταν πριν από τρία και πλέον χρόνια.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Κερδίστε την Οσάκα

Tennis tips today 24.03.: Marton Fucsovics – Marcos Giron (19:50)

Το νούμερο 55 συναντά το νούμερο 52, ποιον θα προτιμήσετε; Ο Marton Fucsovics θέλει επιτέλους να πανηγυρίσει ξανά μετά τις ήττες του στον πρώτο γύρο στο Ντουμπάι και το Indian Wells, αλλά με τον Denis Shapovalov και τον Mackenzie Mcdonald δεν είχε ούτε αυτός εύκολους αντιπάλους.

Ο περσινός 3ος γύρος στο Μαϊάμι είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, αλλά και αυτός έλαβε ένα walk-through ακριβώς στην αρχή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Marcos Giron δεν είναι ένας απλός παίκτης.

Ο Αμερικανός έδειξε πολύ δυνατός στο Abierto, όπου κέρδισε τον Pablo Carreno Busta και δεν ήταν επίσης εντελώς χωρίς πιθανότητες απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ωστόσο, αποκλείστηκε απευθείας από τον Lorenzo Musetti στο Indian Wells.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους και οι μπουκμέικερς έχουν τον Ούγγρο ελαφρώς μπροστά. Παρεμπιπτόντως, ο Ζιρόν επιβίωσε στον πρώτο γύρο του Μαϊάμι απέναντι στο νούμερο 53 της παγκόσμιας κατάταξης το 2021. Ο Fucsovics βρίσκεται τώρα στην 55η θέση, είναι αυτό καλός οιωνός;

Η συμβουλή του ειδικού μας: Win Fucsovics

Tennis tips tonight 25.03: Anett Kontaveit – Ann Li (01:00 h)

Απόψε, ένας κορυφαίος “αναβάτης του τρενάκι του λούνα παρκ” μπαίνει στη δράση του τουρνουά με την Anett Kontaveit. Μια θέση στον τελικό της Ντόχα, μια έξοδος στον δεύτερο γύρο του Indian Wells – ποια πλευρά του νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης θα δούμε στη μονομαχία με την Αν Λι;

Οι μπουκμέικερς είναι ομόφωνοι: ο Εσθονός είναι το μεγάλο φαβορί με αποδόσεις γύρω στο 1.20. Η μονομαχία με την Αμερικανίδα είναι καινούργιο έδαφος, αλλά μια ματιά στην κατάταξη της WTA καθιστά σαφή την αρχική θέση.

Ως νούμερο 65, η Li Na είναι 58 θέσεις χαμηλότερα από την Kontaveit. Επομένως, η πρόβλεψή μας είναι σαφής.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Νίκη της Kontaveit 2:0

Tennis tips tonight 25.03: Federico Delbonis – Andy Murray (01:00)

Στους άνδρες, ο Federico Delbonis και ο Andy Murray αγωνίζονται στη νυχτερινή περίοδο. Αν είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεσαι τόσο πολύ ύπνο όταν μεγαλώνεις, τότε μπορούμε να περιμένουμε έναν συναρπαστικό αγώνα. Η μονομαχία θα είναι αγώνας άνω των 30 ετών, επειδή ο Delbonis είναι 31 ετών, ο Murray τρία χρόνια μεγαλύτερος.

Ο Ιταλός βρίσκεται σχεδόν 50 θέσεις μπροστά από τον Βρετανό στην κατάταξη της ΑΤΡ, αλλά η 85η θέση του είναι αρκετά εντυπωσιακή λόγω του ιστορικού του τραυματισμού και της επιστροφής του.
Εξάλλου, ο Murray ήταν ήδη εκτός των 200 κορυφαίων και κοντά στο τέλος της καριέρας του. Στο Μαϊάμι, είναι μέσα στο παιχνίδι χάρη σε μια wildcard.

Παρόλα αυτά, είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ απέναντι στην Iga Swiatek με απόδοση 4,20 προς 1,15. Η Πολωνή, 16 χρόνια νεότερη από την αντίπαλό της, έφτασε επίσης στον πρώτο της προημιτελικό στο ΑΟ. Γι’ αυτό κέρδισε το Γαλλικό Όπεν το 2020.

Θα πρέπει να αναφερθεί, ωστόσο, ότι ο Delbonis βρίσκεται στην 38η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, η τελευταία του ήττα ήταν από τον Nick Kyrgios πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Delbonis κέρδισε τη μοναδική του συνάντηση με τον Murray πριν από έξι χρόνια με μικρή διαφορά 6:4, 6:7 και 7:6.

36 παιχνίδια, δεν αναμένεται σίγουρα ένας εξίσου μακρύς αγώνας. Με τον Delbonis να έχει 13 αγώνες χωρίς νίκη σε εξωτερικά σκληρά γήπεδα και τον Murray να έχει χάσει μόνο έναν από τους επτά αγώνες του πρώτου γύρου φέτος, δεν θα πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βρετανός θα προχωρήσει γρήγορα.

Η συμβουλή των ειδικών μας: Κάτω από 20,5 παιχνίδια

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024