Προγνωστικά Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν – 20/03/2022 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν – 20/03/2022 Bundesliga

VfL Wolfsburg – Bayer Leverkusen

Η 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα είναι γεγονός και ένα από τα παιχνίδια που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι στο τέλος αυτής της αγωνιστικής είναι το Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν. Και οι δύο ομάδες έφυγαν με ήττα από την τελευταία αγωνιστική και έτσι τόσο οι Λύκοι όσο και η Λεβερκούζεν βρίσκονται υπό πίεση. Στα χαρτιά, βλέπουμε τη Βέρκελφ με ελαφρύ προβάδισμα, αλλά μπορείτε να μάθετε ποιος πιστεύουμε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στο προγνωστικό μας Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν.

Αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον πίνακα πριν από αυτόν τον αγώνα, θα δούμε ότι οι Λύκοι κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι μπορεί να είναι με την μέχρι τώρα απόδοσή τους. Οι Κάτω Σάξονες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 12η θέση με 31 βαθμούς και αυτό απλά δεν μπορεί να είναι η φιλοδοξία των Λύκων. Οι επερχόμενοι αντίπαλοί τους από τη Λεβερκούζεν, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερη θέση. Παρά την ήττα με 0:1 από την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπάγερ εξακολουθεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Το προβάδισμα έναντι της RB Leipzig, ωστόσο, είναι μόνο ένας βαθμός.

Wolfsburg – Leverkusen Πληροφορίες

– Ημερομηνία & ώρα: 20.03.2022, στις 17:30.
– Τόπος διεξαγωγής: Wolfsburg, Volkswagen Arena
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 27η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: DAZN

Έντυπο και έλεγχος υπολοίπου του Wolfsburg

Δεν έχει καμία σημασία αν η Βόλφσμπουργκ θα ανέβει άλλη μια ή δύο θέσεις στον πίνακα ή αν θα πρέπει να κοιτάξει προς τα κάτω, κανείς δεν μπορεί να είναι πραγματικά ικανοποιημένος με τη φετινή σεζόν για τους φιλόδοξους Κάτω Σαξόνες. Η κίνηση για τον Μαρκ φαν Μπόμελ αποδείχθηκε λάθος και το μέλλον του προπονητή Φλόριαν Κόφφελντ δεν είναι καθόλου σίγουρο. Η πρόωρη αποχώρηση στη φάση των ομίλων του Champions League σε έναν απόλυτα εφικτό όμιλο και στη συνέχεια η απόδοση στην Bundesliga, τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν επίσης υπερβολικά ασυνεπείς. Από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, σημειώθηκαν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ολόκληρη η ομάδα υπό έλεγχο

Αγώνες όπως η ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 3-2 από την Sport-Club μπορεί να μην είχαν χαθεί από τη Γουλβς την περασμένη σεζόν; Γιατί; Επειδή απλά είχαν το μομέντουμ με το μέρος τους. Αυτή τη σεζόν, τα πράγματα έχουν πάει λίγο στραβά και ειδικά στην επίθεση, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Με 29 γκολ, η VfL συγκαταλέγεται στο πιο αδύναμο τρίτο σε ολόκληρη την Bundesliga. Με παίκτες όπως ο Kruse, ο Nmecha και οι συνεργάτες του, αυτό είναι πραγματικά ανεξήγητο. Μπορούμε να είμαστε περίεργοι να δούμε αν η δική τους επίθεση θα απογοητεύσει και πάλι απέναντι στη Λεβερκούζεν.

Wolfsburg facts & analysis

– Ο τελευταίος αγώνας χάθηκε με 2:3
– Επί του παρόντος μόνο στην 13η θέση
– Μόνο 29 γκολ σημειώθηκαν

Έντυπο & προμήθεια Leverkusen; έλεγχος υπολοίπου

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την Werkself από το Λεβερκούζεν αυτή τη στιγμή. Η Bayer υπέστη πρόσφατα τρεις συνεχόμενες ήττες. Ωστόσο, οι οπαδοί της δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι κινδυνεύει η πρόκρισή της στην πρώτη κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, η Λεβερκούζεν θα πρέπει να φροντίσει να κερδίσει επιτέλους ένα ακόμη παιχνίδι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί των βασικών παικτών. Πρώτα τραυματίστηκε ο Patrik Schick και στη συνέχεια ο Florian Wirtz την τελευταία αγωνιστική.

Ποιος θα αντικαταστήσει τους σούπερ σταρ;

W

Ο Φλόριαν Βιρτς και ο Πάτρικ Σικ έχουν συνολικά 27 γκολ και δέκα ασίστ. Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο θα δυσκολευόταν να αντικαταστήσει αυτούς τους αριθμούς. Είδαμε πόσο βαριά είναι η απώλεια αυτών των δύο παικτών στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπέργκαμο. Κόντρα στους Λομβαρδούς, η Μπάγερ έχασε τελικά με 0:1 και η ομάδα της Λεβερκούζεν έχασε πλήθος ευκαιριών. Επομένως, στο τέλος, η εξάλειψη ήταν επίσης σωστή. Μέχρι να επιστρέψει ο Σικ, ο Αζμούν μάλλον θα κάνει τη δουλειά στην επίθεση. Ο Παουλίνιο θα πρέπει να παίξει στο κέντρο.

Leverkusen facts & analysis

– 3 υποχρεωτικές ήττες στη σειρά
– 2 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος
– Αυτή τη στιγμή στην 3η θέση

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση στις 18 Μαρτίου 2022


Η

VfL Wolfsburg πιθανότατα θα παίξει με 3-4-2-1 στον επερχόμενο αγώνα. Στην επίθεση, ο νεοφερμένος Wind θα μπορούσε να παίξει ξανά. Ο Κρούζε θα πρέπει να έχει και πάλι όλη την ελευθερία στο δεκάρι. Οι Schlager και Arnold θα κλείσουν το κέντρο. Οι επερχόμενοι αντίπαλοι από τη Λεβερκούζεν θέλουν να πετύχουν με ένα κλασικό 4-2-3-1. Ο Azmoun αναμένεται να αντικαταστήσει και πάλι τον τραυματία Schick.

Wolfsburg – Leverkusen άμεση σύγκριση & στατιστικά

Και οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μία την άλλη 53 φορές μέχρι στιγμής και η άμεση σύγκριση είναι αρκετά ισορροπημένη. Η Λεβερκούζεν έχει κερδίσει 23 φορές, η Βόλφσμπουργκ 21 και οι δύο ομάδες έχουν μοιραστεί τους βαθμούς οκτώ φορές.

– Και οι δύο ομάδες έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα.
– Κατά μέσο όρο η VfL Wolfsburg σκοράρει 1.4 γκολ εναντίον της Bayer Leverkusen και η Bayer Leverkusen σκοράρει 0.6 γκολ εναντίον της VfL Wolfsburg
– Ο νικητής της τελευταίας αναμέτρησης ήταν η VfL Wolfsburg
– Η VfL Wolfsburg έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα 6 τελευταία παιχνίδια της

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!