McDonald – Koepfer Συμβουλή Τένις Miami Open 2022

Home » McDonald – Koepfer Συμβουλή Τένις Miami Open 2022

ATP Masters στο Μαϊάμι, 1ος γύρος, Τετάρτη, 23.03.2022

Το Μαϊάμι ονειρεύεται έναν Αμερικανό νικητή στο παγκοσμίου φήμης Masters – ρεαλιστική επιθυμία; Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Indian Wells από τον Taylor Fritz, οι προσδοκίες των θεατών είναι υψηλές.

Η Μακένζι ΜακΝτόναλντ δεν είναι αναμφίβολα μια από τις παίκτριες που αναμένονται στην κορυφή, αλλά ο τοπικός ήρωας θέλει να κάνει την έκπληξη. Από γερμανικής πλευράς, ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν ακριβώς επιθυμητό. Διαβάστε τη συμβουλή μου McDonald Koepfer για να μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής στο τέλος

Πριν από ένα χρόνο, οι φίλοι του τένις περίμεναν μάταια τα μεγαλύτερα ονόματα να παίξουν στον τελικό του Μαϊάμι. Με τον Hubert Hurkacz και τον Jannik Sinner, δύο μεγάλες συγκινήσεις τα κατάφεραν στο τέλος.

Ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή το 2022; Ο Mckanzie McDonald μπορεί να είναι μόνο ένα από τα αουτσάιντερ, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει δείξει γιατί η τρέχουσα 54η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη δεν πρέπει να είναι το τέλος του δρόμου.

Στο Indian Wells κέρδισε τον Marton Fucsovics, αργότερα έχασε από το παιδί-θαύμα Carlos Alcaraz. Νωρίτερα στο Ντουμπάι, είχε κερδίσει σε δύο σετ τους Aslan Karatsev και Filip Krajinovic. Πήρε ένα σετ από τον Andrey Rublev, αλλά και πάλι αποκλείστηκε στα προημιτελικά

Μόλις 1.78μ. ύψος, ο McDonald κάνει την τρίτη του εμφάνιση στο κυρίως ταμπλό του Miami Masters, περνώντας δύο φορές τον 1ο γύρο. Το 2019, ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά, και πριν από ένα χρόνο από τον John Isner.

Με άλλα λόγια, εναντίον παικτών που είναι σαφώς ανώτεροι από την κατηγορία του Dominik Koepfer. McDonald και Koepfer δεν έχουν συναντηθεί ακόμη σε αγώνα κυρίως ταμπλό, οπότε θα ζήσουμε μια πραγματική πρεμιέρα την Τετάρτη

Ο Dominik Koepfer έφυγε χωρίς νίκη πριν από ένα χρόνο, όταν έχασε από τον Γάλλο Hugo Gaston σε δύο σετ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν καν στο top 150 εκείνη την εποχή.

Για τον 27χρονο, το Miami Open θα είναι μόλις το τέταρτο τουρνουά του το 2022. Στο Australian Open, έδειξε ελκυστικές εμφανίσεις όταν έχασε 4-6, 3-6, 5-7 από τον Reilly Opelka στον 2ο γύρο.

Πριν από μερικές εβδομάδες στο Indian Wells, θα μπορούσε να είχε προχωρήσει έναν ή δύο γύρους με ελαφρώς ευκολότερους αντιπάλους. Ο Benoit Paire ηττήθηκε με 2-6, 7-5, 6-4, ενώ απέναντι στον Andrey Rublev ο Γερμανός έχασε τον δύσκολο αγώνα με 5-7, 4-6.

Αν μπορέσει να επαναλάβει αυτή την επίδοση απέναντι στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, κάτι είναι εφικτό. Ίσως βοηθήσει τον 64ο παίκτη στον κόσμο το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να αντισταθμίσει το μειονέκτημα μεγέθους που συχνά υπάρχει, καθώς και ο ίδιος είναι ένας από τους μικρότερους παίκτες με ύψος 1.80μ.

My McDonald Koepfer Tip

Αν και ο Dominik Koepfer έχει δείξει αρκετά θετικές εμφανίσεις φέτος, δεν μπόρεσε να κερδίσει αρκετούς από τους κλειστούς αγώνες στο τέλος. Στο Μαϊάμι, έχει τώρα να αντιμετωπίσει άμεσα έναν ισχυρό αντίπαλο.

Μπορώ λοιπόν να φανταστώ ότι οι δύο τους θα έχουν μια στενή, παρατεταμένη ανταλλαγή χτυπημάτων και γι’ αυτό στοιχηματίζω:

Βλέπουμε περισσότερα από 22,5 παιχνίδια!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024