Μπρούκλιν Νετς – Σέλτικς Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 25.02.2022

Home » Μπρούκλιν Νετς – Σέλτικς Συμβουλή, Προγνωστικά & Αποδόσεις NBA 25.02.2022

NBA 2021/22 την Παρασκευή, 25.02.2022

Κατά τη σύντομη διακοπή των All-Star, όλες οι ομάδες πήραν μια σύντομη ανάσα – και οι Brooklyn Nets την είχαν απόλυτη ανάγκη. Ωστόσο, αμφιβάλλω αν οι Νεοϋορκέζοι μπόρεσαν να ανακάμψουν πολύ από τα προβλήματά τους.

Στην συμβουλή μου για τους Nets Celtics, υποθέτω λοιπόν ότι οι C’s θα μπορέσουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους επί των ασπρόμαυρων πριν από μερικές εβδομάδες. Ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχουν μια πολύ πιο αδύναμη αρχική πεντάδα όσον αφορά το προσωπικό.

Θα μπορούσε να είναι ίσως η πιο κυρίαρχη ομάδα του ΝΒΑ όλων των εποχών, αλλά πλέον είναι σαφές ότι όχι μόνο δεν θα βγει τίποτα, αλλά ότι η σεζόν των Νετς μπορεί να έχει ήδη τελειώσει! Επειδή η εσωτερική ειρήνη συνεχίζει να κρέμεται στραβά.

Τουλάχιστον λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας ανταλλαγής, το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης συνειδητοποίησε ότι ήταν απαραίτητο να αποχωρήσει ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο σούπερ σταρ, ο οποίος έκτοτε έφυγε για τους Σίξερς, ήταν πηγή προβλημάτων για τους ασπρόμαυρους.

Για το “μούσι”, οι Νετς πήραν τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος, όπως και ο σέντερ τους Κέβιν Ντουράντ, είναι τραυματίας μέχρι νεωτέρας και επομένως σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος στο πρώτο παιχνίδι μετά το All-Star Break κόντρα στους Σέλτικς.

Αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται! Δεδομένου ότι πρόκειται για εντός έδρας παιχνίδι, ο Kyrie Irving δεν θα μπορέσει να παίξει για το Μπρούκλιν λόγω της απροθυμίας του να εμβολιαστεί, σύμφωνα με τη διάταξη της πόλης της Νέας Υόρκης.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του έμψυχου δυναμικού πριν από αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν ακριβώς η ίδια με εκείνη της 9ης Φεβρουαρίου, όταν είχε ήδη υπάρξει μια απευθείας αναμέτρηση, στην οποία η Βοστώνη επικράτησε με 126:91. Παρόμοια εξέλιξη αναμένεται και στη ρεβάνς.

Ειδικά από τη στιγμή που οι Σέλτικς βρίσκονται σε ανοδική πορεία και κατάφεραν να κάνουν κάποιες καλές συμφωνίες στο trade deadline. Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχει ομάδα του ΝΒΑ που να μπήκε στο All-Stark-Break με τόσο καλό ρεκόρ: 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια!

Δεν υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι οι Nets μπορούν να συμμαζευτούν – το αντίθετο μάλιστα. Μετά τον Χάρντεν, τώρα φαίνεται ότι και ο Ίρβινγκ θέλει να μεταγραφεί. Μάλιστα, ο πόιντ γκαρντ θα μπορούσε επίσης να τραβήξει την επιλογή παίκτη λόγω της κατάστασης εμβολιασμού του και να αποχωρήσει σύντομα από το franchise.

Όλα αυτά προκαλούν αναταραχή στο εσωτερικό μιας ομάδας που είναι μόνο λίγο καλύτερη από το μέσο όρο από άποψη ποιότητας λόγω των απουσιών και των μεταγραφικών αιτημάτων των σούπερ σταρ της – παρόλα αυτά, εταιρείες στοιχημάτων όπως η Bet365 εξακολουθούσαν να διαπραγματεύονται το Μπρούκλιν ως φαβορί για τον τίτλο στην αρχή της σεζόν.

Αυτό που απομένει είναι μια αρχική πεντάδα που διαθέτει νεαρά στοιχεία με τη μορφή του Κέσλερ Έντουαρντς, ο οποίος σπαταλιέται. Είναι μόλις 21 ετών, έχει μετακινηθεί στο αρχικό σχήμα λόγω στεγανότητας και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε πέντε από τις τελευταίες οκτώ εξόδους του!

Ένας Αντρέ Ντράμοντ στη θέση του σέντερ, όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τους Ουίζαρντς, επίσης δεν είναι αυτό που ήλπιζαν οι φίλοι των Νετς! Αυτό συμβαίνει επειδή ο τελευταίος είναι μόνο η τρίτη, αν όχι η τέταρτη επιλογή σε αυτή τη σημαντική θέση.

Εν ολίγοις: η Βοστώνη ξεκινάει σε καλύτερη κατάσταση και είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Με μέσο όρο 25,7 πόντους, ο Jayson Tatum είναι ο στυλοβάτης του παιχνιδιού των C’s και ένας παίκτης στον οποίο οι Nets δεν είχαν ήδη απάντηση στην τελευταία αναμέτρηση (19 πόντοι).

Η ουσία είναι ότι το Μπρούκλιν έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του ΝΒΑ απέναντι στη Βοστώνη, αλλά όλες αυτές οι νίκες χρονολογούνται πριν από την αλλαγή του έτους, όταν οι “ασπρόμαυροι” ήταν σε πλήρη ισχύ και σε πορεία προς τον τίτλο.

Πάντως, η σεζόν εξελίσσεται κατά τα άλλα σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ η πορεία των C’s δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βοστώνη είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα, με χαμηλές αποδόσεις γύρω στο 1.53.

Συμπεράσματα: Αν έπρεπε να συγκρίνω τους Nets με ένα πλοίο, θα τους είχα συγκρίνει με τον Τιτανικό πριν από λίγους μήνες! Αλλά όπως και στο πραγματικό κρουαζιερόπλοιο, οι επιβάτες αποχωρούν – κυρίως ο Harden και πιθανώς σύντομα ο Irving.

Το Μπρούκλιν έχει χάσει τα δώδεκα από τα δεκατέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο ΝΒΑ και πρέπει να καλύψει τις κενές θέσεις του με παίκτες που απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ασπρόμαυρων. Στην πραγματικότητα, η κατάσταση του προσωπικού είναι η ίδια όπως και στην τελευταία μονομαχία με τη Βοστώνη.

Στις αρχές Νοεμβρίου, οι C’s νίκησαν τους Νεοϋορκέζους με 126-91 και κατέστησαν έτσι σαφές γιατί οι “πρασινολευκοί” πρέπει να συγκαταλέγονται στις ομάδες των πλέι οφ.

Η συμβουλή μου για τους Nets Celtics: Νίκη των C’s με χάντικαπ -7!

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024