Αποδόσεις στοιχήματος Μονακό – PSG

Home » Αποδόσεις στοιχήματος Μονακό – PSG

αποδόσεις στοιχήματος, προγνωστικά για AS Monaco – Paris St. Germain ➔ Coupe de France, Τετάρτη, 19.05.2021 στις 21:15.

Θα μπορούσε το ποδόσφαιρο στη Γαλλία να είναι πιο συναρπαστικό αυτή τη στιγμή; Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε έναν συγκλονιστικό τελικό για τον τίτλο μεταξύ της Λιλ και της Παρί. Μια ομάδα έχει ακόμη ελπίδες για το νταμπλ.

Την Τετάρτη (20:45) ακολουθεί ο τελικός του Coupe de France. Είναι ο τέλειος τελικός, με τις δύο καλύτερες επιθετικές ομάδες της χώρας να μάχονται για τη νίκη. Διαβάστε τα πάντα για τις πιθανότητες νίκης στο προγνωστικό μου Μονακό PSG.

Η AS Μονακό έχασε οριακά το πρωτάθλημα, αλλά μια δεύτερη ευκαιρία για τίτλο περιμένει τώρα στο κύπελλο. Μετά από μια καταπληκτική σεζόν συνολικά, θα ήταν πολύ άσχημο αν η ομάδα του Νίκο Κόβατς έπρεπε να τελειώσει τη σεζόν χωρίς να πανηγυρίσει.

Δεύτερη, τρίτη ή τέταρτη, η τελική κατάταξη στη Ligue 1 θα κριθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι Μονεγάσκοι επιστρέφουν στον τελικό του Coupe de France για πρώτη φορά από το 2010.

Έντεκα χρόνια πριν, ο τελικός είχε χάσει οριακά με 1-0 μετά από παράταση από το Παρίσι. PSG; Ο ίδιος αντίπαλος περιμένει τη Μονακό το 2021. Έχουν περάσει ακριβώς 30 χρόνια από την τελευταία φορά που η AS βρέθηκε στην κορυφή.

Φυσικά, θα ήθελαν έναν πιο εύκολο αντίπαλο στον τελικό, αλλά η αυτοπεποίθηση θα πρέπει να είναι ακόμα υψηλή. Επίσης, επειδή η Μονακό κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με την αρχική ομάδα στο πρωτάθλημα: 2:0 και 3:2 – έρχεται τώρα η τρίτη νίκη;

Γκρενόμπλ (1:0), Νις (2:0), Μετς (5:4 n.E.), Λυών (2:0) και Ρουμίλι( 5:1) – αυτός ήταν ο δρόμος της Μονακό προς τον τελικό. Φέτος, οι Μονεγάσκοι έχουν χάσει μόλις δύο παιχνίδια. Τι σημασία έχει το γεγονός ότι οι τρεις πρόσφατες νίκες της απέναντι στη Ρεν, τη Ρεμς και την Ανζέ ήταν πολύ κοντά;

Όποιος πάει μόνο τέσσερις φορές χωρίς γκολ όλη τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσειςκαι βάζει πέντε φορές δίχτυα απέναντι στην PSG, προφανώς μπορεί να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του κυπέλλου. Με τον Wissam Ben Yedder, όλα είναι πιθανά. Ο Γάλλος συνεχίζει να σκοράρει και να σκοράρει και να σκοράρει.

Δέκα γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, τρία στα δύο τελευταία παιχνίδια κυπέλλου – είναι η εγγύηση της Μονακό για τη νίκη. Αν και οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη νικήσει δύο φορές την Παρί, οι μπουκ δεν τους πιστεύουν. Στην Bet365, οι αποδόσεις φτάνουν ακόμη και το 4,50.

Όλα ή τίποτα – μέσα σε λίγες ημέρες, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποφασίσει αν η σεζόν 2020/21 θα εξελιχθεί σε καταστροφή ή θα τελειώσει τελικά με μια συμφιλιωτική νότα. Στο πρωτάθλημα, ο τελικός έχει να κάνει με την ελπίδα για ένα στραβοπάτημα της Λιλ.

Η PSG βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους. Αλλά πριν από αυτή την απόφαση, ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου. Έτσι, αν όλα πάνε καλά, το διπλό είναι στο τέλος. Αν κάτι πάει στραβά, δεν υπάρχει κανένας τίτλος. Το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι βρίσκονται στον τελικό οφείλεται στα νεύρα τους.

Στην πραγματικότητα, όλα πήγαν καλά στο Coupe de France. 1-0 εναντίον της Καέν, 3-0 εναντίον της Μπρεστ, 3-0 εναντίον της Λιλ και 5-0 εναντίον της Ανζέ – τέσσερα παιχνίδια, χωρίς γκολ. Στη συνέχεια ήρθε ο ημιτελικός με τη Μονπελιέ, όπου ο Νεϊμάρ και οι συνεργάτες του ήταν φυσικά το ξεκάθαρο φαβορί.

Στο τέλος ήταν 2-2 μετά την παράταση, τα πέναλτι έπρεπε να αποφασίσουν. Εδώ, ο παρείσακτος αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί την ήττα του. Η πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του κυπέλλου πήγε καλά με νίκη 4-0 επί της Ρεμς.

Για άλλη μια φορά, έγινε σαφές πόσο πολύ εξαρτάται η PSG από τον Κιλιάν Εμπαπέ. Στο κύπελλο έχει σκοράρει δύο φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια, ενώ στο πρωτάθλημα είναι επίσης σταθερά πανηγυρικός εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Συμμετείχε επίσης δύο φορές στην ήττα με 3-2 από τη Μονακό στο πρώτο παιχνίδι.

Mbappe και Ben Yedder, αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να λύσουν τον τελικό μεταξύ τους. Παρεμπιπτόντως, αν ποντάρετε σε θρίαμβο της PSG, δεν θα έχετε τις υψηλότερες αποδόσεις στοιχήματος. Περισσότερο από 1,40 δεν υπάρχει.

Την Τετάρτη υπάρχουν δύο απόλυτα κορυφαίες ομάδες που παλεύουν για το κύπελλο. Αν τα ποδοσφαιρικά γραφεία στοιχημάτων έχουν τον τρόπο τους, η PSG θα θριαμβεύσει στο τέλος. Οι αποδόσεις είναι εκπληκτικά χαμηλές για το γεγονός ότι η AS μπορεί να κερδίσει δύο φορές στη Ligue 1.

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024