Προγνωστικά Φράιμπουργκ – Μάιντς – 12.02.2022 Bundesliga

Home » Προγνωστικά Φράιμπουργκ – Μάιντς – 12.02.2022 Bundesliga

SC Freiburg vs. Mainz

Η υψηλότερη γερμανική κατηγορία ολοκληρώνει την επόμενη αγωνιστική της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε ετοιμάσει και τα επόμενα προγνωστικά της Bundesliga για εσάς. Ένα από τα παιχνίδια που οι συντάκτες μας περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία είναι η αναμέτρηση μεταξύ της SC Freiburg και της FSV Mainz 05. Και οι δύο σύλλογοι έχουν περάσει μια πραγματική διαφημιστική εκστρατεία από το τέλος της περασμένης σεζόν και την αρχή της φετινής σεζόν. Ως αποτέλεσμα, έχουν κερδίσει μεγάλη συμπάθεια στον γερμανικό ποδοσφαιρικό κόσμο, γεγονός που αυξάνει φυσικά τον ενθουσιασμό για αυτή την αναμέτρηση. Μάθετε ποιος έχει το προβάδισμα σε αυτή την αναμέτρηση και ποια στοιχήματα είναι τα πιο κερδοφόρα στο προγνωστικό μας για το Φράιμπουργκ – Μάιντς.

Μετά την καταιγιστική πορεία προς τις θέσεις του Champions League της SC Freiburg στην αρχή της σεζόν, ο θόρυβος υποχώρησε κάπως και η διάθεση των Breisgauer επέστρεψε στην κανονικότητα. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πολύ δυνατή πέμπτη θέση, η οποία θα σήμαινε την είσοδο στο Europa League. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για την MSV Mainz. Πήρε μαζί της την περσινή πορεία στην τρέχουσα σεζόν και έτσι απέφυγε να εμπλακεί ξανά στη μάχη του υποβιβασμού. Με τους 30 βαθμούς που έχουν τώρα, απέχουν επίσης οκτώ βαθμούς από αυτό.

Freiburg – Mainz Πληροφορίες

– Ημερομηνία & ώρα: 12.02.2022 στις 15:30.
– Τόπος διεξαγωγής: Europa-Park-Stadion, Freiburg
– Διαγωνισμός: Bundesliga, 22η αγωνιστική
– Τηλεοπτική μετάδοση: Sky

Freiburg Form & Balance Check

Η ομάδα της Νότιας Μπάντεν έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή στο ξεκίνημα της σεζόν. Με το πολύ δυνατό αήττητο σερί της, έχει μαζέψει πολλούς και πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ως αποτέλεσμα, έχει ήδη αποφύγει το χειρότερο σενάριο, τη μάχη του υποβιβασμού. Τώρα το ερώτημα είναι αν η SCF θα εκπροσωπηθεί διεθνώς το επόμενο έτος. Και αν ναι, σε ποιον διαγωνισμό; Θα φτάσουν οι Μπρεϊσγκάουερ για το Τσάμπιονς Λιγκ ή θα πρέπει να αρκεστούν “μόνο” στη Conference League; Και οι δύο περιπτώσεις θα τους ενδιέφεραν πιθανώς πολύ, καθώς κάθε διεθνής διοργάνωση αποφέρει πολλά χρήματα στον παραδοσιακό σύλλογο. Αν μπορέσουν να επιστρέψουν στην αρχική τους φόρμα, τότε όλα είναι πιθανά γι’ αυτούς.

Χωρίς τον Schlotte σύντομα;

W

Ο Nico Schlotterbeck έχει μετατραπεί σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες Γερμανούς κεντρικούς αμυντικούς αυτή τη σεζόν. Παρόλο που μόλις φέτος έγινε αναντικατάστατο κομμάτι της άμυνας του Στράιχ, η BVB και η Μπάγερν έχουν ήδη στείλει τα καρφιά τους για τον 22χρονο. Ο νεαρός διεθνής δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες στα μέσα ενημέρωσης. Έτσι, αφήνει ακόμα ανοιχτό το μέλλον του.

Freiburg Facts & Analysis
– Πολύ δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν
– Αήττητοι για τρία εντός έδρας παιχνίδια
– Τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα

Έντυπο και δελτίο Mainz; έλεγχος υπολοίπου

Οι

Mainz είναι επί του παρόντος απόλυτα στο στόχο τους. Μετά τα 21 παιχνίδια που έχουν ήδη διεξαχθεί, βρίσκεται στη 10η θέση. Ως εκ τούτου, έχει ήδη ξεφύγει από τη μάχη του υποβιβασμού. Αυτό ήταν που έκανε δύσκολη τη ζωή των Ρηνανέρων την περασμένη σεζόν. Ο στόχος της για την τρέχουσα σεζόν, να παραμείνει στη ζώνη του υποβιβασμού, είναι ήδη σχεδόν σίγουρος.

Επιπλέον, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μετά την Μπάγερν. Αυτή η αξία και μόνο δείχνει τι έχει πετύχει ο προπονητής Bo Svensson με τους άνδρες του. Τους έχει συγκολλήσει σε μια μονάδα που ανήκει στο πάνω μισό του πίνακα της Bundesliga. Μετά την πρόσφατη επιτυχία επί της Χόφενχαϊμ, η ευφορία είναι και πάλι πολύ μεγάλη. Η Φράιμπουργκ είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση, ακολουθούμενη από τη Λεβερκούζεν και τη Ντόρτμουντ τις επόμενες εβδομάδες.

Η μεγάλη αδυναμία εκτός έδρας

W

Το μεγάλο πρόβλημα για τη συνήθως ισχυρή Μάιντς φέτος είναι τα εκτός έδρας ταξίδια. Είτε τα καθίσματα στο λεωφορείο είναι άβολα είτε ο DJ της ομάδας δεν έχει καλά τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής του. Κάτι ενοχλεί τη Μάιντς στα ξένα γήπεδα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι μάλιστα η δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα μετά τη Φούρθ. Δεν έχει πάρει βαθμό μακριά από την έδρα της σε πέντε παιχνίδια. Στο Φράιμπουργκ, ωστόσο, το έργο αυτό δεν θα είναι πολύ πιο εύκολο. Σε αντίθεση με τις εκτός έδρας αδυναμίες της, στην έδρα της έχει συγκεντρώσει μόνο τρεις βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Mainz facts & analysis
– Στη μέση του πίνακα με 30 βαθμούς
– Οκτώ βαθμούς μπροστά από μια θέση υποβιβασμού
– Δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα
– Δεν έχει σκοράρει μακριά από την έδρα του σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος

Προβλεπόμενη σύνθεση – τελευταία ενημέρωση 10 Φεβρουαρίου 2022


Ο

Christian Streich έχει όλο το προσωπικό στη διάθεσή του. Δεν χρειάζεται να στερηθεί κανέναν παίκτη. Η μόνη εναλλαγή που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ο Jeong για τον Schade ή ο Haberer για τον Eggestein. Η υπόλοιπη ομάδα δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί.

Με τον Bo Svensson, μοιάζει παρόμοια. Μόνο ο Jeremiah St. Juste έχασε πρόσφατα. Διαφορετικά, η Μάιντς μπορεί να παίξει και με την καλύτερη ενδεκάδα της. Πιθανός υποψήφιος για την αρχική ενδεκάδα θα ήταν ο Λι για τον Μποέτιους ή τον Μάρτινς. Ωστόσο, υποθέτουμε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές.

Freiburg – Mainz άμεση σύγκριση & Στατιστικά

Με τη Φράιμπουργκ, η MSV Mainz 05 θα συναντήσει τον απόλυτο αγαπημένο της αντίπαλο στην Bundesliga. Οι Ράινλαντερς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τόσα παιχνίδια απέναντι σε καμία άλλη ομάδα. Συνολικά σημειώθηκαν 14 νίκες σε 25 μονομαχίες. Οι έξι εκτός έδρας νίκες αποτελούν επίσης κοινό ρεκόρ για τη Μάιντς στην Bundesliga. Υπάρχουν όμως και θετικά νέα για το SC. Σε κάθε ένα από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια με τη Μάιντς, οι Φράιμπερς πέτυχαν ένα γκολ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα η SCF δεν ήταν επιτυχημένη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

– Η Φράιμπουργκ είναι ο αγαπημένος αντίπαλος της Μάιντς
– Η Μάιντς έχει κερδίσει 14 από τις 25 αναμετρήσεις της.
– Η Μάιντς πανηγύρισε επίσης τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην Μπουντεσλίγκα απέναντι στη Φράιμπουργκ
– Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει σε κάθε εντός έδρας μονομαχία της με τη Μάιντς

Πρόσφατα σχόλια
    New Bookmakers
    Sportingbet
    Sportingbet

    Η Sportingbet παρουσιάζει μια απίστευτα ισχυρή στοιχηματική προσφορά. Διατίθενται συνολικά 90 αθλήματα στα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στοιχήματα. Ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα: ο πάροχος στοιχημάτων προσφέρει καθημερινά έως και 30.000 στοιχήματα.

    Bwin

    Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους online αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει στους πελάτες του μια σχεδόν ασυναγώνιστη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών.

    William Hill
    William Hill

    Η William Hill είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παρόχους online στοιχημάτων με πλούσια παράδοση.

    Betano
    Betano

    Η Betano είναι ένας από τους bookmakers με το καλύτερο ολοκληρωμένο πακέτο. Ο πάροχος αθλητικών στοιχημάτων είναι online μόλις από το 2018, αλλά έχει βγάλει τα μεγάλα όπλα για τους πελάτες του. Μια τεράστια επιλογή αθλημάτων προσφέρει μεγάλη ποικιλία για τους παίκτες. Επίσης, χάρη στις πολυάριθμες αποδόσεις που είναι διαθέσιμες για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.

    Unibet
    Unibet

    Αποκτήστε το Μπόνους σας τώρα!

    Recent News
    8 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024
    6 Σεπτεμβρίου, 2024